tsigrito Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Για ακόμα μια φορά το ποσταρω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μπει. Η προηγούμενη φορά που το ανάρτησα είναι πολύ πίσω.. Μπείτε στο κανάλι του telegram για να τα λέμε, να γελάσουμε και να λύσουμε τυχών απορίες https://t.me/leledeschat
papadopoulosle Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μια ακόμη ερώτηση, παρουσιάζομαι στο ΓΕΣ με μπερέ έτσι και όχι με το jockey, σωστά;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, papadopoulosle είπε Μια ακόμη ερώτηση, παρουσιάζομαι στο ΓΕΣ με μπερέ έτσι και όχι με το jockey, σωστά; σιγουρα με μπερε και μετα οτι σου πουν! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Τι ρωτάτε ρε παιδιά, είναι σα να λέτε να έχω δεμένα τα κορδόνια μου;
mar_ske Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να εχω ενημερωθει απτο μεσο μου για φυλλο πορειας 4 μαρτη και ονομα στρατοπεδου και να μην εχει γινει κατι καλα η να εχει στραβωσει; Μου ειπε καποιος οτι πολλες βυσματικες θα ρθουν μαζικα στις 10 του μηνα απλα περασε η 4 του μηνα και δεν με ειδοποιησε καποιος απτο στρατοπεδο και αγχωνομαι.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mar_ske είπε Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να εχω ενημερωθει απτο μεσο μου για φυλλο πορειας 4 μαρτη και ονομα στρατοπεδου και να μην εχει γινει κατι καλα η να εχει στραβωσει; Μου ειπε καποιος οτι πολλες βυσματικες θα ρθουν μαζικα στις 10 του μηνα απλα περασε η 4 του μηνα και δεν με ειδοποιησε καποιος απτο στρατοπεδο και αγχωνομαι. Τι εννοείς βυσματικές; Αν εννοείς Ε ΕΣΣΟ τότε δεν ειναι και πολύ βυσματικές και αν δε σου ήρθε ούτε τώρα, καλό πήξιμο. Αν είναι Β' ΕΣΣΟ τότε θα έπρεπε να σου έχει έρθει
mar_ske Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τι εννοείς βυσματικές; Αν εννοείς Ε ΕΣΣΟ τότε δεν ειναι και πολύ βυσματικές και αν δε σου ήρθε ούτε τώρα, καλό πήξιμο. Αν είναι Β' ΕΣΣΟ τότε θα έπρεπε να σου έχει έρθει ΣΤ ΕΣΣΟ ειμαι
Aias13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μάγκες για κινητό ξέρει κανείς πως το περνάμε? Λάρισα παρουσιαζομαι εγώ παρεπιπτόντως!
Elantee Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δεν γίνεται κ κάτι αν έχεις τηλέφωνο αφής, να είσαι διακριτικός στην αρχή.
yanis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Aias13 είπε Μάγκες για κινητό ξέρει κανείς πως το περνάμε? Λάρισα παρουσιαζομαι εγώ παρεπιπτόντως! Το περνάς απλά έχοντας το στην τσέπη σου
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, mar_ske είπε ΣΤ ΕΣΣΟ ειμαι Γτ δεν πας να ρωτήσεις στο 1ο γραφείο αν έχει έρθει κάποιο σήμα;
G.TH. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Η παλιότερη κουβέρτα που είχα δει ήταν 1951 ή 1952, μετά τον εμφύλιο. Η πιο καινούρια ήταν 1990 στο γραφειάκι του ΒΑΥΔΜ, είχε και άλλη απόχρωση, ήταν χακί. Τώρα άμα πάει κάποιος με ροζ ή φούξια υπνόσακο μπορεί και να του την πούνε, δεν ξέρω.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Γενικά με υπνόσακους δεν έχουν πουθενά πρόβλημα εκτός απο κάτι ειδικές περιπτώσεις π.χ. στη ΣΕΑΠ. Ούτως ή άλλως τα στελέχη "δε βλέπουν" τους υπνόσακους, τον ανοίγεις το βράδυ πριν τον ύπνο και μόλις ντυθείς το πρωί τον μαζεύεις και τον βάζεις σε μη εμφανές σημείο. 1
Tetrabitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, G.TH. είπε Η παλιότερη κουβέρτα που είχα δει ήταν 1951 ή 1952, μετά τον εμφύλιο. Η πιο καινούρια ήταν 1990 στο γραφειάκι του ΒΑΥΔΜ, είχε και άλλη απόχρωση, ήταν χακί. Τώρα άμα πάει κάποιος με ροζ ή φούξια υπνόσακο μπορεί και να του την πούνε, δεν ξέρω. Ναι αυτό. Το 2010 που είχα πάει μας λέγανε μη δω κάνα σεντόνι με ροζ πετσλουδιτσες. Εγώ είχα πάρει χακί σεντόνι (πράσινο σκούρο) μην τραβάω και τα βλέμματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις