Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ακόμα μια φορά το ποσταρω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μπει. Η προηγούμενη φορά που το ανάρτησα είναι πολύ πίσω..

Μπείτε στο κανάλι του telegram για να τα λέμε, να γελάσουμε και να λύσουμε τυχών απορίες

https://t.me/leledeschat

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να εχω ενημερωθει απτο μεσο μου για φυλλο πορειας 4 μαρτη και ονομα στρατοπεδου και να μην εχει γινει κατι καλα η να εχει στραβωσει; Μου ειπε καποιος οτι πολλες βυσματικες θα ρθουν μαζικα στις 10 του μηνα απλα περασε η 4 του μηνα και δεν με ειδοποιησε καποιος απτο στρατοπεδο και αγχωνομαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mar_ske είπε

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να εχω ενημερωθει απτο μεσο μου για φυλλο πορειας 4 μαρτη και ονομα στρατοπεδου και να μην εχει γινει κατι καλα η να εχει στραβωσει; Μου ειπε καποιος οτι πολλες βυσματικες θα ρθουν μαζικα στις 10 του μηνα απλα περασε η 4 του μηνα και δεν με ειδοποιησε καποιος απτο στρατοπεδο και αγχωνομαι.

Τι εννοείς βυσματικές; Αν εννοείς Ε ΕΣΣΟ τότε δεν ειναι και πολύ βυσματικές και αν δε σου ήρθε ούτε τώρα, καλό πήξιμο. Αν είναι Β' ΕΣΣΟ τότε θα έπρεπε να σου έχει έρθει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τι εννοείς βυσματικές; Αν εννοείς Ε ΕΣΣΟ τότε δεν ειναι και πολύ βυσματικές και αν δε σου ήρθε ούτε τώρα, καλό πήξιμο. Αν είναι Β' ΕΣΣΟ τότε θα έπρεπε να σου έχει έρθει

ΣΤ ΕΣΣΟ ειμαι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aias13 είπε

Μάγκες για κινητό ξέρει κανείς πως το περνάμε? Λάρισα παρουσιαζομαι εγώ παρεπιπτόντως!

Το περνάς απλά έχοντας το στην τσέπη σου 

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mar_ske είπε

ΣΤ ΕΣΣΟ ειμαι

Γτ δεν πας να ρωτήσεις στο 1ο γραφείο αν έχει έρθει κάποιο σήμα; 

Δημοσ.

Η παλιότερη κουβέρτα που είχα δει ήταν 1951 ή 1952, μετά τον εμφύλιο.
Η πιο καινούρια ήταν 1990 στο γραφειάκι του ΒΑΥΔΜ, είχε και άλλη απόχρωση, ήταν χακί.
Τώρα άμα πάει κάποιος με ροζ ή φούξια υπνόσακο μπορεί και να του την πούνε, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Γενικά με υπνόσακους δεν έχουν πουθενά πρόβλημα εκτός απο κάτι ειδικές περιπτώσεις π.χ. στη ΣΕΑΠ. Ούτως ή άλλως τα στελέχη "δε βλέπουν" τους υπνόσακους, τον ανοίγεις το βράδυ πριν τον ύπνο και μόλις ντυθείς το πρωί τον μαζεύεις και τον βάζεις σε μη εμφανές σημείο. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Η παλιότερη κουβέρτα που είχα δει ήταν 1951 ή 1952, μετά τον εμφύλιο.
Η πιο καινούρια ήταν 1990 στο γραφειάκι του ΒΑΥΔΜ, είχε και άλλη απόχρωση, ήταν χακί.
Τώρα άμα πάει κάποιος με ροζ ή φούξια υπνόσακο μπορεί και να του την πούνε, δεν ξέρω.

Ναι αυτό. Το 2010 που είχα πάει μας λέγανε μη δω κάνα σεντόνι με ροζ πετσλουδιτσες. 

Εγώ είχα πάρει χακί σεντόνι (πράσινο σκούρο) μην τραβάω και τα βλέμματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...