Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Φύλλο πορεία για πότε, σου είπε το βύσμα;

1 ώρα πριν, Snoob είπε

Φύλλο πορεία για πότε, σου είπε το βύσμα;

Μου ειχε πει απλα οτι παιρνω στις 4 φυλλο πορειας οχι για ποτε ομως

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papadopoulosle είπε

Καλησπέρα σε όλους, πήρα μετάθεση για ΚΕΠΥΕΣ. Πιστεύεται ότι μπορώ να φτιάξω τα χαρτιά για ΔΝ από την 1η ημέρα; Γνωρίζεται τι πρέπει να καταθέσω για ΔΝ; Επίσης υπηρεσίες κλπ τι έχει; Κανονικά παίζουν σκοπιές κλπ; 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Όχι, το ΚΕΠΥΕΣ δε κάνει σκοπιές

6 ώρες πριν, FireKiller είπε

Ακριβώς. 

Πριν κανα 3μηνο παρουσιάστηκε ένας στην συνέντευξη στον διοικητή με πολιτικά όντας από μετάθεση. 

Νομίζω του έριξε ένα τριήμερο. 😅

Ε ναι εντάξει αμα πας στο διοικητή με πολιτικά είσαι τρόμπας 😂

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μου πει αν χρειαστώ να εχω PCR(μοριακό) τεστ όταν παρουσιαστώ? Εχω κανει 2 δόσεις εμβολίου και υπάρχει το πιστοποιητικό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papadopoulosle είπε

Γνωρίζει κανείς πως πάνε οι υπηρεσίες στο 700 Στρατιωτικό εργοστασιο Δραπετσώνα;;;; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένας φίλος μου ήθελε να φτιάξει την μετάθεση του για 700 ΣΕ και δεν πήγε γτ έμαθε ότι δεν πάει καλά η υπηρεσία. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pav03 είπε

Ένας φίλος μου ήθελε να φτιάξει την μετάθεση του για 700 ΣΕ και δεν πήγε γτ έμαθε ότι δεν πάει καλά η υπηρεσία. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αν έχει αλλάξει κάτι.

Κατάλαβα. Μπορούμε. Να μάθουμε λεπτομέρειες παραπάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δε σας πει κάποιος που είναι τώρα μέσα ή δεν πρόκειται περί κάποιας διαχρονικά μαύρης μονάδας (τύπου ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ), τότε μη τρελαίνεστε αν κάποιος που υπηρέτησε πριν 2-3-5-10 χρόνια σας πει πως τότε δεν είχαν άτομα π.χ. Και γενικά αν το βύσμα σας κάνει χάρη και υποχρεώνεστε, μην κάνετε τη διαγαλαξιακή μλκία να πείτε "α  ναι ο γιος μου έμαθε οτι εκεί δε τους πάει καλά και θέλει τελικά να τον πας αλλού" γιατί το βύσμα θα σταματήσει, και σωστά, να ασχολείται μαζί σας

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όχι, το ΚΕΠΥΕΣ δε κάνει σκοπιές

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πιστεύεις ότι πρέπει να πάρω sleeping μαζί μου; Σκοπεύω για ΔΝ απλώς για τις πρώτες μέρες να το έχω ή αν όταν έχω υπηρεσίες; Δεν έχω ιδέα τι παίζει γι'αυτό ρωτάω "χαζές" ερωτήσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Δημοσ.

Γενικα τι sleeping bag βολευει στο στρατο;  Βλεπω υπαρχουν διαφορα ειδη και μεγεθη και εχω μπερδευτει. Μπαινω τωρα Μαρτιο σε νησι με υγρασια, 8μηνος, αρα δεν θα ειμαι μεσα χειμωνα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xThanoZz είπε

Γενικα τι sleeping bag βολευει στο στρατο;  Βλεπω υπαρχουν διαφορα ειδη και μεγεθη και εχω μπερδευτει. Μπαινω τωρα Μαρτιο σε νησι με υγρασια, 8μηνος, αρα δεν θα ειμαι μεσα χειμωνα.

Χωρις sleeping bag δεν πας πουθενα να στο πω απλα...Εγω ακομα και Εβρο που μπηκα Μαρτη μήνα και εκανα και ενα tour Γρεβενα με -2 -3 με το sleeping bag ημουν ΠΕΝΑ. Και απο θεμα καθαριοτητας βολευει και ζεστης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xThanoZz είπε

Σίγουρα, το sleeping bag είναι ένα από τα πολλά must have που (δυστυχώς) πρέπει να αγοράσεις. Κατά έναν βαθμό κοιμάσαι καλύτερα και περισσότερο προστατευμένος (εννοείται με σεντόνι από κάτω). Βέβαια, το καλοκαίρι να ξέρεις είναι ζόρι, ειδικά αν δεν έχετε καλά A/C στον θάλαμο σου. Πάντως, επειδή και εγώ έκανα καλοκαιρινή θητεία, οι περισσότεροι την βγάζαμε με σεντόνια και είχαμε και καλά κλιματιστικά. Ελάχιστα sleeping bag έβλεπα στους θαλάμους το καλοκαίρι.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Δημοσ.

Ακόμα και να ζεσταίνεστε, ανοίξτε το sleeping bag σα σεντονι και ξαπλώστε πάνω του. Δεν υπάρχει πιο βρωμερό πράγμα απο τις κουβέρτες του ΕΣ και το μονό σεντόνι δε σώζει

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα το χαρτι καταταξης του γιου μου  λεει 10/3 λαρισα αεροπορια στρατου

Ορκιζεται στις 25 που ειναι η 3η παρασκευη μετα την καταταξη η πηγαινει 1/4 λογω εθνικης γιορτης;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

καλησπερα το χαρτι καταταξης του γιου μου  λεει 10/3 λαρισα αεροπορια στρατου

Ορκιζεται στις 25 που ειναι η 3η παρασκευη μετα την καταταξη η πηγαινει 1/4 λογω εθνικης γιορτης;

Την 25 Μαρτίου δεν γίνεται ορκομωσία. Οπότε θα γίνει γίνει άλλη μέρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...