Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρουσιαζομαι καβησο.ξερει κανεις τι παιζει με κινητα smartphone?θα το παρουν?

αν και πρακτικα δεν υπαρχει επιλογη να μην το παρω διοτι θα στειλουν το pcr στο email το πρωι της ιδιας ημερας

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από μονάδα επιστράτευσης για επικαιροποίηση στοιχείων.

Τηλεφώνησαν γενικά και σε κάποιον άλλο;

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς 700σε στο Κερατσίνι-Δραπετσώνα (ή αλλιώς κοπή) τι παίζει από υπηρεσίες και γενικά;;; 

Δημοσ.

Καλησπέρα, πάω για εκπλήρωση 4 μηνών θητείας, προχτές με πήρε τηλ το μέσο μου ότι έστειλε το χαρτί μου στο ΓΕΣ για την μετάθεση μου, ξέρουμε ποσο καιρό θα κάνει να έρθει η ειδοποίηση στην μονάδα για να φύγω και αν όντως θα εγκριθεί;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DennisMile7 είπε

Καλησπέρα, πάω για εκπλήρωση 4 μηνών θητείας, προχτές με πήρε τηλ το μέσο μου ότι έστειλε το χαρτί μου στο ΓΕΣ για την μετάθεση μου, ξέρουμε ποσο καιρό θα κάνει να έρθει η ειδοποίηση στην μονάδα για να φύγω και αν όντως θα εγκριθεί;

Αυτη την ερωτηση μπορεις να την απευθυνεις μονο στο μεσο σου...αναλογως τις ενεργειες του θα παει αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, eliac7 είπε

Πήρα μετάθεση για ΓΕΣ. Παρουσιάζομαι με πολιτικά ή στρατιωτικά; 

Έχει πάει κανείς θαρραλέος να παρουσιαστεί με πολιτικά στο ΓΕΣ; Εκτός και αν έχει θείο στρατηγό ξέρω γω 😁

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Εγώ με πολιτικά παρουσιάστηκα απλά πριν πάω στο διοικητή προφανώς άλλαξα. 

Επίσης πολύ σημαντικό. Παρότι κατα 99% πρώτη μέρα θα έχετε έξοδο απο το ΓΕΣ, θα πάρετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σάκο (όχι αναγκαστικά λουκάνικο) εκτός αν έχετε όρεξη να εξηγείτε στους στρατονόμους στην πύλη γιατί μπήκατε με τα χέρια στις τσέπες πρώτη μέρα στο στρατόπεδο :P 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εγώ με πολιτικά παρουσιάστηκα απλά πριν πάω στο διοικητή προφανώς άλλαξα. 

Επίσης πολύ σημαντικό. Παρότι κατα 99% πρώτη μέρα θα έχετε έξοδο απο το ΓΕΣ, θα πάρετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σάκο (όχι αναγκαστικά λουκάνικο) εκτός αν έχετε όρεξη να εξηγείτε στους στρατονόμους στην πύλη γιατί μπήκατε με τα χέρια στις τσέπες πρώτη μέρα στο στρατόπεδο :P 

Ακριβώς. 

Πριν κανα 3μηνο παρουσιάστηκε ένας στην συνέντευξη στον διοικητή με πολιτικά όντας από μετάθεση. 

Νομίζω του έριξε ένα τριήμερο. 😅

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, πήρα μετάθεση για ΚΕΠΥΕΣ. Πιστεύεται ότι μπορώ να φτιάξω τα χαρτιά για ΔΝ από την 1η ημέρα; Γνωρίζεται τι πρέπει να καταθέσω για ΔΝ; Επίσης υπηρεσίες κλπ τι έχει; Κανονικά παίζουν σκοπιές κλπ; 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, papadopoulosle είπε

Πιστεύεται ότι μπορώ να φτιάξω τα χαρτιά για ΔΝ από την 1η ημέρα;

εννοειται.

Ακομα και να μην εχεις τα χαρτια σου το πιθανοτερο ειναι να σε αφησουν να διανυκτερευσεις σπιτι σου και να τα πας την επομενη μερα.

Λογικα θελεις ενα χαρτι που να φαινεται το ονομα σου και η διευθυνση κατοικιας. Συνηθως δινουν την δηλωση κινητου που ειχαμε κανει. Εκτος αν εχεις ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Μου εχουν πει απτο μεσο μου για φυλλο πορειας 4 μηνα. Πηγε 4 χθες δεν με ειδοποιησε κανενας απτο στρατοπεδο. Τι μπορει να παιζει; Παιζει να μην τους εχει παει, να με περιπαιζει το μεσο μου η να μην ειδοποιησαν ακομα και να περιμενουν μετα το 3ημερο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...