Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται να ξέρεις απο το μέσο σου ότι παίρνεις φύλλο πορείας 4 μάρτη (βυσματικη μεταθεση) και μάλιστα ενα μήνα πρίν σχεδόν στην πόλη σου και να μην σου έχουν πεί τίποτα απο το στρατόπεδο ακόμα ενώ εχει 2 ο μήνας; Παίζει να έχει πάει κάτι στραβά; 

Επεξ/σία από mar_ske
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mar_ske είπε

Γίνεται να ξέρεις απο το μέσο σου ότι παίρνεις φύλλο πορείας 4 μάρτη (βυσματικη μεταθεση) και μάλιστα ενα μήνα πρίν σχεδόν στην πόλη σου και να μην σου έχουν πεί τίποτα απο το στρατόπεδο ακόμα ενώ εχει 2 ο μήνας; Παίζει να έχει πάει κάτι στραβά; 

Δυσκολο μοιαζει αλλα οχι απιθανο...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ChristosTs είπε

Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι 14/3 στο 541 στην Αφαντου. 

Γνωριζει κανεις για τις συνθηκες εκει? Φαγητα εγκαταστασεις (κινητα δεν ρωταω γιατι εχω διαβασει οτι αφηνουν παντου) και γενικα αν εχει παει καποιος/ειναι εκει τωρα να μου πει αν ειναι 'ευχαριστημενος'

Και προφανως αν μπαινει κανεις μαζι μου να στειλει πμ να τα πουμε!

Καλημέρα. Το 541 είναι σημείο Υποδοχής Οπλιτών...δεν θα κάνεις εκεί την θητεία σου (πλην ελαχίστων). Εγω παρουσιάστηκα τον Μάρτη του 2021...Ουσιαστικά, εκεί θα καταταχθείς, χαρτιά, γιατρούς, ένδυση κλπ...Από εκεί, στο τέλος της ημέρας θα σας φορτώσουν στα σταγιερ και θα σας πάνε στις μονάδες σας που θα είναι είτε βραχονησίδες (πχ Σύμη, Καστελόριζο, Μεγίστη κλπ) είτε θα παραμείνεις σε κάποιο άλλο στρατοπεδο εντός της Ρόδου (αν είσαι τυχερός)...Οσο αφορα το φαγητό, τα παντα ειναι υποκειμενικα...Στην μοναδα που ημουν εγω (μεσα στην Ροδο), το φαγητό ηταν σχετικα καλο απλα ηταν το ιδιο καθε εβδομάδα (πχ Σάββατο μεσημερι χοιρινη τηγανια, Κυριακη κοκκινιστό μοσχαρι)...Ενα extra point για τα γλυκα που ειχαμε (γαλακτομπουρεκα,  παστες, μπακλαβαδες, κωκακια κλπ) καθως και στην μοναδα μου είχε νεσκαφε ελευθερο στα μαγειρεία (κατι που δεν το ειδα σε κανενα αλλο στρατοπεδο). Καλή θητεία!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δυσκολο μοιαζει αλλα οχι απιθανο...

Δυσκολο μοιαζει εννοεις να εχει παει κατι στραβα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mar_ske είπε

Ναι στο λέω με σιγουριά...Εγω πρώτα ενημερώθηκα από το πολυμπριζο ότι φεύγω και μετά από την μονάδα...Το σήμα μπορεί να πάει στο 1ο γραφείο και την ημέρα που ειναι να φύγεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε

Ναι στο λέω με σιγουριά...Εγω πρώτα ενημερώθηκα από το πολυμπριζο ότι φεύγω και μετά από την μονάδα...Το σήμα μπορεί να πάει στο 1ο γραφείο και την ημέρα που ειναι να φύγεις

Σε ευχαριστω πολυ με καθησυχασες αρκετα!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mglps είπε

Όταν λες να είμαι. Στο πρώτο γκρουπ μεταθεσεων τι εννοείς;; επίσης γίνεται να στραβώσει κάτι με τον γνωστό αν η μονάδα με έχει βάλει ως αμεταθετο; 

Οι τακτικές μεταθέσεις γίνονται σε 2 φάσεις, συνήθως 20 μέρες διαφορά έχουν μεταξύ τους. Τα... Lidl βύσματα συνήθως μπορούν απλά να σε βάλουν στο πρώτο γκρουπ. Το 95% των βυσμάτων αυτό μπορεί να κάνει μόνο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Οι τακτικές μεταθέσεις γίνονται σε 2 φάσεις, συνήθως 20 μέρες διαφορά έχουν μεταξύ τους. Τα... Lidl βύσματα συνήθως μπορούν απλά να σε βάλουν στο πρώτο γκρουπ. Το 95% των βυσμάτων αυτό μπορεί να κάνει μόνο. 

Συμφωνώ, οι by the book μεταθέσεις του 5μηνου έτσι είναι...Βέβαια, όπως πολύ σωστά είπες, υπάρχουν βύσματα που τάζουν άνθρακες θησαυρούς...Πάντως, τα γερά βύσματα, φεύγουν με την λήξη των ΣΠΕΝ. Φυσικά, είχαμε περιπτώσεις που έφευγαν σε χρονική στιγμή που δεν έκαναν μεταθέσεις. Με λίγα λόγια, τα πάντα είναι συνάρτηση της ισχύος του βύσματος σας...

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι Λάρισα στις 8/3 (Αεροπορία Στρατού) και έπειτα απόσο γνωρίζω θα πάω ΤΥΑΔ Στεφανοβίκειο.
Γνωρίζουμε κάτι για το δεύτερο;

Δημοσ.

Αν το βύσμα σας μπορεί μονο να σας φέρει Αθήνα στο 5μηνο και δεν έχετε κάποιο τρομερό λόγο να είστε Αθήνα, τότε μην ασχοληθείτε καθόλου, καθίστε παραμεθόριο για 9μηνο. Αν πάλι είστε τρίτεκνοι, τότε αξίζει να έρθετε Αθήνα ακόμα και στο 5μηνο...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως πάνε οι υπηρεσίες και γενικά λεπτομέρειες για 700σε στο Κερατσίνι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...