Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, karagiannisG είπε

Παρουσιαζομαι 10 Μαρτιου ημερα Πεμπτη. Ποια ειναι η πιο πιθανη παρασκευη να ορκιστω; 25 Μαρτιου ή 1 Απριλιου;

25 Μαρτίου με τίποτα. Είναι Εθνική εορτή και γίνονται παντού παρελάσεις. Πότε θα γίνει πριν ή μετά, ποιος ξέρει.

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, G.TH. είπε

25 Μαρτίου με τίποτα. Είναι Εθνική εορτή και γίνονται παντού παρελάσεις. Πότε θα γίνει πριν ή μετά, ποιος ξέρει.

Να παει μια μερα πριν ή μια μερα μετα γινεται; γιατι αν παει μια εβδομαδα μετα θα εχουμε στεναχωριες😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρεται και παλι 
ξερετε κατι για το στρατοπεδο 290 Μ/Κ Λιβαδοχωρι λημνου;;
πως ειναι εκει τα πραγματα;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσοχή, ακολουθεί χαζή ερώτηση (αλλά την κανω ούτως ή άλλως):

Υπάρχει κάποιος τρόπος (έστω κ "κομπίνα") για να απολυθω λίγο νωρίτερα? Θέλω να προλάβω προκήρυξη αλλά παίζει να μην έχω τελειώσει θητεία μέχρι τότε.

Ή για παράδειγμα να δώσω όλα τα χαρτιά για την προκήρυξη κ στο τέλος αφού απολυθω να δώσω κ τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι απολύθηκα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, 

μπαίνω με την Γ ΕΣΣΟ, έκανα το λαθος (;) να δηλώσω ότι εχω υπερμετρωπια στο parousiasi.army, από ότι καταλαβαίνω αυτό επηρεάζει το τι Ι βγαινω.

Γενικά έχω ελάχιστα (0.5), θα με ξαναρωτησουν οταν μπω;

Γενικά πότε βγαινει το Ι είσαι;

Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Elantee είπε

Προσοχή, ακολουθεί χαζή ερώτηση (αλλά την κανω ούτως ή άλλως):

Υπάρχει κάποιος τρόπος (έστω κ "κομπίνα") για να απολυθω λίγο νωρίτερα? Θέλω να προλάβω προκήρυξη αλλά παίζει να μην έχω τελειώσει θητεία μέχρι τότε.

Ή για παράδειγμα να δώσω όλα τα χαρτιά για την προκήρυξη κ στο τέλος αφού απολυθω να δώσω κ τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι απολύθηκα

Όχι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις σε Έβρο / Νησιά μετάθεση και να τελειώσεις σε 9 μήνες. 

9 ώρες πριν, mikemart είπε

Καλημέρα παιδιά, 

μπαίνω με την Γ ΕΣΣΟ, έκανα το λαθος (;) να δηλώσω ότι εχω υπερμετρωπια στο parousiasi.army, από ότι καταλαβαίνω αυτό επηρεάζει το τι Ι βγαινω.

Γενικά έχω ελάχιστα (0.5), θα με ξαναρωτησουν οταν μπω;

Γενικά πότε βγαινει το Ι είσαι;

Ευχαριστώ! 

Δεν υπάρχει πρόβλημα, περνάς Ιατρικές εξετάσεις κατά την παρουσία σου την 1η μέρα και αν θες το δηλώνεις.. 

Δεν ξέρω τα όρια για την υπερμετρωπία αλλά λογικά με αυτό θα είσαι Ι1 αν δεν έχεις άλλα ζητήματα υγείας ή υψηλό δείκτη μάζας. Το Ι βγαίνει μόλις ολοκληρωθούν οι Ιατρικές εξετάσεις και περάσει από την επιτροπή η καρτέλα σου, εγώ ρώτησα την επιτροπή εξέτασης την ίδια στιγμή τι ένδειξη Ι σημείωσαν ότι είμαι.

Επεξ/σία από Billator
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου ηρθε σημερα το χαρτι με το προστιμο τον 6.000 ευρω για ανυποταξια. Υπαρχει τροπος να το αποφυγω? Να πω οτι ειμαι μονιμος κατοικος Γερμανιας εδω και 3 χρονια. Ευχαριστω πολυ. 

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να κανω τη θητεια μου στις ειδικες δυναμεις δεν εχω καταληξει ομως αν θελω αλεξιπτωτιστης καταδρομεας η πεζοναυτης,απο αυτα που εχω ακουσει καταδρομεας ειναι πιο σκληρα (για καποιον δηλαδη που θελει να "πεδευτει",κατι που το θελω) και αλεξιπτωτιστης περνεις φουλ εμπειριες και αξιζει με την εννοια οτι ειναι σχολειο,πεζοναυτης γενικα εχω ακουσει πως ειναι πιο ηπια.Εχει κανενας εμπειρια να μου πει μια γνωμη; ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι 14/3 στο 541 στην Αφαντου. 

Γνωριζει κανεις για τις συνθηκες εκει? Φαγητα εγκαταστασεις (κινητα δεν ρωταω γιατι εχω διαβασει οτι αφηνουν παντου) και γενικα αν εχει παει καποιος/ειναι εκει τωρα να μου πει αν ειναι 'ευχαριστημενος'

Και προφανως αν μπαινει κανεις μαζι μου να στειλει πμ να τα πουμε!

Δημοσ.

Γνωρίζει ρε παιδιά κάποιος, έχω πάει παραμεθόριο και κάνω την θητεία μου, και όσους γνωστούς έχω βάλει να με φέρουν βύσμα στην Αθήνα μου. Λένε όλοι ότι τους λένε ότι έχω δηλώσει να κάνω 9μηνο, κάτι το οποίο εγώ δεν έχω κάνει! Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; δεν. Μπορεί. Να με φέρει το μέσο μου; υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mglps είπε

Γνωρίζει ρε παιδιά κάποιος, έχω πάει παραμεθόριο και κάνω την θητεία μου, και όσους γνωστούς έχω βάλει να με φέρουν βύσμα στην Αθήνα μου. Λένε όλοι ότι τους λένε ότι έχω δηλώσει να κάνω 9μηνο, κάτι το οποίο εγώ δεν έχω κάνει! Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; δεν. Μπορεί. Να με φέρει το μέσο μου; υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

Λογικά πέτυχες βύσμα από τα... Lidl. Οι περισσότεροι μόνο υποσχέσεις είναι πάντως να ξέρεις. Περιμένεις για την τακτική μετάθεση και θα φύγεις για εκεί που θες, το βύσμα σου ίσως σε βοηθήσει απλα να είσαι στο πρώτο γκρουπ μεταθέσεων. 

Πάντως εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις την θητεία σου με 9μηνο. 3 μήνες έχουν μεγάλη διαφορά ειδικά όταν φτάνεις προς το τέλος.

• Like 5
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Billator είπε

Λογικά πέτυχες βύσμα από τα... Lidl. Οι περισσότεροι μόνο υποσχέσεις είναι πάντως να ξέρεις. Περιμένεις για την τακτική μετάθεση και θα φύγεις για εκεί που θες, το βύσμα σου ίσως σε βοηθήσει απλα να είσαι στο πρώτο γκρουπ μεταθέσεων. 

Πάντως εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις την θητεία σου με 9μηνο. 3 μήνες έχουν μεγάλη διαφορά ειδικά όταν φτάνεις προς το τέλος.

Όταν λες να είμαι. Στο πρώτο γκρουπ μεταθεσεων τι εννοείς;; επίσης γίνεται να στραβώσει κάτι με τον γνωστό αν η μονάδα με έχει βάλει ως αμεταθετο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...