Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Christosmanakos είπε

Παίδες καλησπέρα, πήρα μετάθεση για 731 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων (ΔΣΕ) Γουδί με ειδικότητα γραφέας. Γνωριζει κανείς τι παίζει εκεί με υπηρεσίες, ΔΝ κτλ; Επίσης είμαι πολιτικός μηχανικός. 

Ό,τι έχει να κάνει με διεύθυνση είναι καλά γιατι θα εισαι σαν δημοσιος υπαλληλος.Θα πηγαινεις οποτε ειναι ανοιχτη η διευθυνση και θα φευγεις ο,τι ωρα κλεινει.Το μονο κακο ειναι οτι θα συναντησεις πολλα υψηλοβαθμα στελεχη (στρατηγό,ταξιαρχο κλπ).

Επεξ/σία από Mitsos9888
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Τεχνικαριος στα Γιαννενα; Παιζει δυνατο βυσμα απ οτι καταλαβαινω , οποτε λογικα καλη κατασταση επικρατει, καλα λογια εχω ακουσει για εκει. 

Οσον αφορα τις υπηρεσειες, δεν αλλαζει κατι δραματικα στο τεχνικο, μπορει να μην εχετε καποια σκοπια και να την εχουν πχ τα Τεθωρακισμενα (συνηθως οι υγειονομικοι που πανε στα ΣΤΕΠ γλιτωνουν σκοπιες), αλλα πανω κατω θεωρω στα ιδια θα παιζετε. 

ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ (εκπαιδευση) ειναι κοινη για ολους. Παιζει να πατε στην Αρτα για εκπαιδευση, κατι τετοιο παιζει με τα στρατοπεδα εκει (με επιφυλαξη στο λεω αυτο).

Για το Ι3 αοπλο υπαρχει σημαντικος λογος ή θα το "παιξεις" οτι εχεις προβληματα; Οταν καποιος βγαινει αοπλος χωρις κανενα λογο (βγαζει ματι πολλες φορες), παιζει χοντρο κραξιμο απ τους υπολοιπους φανταρους -και ορθα γινεται-, εχε το και αυτο υποψιν σου.

Για τις αγγαρειες δεν ειναι κατι βεβαιο, εχω δει αοπλους να την περνανε λελα και αοπλους να τρωνε τα μαγειρεια με το κουταλι.

Η αλήθεια ότι ναι υπάρχει αρκετά δυνατό βύσμα. Έχω την ελπίδα από ότι μου έχει ότι θα έρθω πατρα ΚΕΤΧ , όπου είναι και ο τόπος καταγωγής μου , αμέσως μετά την ορκωμοσία 

Οδόν αφορά το ι3 έχω ένα θέμα με την μέση μου, συγκεκριμένα 2 κυλες μεσοσπονδυλου, και με επηρεάζει παρα πολυ στην ορθοστασία και στα βάρη, σε φάση απάνω από ένα τέταρτο δεν μπορώ να κάτσω όρθιος, αλλά στο να τρέχω κτλ δεν έχω θεμα γιατί από ότι μου έχει πει και ο γιατρος μου κινητοποιουνται άλλοι μυς για το τρέξιμο κτλ Γιαυτο αγχώνομαι πιο πολυ μην μου δημιουργηθεί παραπάνω πρόβλημα από τις σκοπιες κτλ..

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

45 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Τεχνικαριος στα Γιαννενα; Παιζει δυνατο βυσμα απ οτι καταλαβαινω , οποτε λογικα καλη κατασταση επικρατει, καλα λογια εχω ακουσει για εκει. 

Οσον αφορα τις υπηρεσειες, δεν αλλαζει κατι δραματικα στο τεχνικο, μπορει να μην εχετε καποια σκοπια και να την εχουν πχ τα Τεθωρακισμενα (συνηθως οι υγειονομικοι που πανε στα ΣΤΕΠ γλιτωνουν σκοπιες), αλλα πανω κατω θεωρω στα ιδια θα παιζετε. 

ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ (εκπαιδευση) ειναι κοινη για ολους. Παιζει να πατε στην Αρτα για εκπαιδευση, κατι τετοιο παιζει με τα στρατοπεδα εκει (με επιφυλαξη στο λεω αυτο).

Για το Ι3 αοπλο υπαρχει σημαντικος λογος ή θα το "παιξεις" οτι εχεις προβληματα; Οταν καποιος βγαινει αοπλος χωρις κανενα λογο (βγαζει ματι πολλες φορες), παιζει χοντρο κραξιμο απ τους υπολοιπους φανταρους -και ορθα γινεται-, εχε το και αυτο υποψιν σου.

Για τις αγγαρειες δεν ειναι κατι βεβαιο, εχω δει αοπλους να την περνανε λελα και αοπλους να τρωνε τα μαγειρεια με το 

Επεξ/σία από Baggpap94
Δημοσ.

καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω αν υπηρετησεις αλεξανδρουπολη ειναι παλι 9μηνες η θητεια; εγω ξερω οτι ειναι οπως και σε ολο τον νομο εβρου.αλλα ενας με ειπε οτι εξαιρειται επειδη ειναι αστικο κεντρο.ισχυει;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Baggpap94 είπε

Παιδιά καλησπέρα και καλή θητεία σε όλους. Παρουσιαζομαι στο Πέραμα Ιωαννίνων και σώμα τεχνικο . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και δεύτερον μια άποψη για το σώμα τεχνικού. Από θεμα εκπαίδευσης .θητειας υπηρεσιων κτλ 

Και τέλος αν αξίζει να βγω ι3 αοπλο ορθοπαιδικο στο συγκεκριμένο σωμα η θα φαω τρελέ αγγαρειες; 

Ευχαριστώ

θα περάσεις σβεν στην Άρτα που είναι  ζωαρα. Μετά σπεν θα κάνεις ή στο καλπακι ή στην Κόνιτσα ή στις φιλιατες, αναλόγως με το πόσοι είστε όλοι συνολικά θα σας χωρίσουν. Πάντως όπου και να πας θα την περάσεις λελα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Baggpap94 είπε

Η αλήθεια ότι ναι υπάρχει αρκετά δυνατό βύσμα. Έχω την ελπίδα από ότι μου έχει ότι θα έρθω πατρα ΚΕΤΧ , όπου είναι και ο τόπος καταγωγής μου , αμέσως μετά την ορκωμοσία 

Οδόν αφορά το ι3 έχω ένα θέμα με την μέση μου, συγκεκριμένα 2 κυλες μεσοσπονδυλου, και με επηρεάζει παρα πολυ στην ορθοστασία και στα βάρη, σε φάση απάνω από ένα τέταρτο δεν μπορώ να κάτσω όρθιος, αλλά στο να τρέχω κτλ δεν έχω θεμα γιατί από ότι μου έχει πει και ο γιατρος μου κινητοποιουνται άλλοι μυς για το τρέξιμο κτλ Γιαυτο αγχώνομαι πιο πολυ μην μου δημιουργηθεί παραπάνω πρόβλημα από τις σκοπιες κτλ..

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Πάτρα ΚΕΤΧ θα πας συστημένος ως βύσμα ή σαν οσο το δυνατόν γρηγορότερη μετάθεση στον τόπο καταγωγής σου; Γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα για Πάτρα, με εξαίρεση τα χοντρά βύσματα που την περνάνε λελα

Δημοσ.

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις μεταθέσεις. Γενικά βγαίνουν Παρασκευές και εκτελούνται Δευτέρα ή έχετε δει και σε άκυρες μέρες να βγαίνουν;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikoskech9 είπε

καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω αν υπηρετησεις αλεξανδρουπολη ειναι παλι 9μηνες η θητεια; εγω ξερω οτι ειναι οπως και σε ολο τον νομο εβρου.αλλα ενας με ειπε οτι εξαιρειται επειδη ειναι αστικο κεντρο.ισχυει;

Κανονικά ισχύει, ο ενας που σε το ειπε να διαβάσει κανα ΦΕΚ

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, yanis13 είπε

Πάτρα ΚΕΤΧ θα πας συστημένος ως βύσμα ή σαν οσο το δυνατόν γρηγορότερη μετάθεση στον τόπο καταγωγής σου; Γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα για Πάτρα, με εξαίρεση τα χοντρά βύσματα που την περνάνε λελα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω και την κατ εξαίρεση μετάθεση, λόγω κοινωνικών κριτηρίων, αλλα και το βύσμα μου, αλλά αυτό που είπα πιο πανω το ειπα επειδή μου το έχει πει το βυσμα..λόγω του σκηνικού που είχε γίνει πέρσι με την αυτοκτονία του παιδιού, είναι πολύ χαλαροί σε όλα στο κετχ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pogchamp είπε

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις μεταθέσεις. Γενικά βγαίνουν Παρασκευές και εκτελούνται Δευτέρα ή έχετε δει και σε άκυρες μέρες να βγαίνουν;

Δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο. Εμενα ειχε βγει Τεταρτη θυμαμαι

Δημοσ.

Η ορκωμοσιες στρατου ξηρας ειναι παντα Παρασκευη; μετα την ορκωμοσια φευγεις απευθειας με αδεια; γινεται να βγει μεταθεση μαζι με την αδεια ορκωμοσιας και να μην ξαναγυρισεις σε αυτο το στρατοπεδο;

Δημοσ.

Πριν φύγω με άδεια απολύσεως δεν πήρα παραπεμπτικό για ακτινογραφία από τα ΣΤΕΠ του στρατοπέδου. Ξέρετε τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Μπορώ να πάρω παραπεμπτικό από τα ΣΤΕΠ του στρατοπέδου του τόπου διαμονής μου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο. Εμενα ειχε βγει Τεταρτη θυμαμαι

Με άμεση εκτελεση? Έφυγες την ίδια μέρα ή μεταγενέστερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, karagiannisG είπε

Η ορκωμοσιες στρατου ξηρας ειναι παντα Παρασκευη; μετα την ορκωμοσια φευγεις απευθειας με αδεια; γινεται να βγει μεταθεση μαζι με την αδεια ορκωμοσιας και να μην ξαναγυρισεις σε αυτο το στρατοπεδο;

Ναι, αλλά συνηθως συμβαίνει αν είσαι για ΕΛΔΥΚ, Στρατονομία, ΟΑΣ, Προεδρική Φρουρά, ΕΔ κλπ κλπ. Η πλειοψηφία κάθεται και ΣΠΕΝ στο ιδιο στρατόπεδο

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
2 ώρες πριν, karagiannisG είπε

Ναι παρασκευή είναι πάντα και φεύγεις στο καπάκι. Πολλά παιδιά από τη σειρά μου τότε είχαν πάρει και το φύλλο πορείας τους και παρουσιαστηκαν στο νεο στρατοπεδο μετά το περας της άδειας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...