Sup25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 KaragiannisG δεν ξέρω πως να κάνω tag ...Στο φρουραρχείο της περιοχής σου θα πας μια εβδομάδα πριν... Εκτός αν δεν έχεις φρουραρχείο οπότε πάνε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου 1
Nicktaskos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε λίγο τελειώνω τα τπεν σε μονάδα πεζοναυτών γνωρίζεται πια είναι τα τελικά αθλήματα για να πάρω το Μπερέ και αν μετά την απονομή του μπερέ παίρνω άδεια ; 19 ώρες πριν, jim0912 είπε Παιδια καλησπερα, Παρουσιαζομαι στη Λαμια και εχω επιλεγει ως Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Την ηθελα την Κυπρο μιας και σπουδαζα εξ αποστασεως για 2 χρονια και το ειδα σαν ευκαιρια να κανω μειωμενη θητεια (9μηνες) και ταυτοχρονα να δω και τη χωρα και μερικους φιλους απο κοντα. 2 ερωτησεις μονο, ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα στη μοναδα της Λαμιας; Επισης, σαν πεζικαριος θα πεσει πολλη ταλαιπωρια ή εχω ελπιδες να μπω σε κανα γραφειο μιας και ειμαι πληροφορικος; Ευχαριστω πολυ. Λαμία είναι πολύ χαλαρά εγώ είμαι του Α Εσσο και παρουσιάστηκα Λαμία , το κινητό επιτρέπεται και το φαγητό είναι πολύ τίμιο 1
Kourkounatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχει κανείς σας κάποια άποψη για παρουσίαση στο στρατόπεδο Βογιατζή στην Καβησό Έβρου?Είμαι στις διαβιβάσεις και παρουσιάζομαι 10 Μάρτη.Υπάρχει πιθανότητα μετά να με στείλουν αλλού για διαβιβάσεις πχ Λέσβο,Ρόδο γιατί οι περισσότεροι μου λένε ότι λογικά θα μείνω εκεί κοντά Αλεξανδρούπολη.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Οχι σε νησί, σε άλλη μονάδα του Έβρου μπορεί. Αν το χαρτί σου έχει ένδειξη ΕΟΔ τότε ναι θα σε στείλουν αλλού
TeoMsD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας,τελιωνω το λυκειο και θελω να κανω τη θητεια μου στις ειδικες δυναμεις,πια ειναι η διαδικασια μεχρι να καταταγω; εκτος απο τις προϋποθέσεις που πρεπει να τηρω(υψος κλπ) ειναι διαφορετικες πχ για τους καταδρομεις και διαφορετικες για τους αλεξιπτωτιστές;
vamvakoolas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 οταν με το καλο καταταγεις στρατο (ως ι1 ενοπλο δηλαδη νορμαλ)θα σε ρωτησουν αν θες να αιτηθεις καποιο ειδικο σωμα (οπως αυτα που αναφερεις). Εφοσον αυτο θες, θα περασεις τουλαχιστον 7 ημερες εκει οπου θα κανεις την αναλογη εκπαιδευση (ειναι διαφορετικη προφανως για αλεξιπτωτιστες, ειδικες δυναμεις, αλπινιστες κτλ). Αυτη εκτος απο τα τυπικα προσοντα (υψος/υγεια) θα υποβληθεις σε σωματικες ασκησεις. Μια συμβουλη: οσο και αν φαινεται περιεργο οι ασκησεις αυτες εχουν να κανουν με το μυαλο. Αν πιστευεις οτι θα καταφερεις να βγαλεις μια ασκηση θα τη βγαλεις. Εχω δει σφιχτηδες να κλαινε σα μωρα σε βασικες ασκησεις και παιδια απο επαρχια χωρις καν να εχουν περασει απο γυμναστηρια να πρωτευουν
TeoMsD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε οταν με το καλο καταταγεις στρατο (ως ι1 ενοπλο δηλαδη νορμαλ)θα σε ρωτησουν αν θες να αιτηθεις καποιο ειδικο σωμα (οπως αυτα που αναφερεις). Εφοσον αυτο θες, θα περασεις τουλαχιστον 7 ημερες εκει οπου θα κανεις την αναλογη εκπαιδευση (ειναι διαφορετικη προφανως για αλεξιπτωτιστες, ειδικες δυναμεις, αλπινιστες κτλ). Αυτη εκτος απο τα τυπικα προσοντα (υψος/υγεια) θα υποβληθεις σε σωματικες ασκησεις. Μια συμβουλη: οσο και αν φαινεται περιεργο οι ασκησεις αυτες εχουν να κανουν με το μυαλο. Αν πιστευεις οτι θα καταφερεις να βγαλεις μια ασκηση θα τη βγαλεις. Εχω δει σφιχτηδες να κλαινε σα μωρα σε βασικες ασκησεις και παιδια απο επαρχια χωρις καν να εχουν περασει απο γυμναστηρια να πρωτευουν Ευχαριστω,οσον αφορα το υψος εγω ειμαι 1.70(θα παω να μετρηθω μηπως εχω καναν ποντο παραπανω),με κοβουν η ειμαι ενταξει;
Tsilitheo2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δηλωσε το στην στρατολογια .... Μην περιμενεις το κλιμακιο των ειδικων δυναμεων στο κέντρο
Kourkounatos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Οχι σε νησί, σε άλλη μονάδα του Έβρου μπορεί. Αν το χαρτί σου έχει ένδειξη ΕΟΔ τότε ναι θα σε στείλουν αλλού Δεν έχει την ένδειξη που μου είπες.Άρα λογικά μένω εκεί.Σε ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Παίδες καλησπέρα, πήρα μετάθεση για 731 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων (ΔΣΕ) Γουδί με ειδικότητα γραφέας. Γνωριζει κανείς τι παίζει εκεί με υπηρεσίες, ΔΝ κτλ; Επίσης είμαι πολιτικός μηχανικός.
vamvakoolas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, TeoMsD είπε Ευχαριστω,οσον αφορα το υψος εγω ειμαι 1.70(θα παω να μετρηθω μηπως εχω καναν ποντο παραπανω),με κοβουν η ειμαι ενταξει; εχουν παρει και πιο κοντους μην αγχωνεσαι. Στις ειδικες δυναμεις αν πας θα ακους συνεχεια οτι δε παιζει ρολο η διαπλαση αλλα η ψυχη. Φυσικα για μονιμαδες υπαρχει οριο υψους
Alex134 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Έχω συμπληρώσει 2 χρόνια αναβολής για ψυχολογικούς λόγους και θέλω να πάρω απαλλαγή. Ξερει κάνεις αν είναι η διαδικασία απαλλαγής μέσω φρουραρχειου ίδια με την αναβολή; Τις 3 φορές που μου δώσανε αναβολή (2χρονια συνολικά), το μόνο δικαιολογητικό που έδωσα ήταν ένα παλιό χαρτί (από το 2019) ιδιώτη γιατρού που λέει ότι έχω αγχώδη διαταραχή χωρίς να μου έχει γράψει κάποια φάρμακα. Δεν μου κάνανε άλλες ερωτήσεις. Πιστεύετε θα μπορέσω να πάρω απαλλαγή με το ίδιο χαρτί ή θα χρειαστώ καινούργιο; Ευχαριστώ
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Alex134 είπε Καλησπέρα, Έχω συμπληρώσει 2 χρόνια αναβολής για ψυχολογικούς λόγους και θέλω να πάρω απαλλαγή. Ξερει κάνεις αν είναι η διαδικασία απαλλαγής μέσω φρουραρχειου ίδια με την αναβολή; Τις 3 φορές που μου δώσανε αναβολή (2χρονια συνολικά), το μόνο δικαιολογητικό που έδωσα ήταν ένα παλιό χαρτί (από το 2019) ιδιώτη γιατρού που λέει ότι έχω αγχώδη διαταραχή χωρίς να μου έχει γράψει κάποια φάρμακα. Δεν μου κάνανε άλλες ερωτήσεις. Πιστεύετε θα μπορέσω να πάρω απαλλαγή με το ίδιο χαρτί ή θα χρειαστώ καινούργιο; Ευχαριστώ Θα χρειαστείς καινούργιο και καλό είναι να σου έγραφε και φάρμακα. Η διαδικασία αν θυμάμαι καλά είναι πάλι μέσω φρουραρχείου και καταλήγεις στο 414 Πεντέλης για την τελική απόφαση της επιτροπής γιατρών που θα σε δει. Γκούγκλαρε το "απαλλαγη μεσω φρουραρχειου".
Baggpap94 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα και καλή θητεία σε όλους. Παρουσιαζομαι στο Πέραμα Ιωαννίνων και σώμα τεχνικο . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και δεύτερον μια άποψη για το σώμα τεχνικού. Από θεμα εκπαίδευσης .θητειας υπηρεσιων κτλ Και τέλος αν αξίζει να βγω ι3 αοπλο ορθοπαιδικο στο συγκεκριμένο σωμα η θα φαω τρελέ αγγαρειες; Ευχαριστώ.
yanis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Baggpap94 είπε Παιδιά καλησπέρα και καλή θητεία σε όλους. Παρουσιαζομαι στο Πέραμα Ιωαννίνων και σώμα τεχνικο . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και δεύτερον μια άποψη για το σώμα τεχνικού. Από θεμα εκπαίδευσης .θητειας υπηρεσιων κτλ Και τέλος αν αξίζει να βγω ι3 αοπλο ορθοπαιδικο στο συγκεκριμένο σωμα η θα φαω τρελέ αγγαρειες; Ευχαριστώ. Τεχνικαριος στα Γιαννενα; Παιζει δυνατο βυσμα απ οτι καταλαβαινω , οποτε λογικα καλη κατασταση επικρατει, καλα λογια εχω ακουσει για εκει. Οσον αφορα τις υπηρεσειες, δεν αλλαζει κατι δραματικα στο τεχνικο, μπορει να μην εχετε καποια σκοπια και να την εχουν πχ τα Τεθωρακισμενα (συνηθως οι υγειονομικοι που πανε στα ΣΤΕΠ γλιτωνουν σκοπιες), αλλα πανω κατω θεωρω στα ιδια θα παιζετε. ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ (εκπαιδευση) ειναι κοινη για ολους. Παιζει να πατε στην Αρτα για εκπαιδευση, κατι τετοιο παιζει με τα στρατοπεδα εκει (με επιφυλαξη στο λεω αυτο). Για το Ι3 αοπλο υπαρχει σημαντικος λογος ή θα το "παιξεις" οτι εχεις προβληματα; Οταν καποιος βγαινει αοπλος χωρις κανενα λογο (βγαζει ματι πολλες φορες), παιζει χοντρο κραξιμο απ τους υπολοιπους φανταρους -και ορθα γινεται-, εχε το και αυτο υποψιν σου. Για τις αγγαρειες δεν ειναι κατι βεβαιο, εχω δει αοπλους να την περνανε λελα και αοπλους να τρωνε τα μαγειρεια με το κουταλι. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από yanis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις