Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιες απορίες σχετικά με την θητεία στην Κύπρο-ΕΛΔΥΚ.

Δικαιούμαι μειωμένη θητεία 6μηνη... Σε περίπτωση που πάω Κύπρο θα κάνω 8μηνες ;

Θα παίρνω περισσότερα χρήματα (Κύπρος και Ελλάδα) αν έχω άνεργους γονείς και είμαι εξαρτώμενο μέλος; Νομίζω όταν πας Κύπρο παίρνεις και τα λεφτά 8.60€ της Ελλάδας

Και τέλος το ποιο βασικό... Τα χρήματα που μας δίνουν κάθε μήνα φτάνουν για την επιβίωση μας στο νησί ;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sup25 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιες απορίες σχετικά με την θητεία στην Κύπρο-ΕΛΔΥΚ.

Δικαιούμαι μειωμένη θητεία 6μηνη... Σε περίπτωση που πάω Κύπρο θα κάνω 8μηνες ;

Θα παίρνω περισσότερα χρήματα (Κύπρος και Ελλάδα) αν έχω άνεργους γονείς και είμαι εξαρτώμενο μέλος; Νομίζω όταν πας Κύπρο παίρνεις και τα λεφτά 8.60€ της Ελλάδας

Και τέλος το ποιο βασικό... Τα χρήματα που μας δίνουν κάθε μήνα φτάνουν για την επιβίωση μας στο νησί ;

Ναι, σε φτάνουν. Οι τιμές για έξοδο (φαγητό-ποτό) στην Κύπρο είναι ίδιες με την Ελλάδα, ίσως και λίγο χαμηλότερες απο την Αθήνα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stavros750 είπε

1) Ναι

2) Δεν γνωρίζω ακριβώς να σου απαντήσω. Στην δική μου περίπτωση, δεν ασχολήθηκαν την 28η Οκτωβρίου να χώσουν εμάς (Ε' ΕΣΣΟ) που ήμασταν οι πιο νέοι. Το ίδιο θεωρώ θα συμβεί και με εσάς, πόσο μάλλον εσείς που θα είστε αόρκιστοι (η ορκομωσία συμπίπτει την ίδια μέρα).

Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ρε μάγκες επειδή μου ήρθε μετάθεση για Αυλώνα και έχω σπίτι Κάτω Χαλάνδρι, παλεύεται για μήνες το πήγαινε-έλα? Κυρίως αποφεύγοντας όλα τα διόδια. Επίσης αν έχει κανείς ιδέα τι φάση είναι στο υγειονομικό εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Απο το να κατέβαινα Χαλάνδρι σε ώρα αιχμής αποφεύγοντας και τα διόδια (άρα όχι Α. Οδό), θα προτιμούσα να έμενα μέσα :P 

Καλά για το σημείο που λέω εγώ δεν μπαίνεις καν κέντρο, είναι δίπλα στην Κηφισίας. Επίσης δεν ξέρω τι σχέση έχει το Χαλάνδρι με την Αττική οδό που είναι πιο πάνω.

Επεξ/σία από Hirate
Δημοσ.

Την ώρα που θα σε αφήνουν για έξοδο η Εθνική μποτιλιάρεται απο τη Βαρυμπόμπη, σημειωτόν απο εκεί και κάτω. 

Επίσης ο συντομότερος δρόμος απο την Εθνική προς την Κηφισίας (για όλα τα ύψη), είναι μέσω Αττικής Οδού, μπαινεις Μεταμόρφωση και βγαίνεις δαχτυλίδι, το ίδιο σου δείχνει και το Google Maps. Αν το κόψεις μέσω Κηφισιάς-Ερυθραίας είναι 10-15' έξτρα. 

Δημοσ.

Βέβαια για να φτάσεις να μπεις ΑΟ, αφού περάσεις την έξοδο για Βαρυμπόμπη μπορεί να πέσεις πάλι σε τρελό μποτιλιάρισμα και εν τέλει να κερδίσεις 5-10 λεπτά που δεν ξέρω εν τέλει αν αξίζουν τα διόδια, ειδικά αν κάνεις τη διαδρομή 10-15 φορές το μήνα. Παλεύεται γενικά όμως το πήγαινε έλα τόσες φορές, έστω και απο ΑΟ? 

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Μπαίνω Β' ΕΣΣΟ και το χαρτί μου λέει Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ) - Πεζικό (ΥΕΑ). Για ΥΕΑ καλά δεν το συζητάω καθώς θα βγω Ι4 λόγω μυωπίας. Έχω πτυχίο πληροφορικής, πιστεύετε θα αξιοποιηθεί κάπου αυτό? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, -SG97- είπε

Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Μπαίνω Β' ΕΣΣΟ και το χαρτί μου λέει Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ) - Πεζικό (ΥΕΑ). Για ΥΕΑ καλά δεν το συζητάω καθώς θα βγω Ι4 λόγω μυωπίας. Έχω πτυχίο πληροφορικής, πιστεύετε θα αξιοποιηθεί κάπου αυτό? 

δικό σου!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

δικό σου!

Ι2 θα βγεις οχι Ι4

Δημοσ.
7 ώρες πριν, -SG97- είπε

Μπαίνω και εγώ Ν. Σάντα 10/03 και είμαι πληροφορικάριος 😄😄😄

Μπες στο chat του telegram να τα πούμε https://t.me/leledesChat

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/2/2022 στις 8:42 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Καλά το οτι η Λήμνος εχει τουρισμό το καλοκαίρι δε σημαίνει πως θα περάσει χαλαρά. Στα νησιά ποτέ δεν έχουν κόσμο και πάντα παίζει εμπλοκή. Αν τον πάει 7-1, δε πα να εχει και νυμφομανείς τουρίστριες το νησί; Αίμα θα πάει...

Η λημνος ειναι γεματη στρατοπεδα απολα τα σωματα. Γενικα εχει κοσμο και σπανια δε βγαινουν οι υπηρεσιες. Απλως το καλοκαιρι παλευεται ευκολοτερα γιατι οταν εχεις εξοδο βλεπεις και κανα ανθρωπο. Πλεον ακομα και το χειμωνα βλεπεις οταν π.χ δεκαετια ενενηντα και πισω εβλεπες μονο προβατα και αλλους...φανταρους/μονιμαδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...