Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

kαλα μας δουλευεις; κανενας πατερας σου πεταξε αυτες τις φημες;

Κατ'αρχην Λημνος τα τελευταια χρονια εχει ανεβει παρα πολυ απο τουρισμο υποδομες και μονιμο πλυθησμο. Επειτα εσυ θα πας με καλο καιρο με οτι συνεπαγεται αυτο για νησακι. Τελος να σου πω οτι η μοναδα σου ειναι τερμα θεου με καλο και κακο: ξεχασμενοι απο ολους αρα γενικα χαλαρα αλλα για να πας στη χωρα θες ιχ/μηχανακι/κτελ μονο το αεροδρομιο ειναι διπλα.

Μην αγχωνεσαι γιατι σε βλεπω με βαση αυτα που λες να σε πανε σε κανενα πενταγωνο (Αθηνα) και εκει να δεις σκοπετο και...τουριστριες

Καλά το οτι η Λήμνος εχει τουρισμό το καλοκαίρι δε σημαίνει πως θα περάσει χαλαρά. Στα νησιά ποτέ δεν έχουν κόσμο και πάντα παίζει εμπλοκή. Αν τον πάει 7-1, δε πα να εχει και νυμφομανείς τουρίστριες το νησί; Αίμα θα πάει...

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι 10 Μαρτη Εβρο στις Διαβιβασεις.Αξιζει να κανω μεταταξη για ναυτικο 9 μηνο μπας και εχω μια καλυτερη θητεια η να το αφησω ετσι?

Δημοσ.

Καλησπερα παρουσιάζομαι Λιτόχωρο για την β εσσο στρατό ξηράς…θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για το στρατόπεδο μιας και δεν ξέρω πολλά ευχαριστώ!!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vampir70 είπε

Καλησπερα παρουσιάζομαι Λιτόχωρο για την β εσσο στρατό ξηράς…θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για το στρατόπεδο μιας και δεν ξέρω πολλά ευχαριστώ!!

Παρουσιαζομαι και εγω εκει φιλε αν θες στειλε FB να τα λεμε 

Β ΕΣΣΟ 
https://www.facebook.com/groups/433216418594731

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Kourkounatos είπε

Ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι 10 Μαρτη Εβρο στις Διαβιβασεις.Αξιζει να κανω μεταταξη για ναυτικο 9 μηνο μπας και εχω μια καλυτερη θητεια η να το αφησω ετσι?

Ωπα ρε τι βύσμα εχεις για να κάνεις μετάταξη στο ΠΝ αφού σου έχει βγει ηδη το χαρτί του ΣΞ. Μιλάς με Χαρδαλιά στον ενικο;

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ωπα ρεμ τι βύσμα εχεις για να κάνεις μετάταξη στο ΠΝ αφού σου έχει βγει ηδη το χαρτί του ΣΞ. Μιλάς με Χαρδαλιά στον ενικο;

Ας πούμε ότι άμα είχε ακόμα βασιλιά η Ελλάδα θα έτρωγε με την αυλή του κάθε Σάββατο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, vampir70 είπε

Αν κάτσεις Λιτόχωρο (θα το καταλάβεις απο το αν έχεις ένδειξη ΕΟΔ), τότε να ξέρεις πως είναι μεγάλη βυσματοφωλιά. Αρκετά πολιτισμένο στρατόπεδο με καλές εγκαταστάσεις, μέτριο (βρώσιμο) φαγητό και αρκετά καλή τοποθεσία. To μεγαλύτερο μείον είναι το οτι δε πιάνει 4G στα περισσότερα σημεία :P 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ωπα ρε τι βύσμα εχεις για να κάνεις μετάταξη στο ΠΝ αφού σου έχει βγει ηδη το χαρτί του ΣΞ. Μιλάς με Χαρδαλιά στον ενικο;

Συφάνταρο όταν υπηρετούσα ήταν 2ος μηχανικός στα καράβια και δεν είχε δηλώσει το πτυχίο του γιατί θα τον πήγαιναν επιτόπου ναυτικό (δε ψηνόταν για 12 μηνες θητεία). Φαντάζομαι πως σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξει το χαρτί σου αλλα δεν παίρνω και όρκο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε

Συφάνταρο όταν υπηρετούσα ήταν 2ος μηχανικός στα καράβια και δεν είχε δηλώσει το πτυχίο του γιατί θα τον πήγαιναν επιτόπου ναυτικό (δε ψηνόταν για 12 μηνες θητεία). Φαντάζομαι πως σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξει το χαρτί σου αλλα δεν παίρνω και όρκο.

Μονο αυτή η κατηγορία που είναι τέρμα ιδιαίτερη περίπτωση. Και πάλι δε ξέρω αν γίνεται η μετάταξη αφού έχει βγει ήδη και χαρτί κατάταξης

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, 

Παρουσιαζομαι στη Λαμια και εχω επιλεγει ως Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Την ηθελα την Κυπρο μιας και σπουδαζα εξ αποστασεως για 2 χρονια και το ειδα σαν ευκαιρια να κανω μειωμενη θητεια (9μηνες) και ταυτοχρονα να δω και τη χωρα και μερικους φιλους απο κοντα. 2 ερωτησεις μονο, ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα στη μοναδα της Λαμιας;
Επισης, σαν πεζικαριος θα πεσει πολλη ταλαιπωρια ή εχω ελπιδες να μπω σε κανα γραφειο μιας και ειμαι πληροφορικος;

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 ερωτήσεις αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. 

1) ισχυει ότι η ορκωμοσία είναι η 3η Παρασκευή από όταν παρουσιαστείς? (αν δηλαδή παρουσιαστείς στις 10 του Μάρτη που είναι Πέμπτη, ορκίζεσαι στις 25 που είναι η 3η Παρασκευή?) 

2) Σε πιάνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου? 

Ευχαριστώ πολύ. Καλή θητεία σε όλους! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 ερωτήσεις αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. 

1) ισχυει ότι η ορκωμοσία είναι η 3η Παρασκευή από όταν παρουσιαστείς? (αν δηλαδή παρουσιαστείς στις 10 του Μάρτη που είναι Πέμπτη, ορκίζεσαι στις 25 που είναι η 3η Παρασκευή?) 

2) Σε πιάνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου? 

Ευχαριστώ πολύ. Καλή θητεία σε όλους! 

1) Ναι

2) Δεν γνωρίζω ακριβώς να σου απαντήσω. Στην δική μου περίπτωση, δεν ασχολήθηκαν την 28η Οκτωβρίου να χώσουν εμάς (Ε' ΕΣΣΟ) που ήμασταν οι πιο νέοι. Το ίδιο θεωρώ θα συμβεί και με εσάς, πόσο μάλλον εσείς που θα είστε αόρκιστοι (η ορκομωσία συμπίπτει την ίδια μέρα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...