Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους
μπαινω στρατο β εσσο 290 Μ/Κ ΤΠ - Λημνο στο λιβαδοχωρι
εχω διαβασει παρα πολυ ασχημα πραγματα για την Λημνο προς το παρον 
γνωριζει κανενας αν ισχυει;
δεν παιζει καν να φυγω μετα απο 20 μερες διαβασα οτι καθεσαι 4-5 μηνες εκει
Πυροβολικο ειμαι 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Παιδιά γνώμη για Κω?

Αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις και εμένα για Κω, για μερικές μονάδες γνωρίζω διάφορα πράγματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panosdamian είπε

Καλησπερα σε ολους
Πυροβολικο ειμαι 

Από αυτά που ακούς να πιστεύεις τα μισά. Εγώ υπηρέτησα Καστελλόριζο και ήταν δέκα φορές καλύτερα από αυτά που άκουγα (τουλάχιστον για εμάς τους πυροβολικάριους, το πεζικό είναι άλλη κουβέντα 🤣 ). Επομένως καλύτερα να πας εκεί και να σχηματίσεις δίκη σου άποψη. Και σκατα να είναι θα περάσει ο καιρός. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, haris013 είπε

νωρίτερα δεν μπορώ να πάω; 5 μέρες πριν ακριβώς πρέπει να είμαι; και που πηγαίνω ακριβώς; στο στρατόπεδο που παρουσιάζομαι;

Νομίζω ναι δεν μπορείς νωρίτερα. Όχι στο γενικό στρατόπεδο της περιοχής. Π.χ. Αθήνα πρέπει να πας στο Γουδί. Βασικά εκεί που είναι στρατιαρχεια πως λέγετε. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosdamian είπε

Καλησπερα σε ολους
Πυροβολικο ειμαι 

kαλα μας δουλευεις; κανενας πατερας σου πεταξε αυτες τις φημες;

Κατ'αρχην Λημνος τα τελευταια χρονια εχει ανεβει παρα πολυ απο τουρισμο υποδομες και μονιμο πλυθησμο. Επειτα εσυ θα πας με καλο καιρο με οτι συνεπαγεται αυτο για νησακι. Τελος να σου πω οτι η μοναδα σου ειναι τερμα θεου με καλο και κακο: ξεχασμενοι απο ολους αρα γενικα χαλαρα αλλα για να πας στη χωρα θες ιχ/μηχανακι/κτελ μονο το αεροδρομιο ειναι διπλα.

Μην αγχωνεσαι γιατι σε βλεπω με βαση αυτα που λες να σε πανε σε κανενα πενταγωνο (Αθηνα) και εκει να δεις σκοπετο και...τουριστριες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω πάρει αναβολή λογο σπουδών σε ιεκ ειμαι 19 και δικαιούμαι μειωμένη θητεία λογο ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου θα ήθελα να ρωτήσω ποτε πρέπει να στείλω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται το κάνω ηλεκτρονικά τώρα  η ώταν με καλέσουν εκείνη την ώρα τους τα δείχνω; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Stavros0505 είπε

Καλησπέρα σε όλους έχω πάρει αναβολή λογο σπουδών σε ιεκ ειμαι 19 και δικαιούμαι μειωμένη θητεία λογο ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου θα ήθελα να ρωτήσω ποτε πρέπει να στείλω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται το κάνω ηλεκτρονικά τώρα  η ώταν με καλέσουν εκείνη την ώρα τους τα δείχνω; 

Λογικά μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου και τώρα (δεν είμαι σίγουρος) αλλά με το που παρουσιαστείς θα σας ρωτήσουν άμα έχετε χαρτιά για μειωμένη θητεία οπότε μπορείς και τότε να τα δώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

kαλα μας δουλευεις; κανενας πατερας σου πεταξε αυτες τις φημες;

Κατ'αρχην Λημνος τα τελευταια χρονια εχει ανεβει παρα πολυ απο τουρισμο υποδομες και μονιμο πλυθησμο. Επειτα εσυ θα πας με καλο καιρο με οτι συνεπαγεται αυτο για νησακι. Τελος να σου πω οτι η μοναδα σου ειναι τερμα θεου με καλο και κακο: ξεχασμενοι απο ολους αρα γενικα χαλαρα αλλα για να πας στη χωρα θες ιχ/μηχανακι/κτελ μονο το αεροδρομιο ειναι διπλα.

Μην αγχωνεσαι γιατι σε βλεπω με βαση αυτα που λες να σε πανε σε κανενα πενταγωνο (Αθηνα) και εκει να δεις σκοπετο και...τουριστριες

ρωτησα σημερα 
και με ειπε οτι εκεινος επαθε δηλητηριαση πρωτη μερα που πηγε σε αυτο το στρατοπεδο απο το φαγητο και οτι εκανε 15 σερι υπηρεσίες
Εχει κακους ανωτερους εμαθα 
αυτα σιγουρα δεν τα βαζω στα θετικα 

ελπιζω να ειναι ενταξει ολα να ειναι ολα απλα φημες

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! 

Παρουσιαζομαι κι εγώ Β' ΕΣΣΟ Κιλκίς νέα Σάντα ΑΜ 595. 10/3 Ξέρουμε τι παίζει εκεί από κινητά, εγκαταστάσεις, αυστηρότητα; 

Θα παρουσιαστεί κανείς άλλος εκεί; 

Απαλύνετε λίγο το άγχος μου 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dimitris1592 είπε

Γεια σας παιδιά! 

Παρουσιαζομαι κι εγώ Β' ΕΣΣΟ Κιλκίς νέα Σάντα ΑΜ 595. 10/3 Ξέρουμε τι παίζει εκεί από κινητά, εγκαταστάσεις, αυστηρότητα; 

Δε μπορώ να σου πω για τη μονάδα αλλα μπορώ να σου πω τα παρακάτω:

1) Μην αγχώνεσαι γιατί πίστεψε με δεν είναι τιποτα, είναι απλά ο φόβος του αγνώστου. Είναι ενα σοκ στην αρχή αλλά θα γνωρίσεις πολλά άτομα που θα μοιράζονται τις ανησυχίες σου οποτε δε θα εισαι μονος.

2) Με το κινητό όσο δεν εισαι προκλητικός (να μιλάει ο ανωτερος σου πχ και εσυ να γραφεις μηνυμα ή να ανεβαζεις φωτο με εγκαταστασεις) ΔΕ θα εχεις κανενα θέμα. Δε πρόκειται κανείς να ασχοληθεί με το άμα εχεις κινητό ή οχι. 

3)Όσον αφορά την αυστηρότητα θα σου πω το εξής. Άμα είσαι τυπικός δεν πρόκειται να εχεις θέμα και θα είσαι μια χαρά. Εγώ είχα πολυ αυστηρό λοχαγό αλλά μόλις ειδε πως ειμαι κομπλέ σταματησε να ασχολείται μαζί μου 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ που δήλωσα χαμηλό εισόδημα και εξαρτώμενο μέλος θα πάρω περισσότερα χρήματα από τα 9€ που δίνουν σε κάθε φαντάρο?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dimitris1592 είπε

Γεια σας παιδιά! 

Είμαι ΣΤ ΕΣΣΟ στο Γ Σώμα ΤΥΠ-NRDC αυτή τη στιγμή. Έχει αρκετό κόσμο στην μονάδα που είχε παρουσιαστεί Σάντα. Από συζητήσεις έχω ακούσει άσχημα σχόλια για εκει. Όσους ρώτησα είπαν ότι ήταν χάλια. Κάνε υπομονή δυο μήνες και μετά λογικά θα σε φέρουν κ εσένα εδώ. Τους πάνε συνήθως σάντα>άσσυρο>σώμα. 

Στο σώμα είναι κομπλέ. Χαλαρά, πολύ καλές εγκαταστάσεις. Πολύ καλό φαγητό. Άμα είσαι από θεσσαλονίκη, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας θα κοιμάσαι σπίτι σου.

Κινητό πάρε κανονικά. Οι μαλακίες με τα κινητά έχουν σταματήσει στο στρατό εδώ και χρόνια. Το χρησιμοποιεις φανερά. Δεν πρόκειται να σου πει κανείς τίποτα, όλοι έχουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...