Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

αν πας ΕΛΔΥΚ δεχεσαι οτι δεν θα παρεις καμια μείωση θητείας. Κανεις κανονικα το 9μηνο.

Εδώ είσαι λάθος, έχει έρθει για επαναπατρισμό στην μονάδα μου και 6μηνος, όπως επίσης έχω δει ήδη σήμα για επαναπατρισμό Ε ΕΣΣΟ ατόμων στην μονάδα μου που υπηρετούν Κύπρο (το οποίο αναφέρει και την περίπτωση των ΥΠΕΚ 8ΜΗΝΩΝ)

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Εδώ είσαι λάθος, έχει έρθει για επαναπατρισμό στην μονάδα μου και 6μηνος, όπως επίσης έχω δει ήδη σήμα για επαναπατρισμό Ε ΕΣΣΟ ατόμων στην μονάδα μου που υπηρετούν Κύπρο (το οποίο αναφέρει και την περίπτωση των ΥΠΕΚ 8ΜΗΝΩΝ)

Για 8μηνο ξερω και εγω, αλλα εγινε υπουλα, τυπου τους ειπε στι 7μηνο πανω οτι δικαιουται το 8μηνο και εκανε τα χαρτια του. Και παλι ηταν παλιά τυπου 12-13. Για 6μηνο δεν το εχω ξαναδει/ακουσει ποτε. Μου φαινεται τραβηγμενο. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Παρουσιάζομαι 10 Μαρτιου Στρδο ΣΧΗ(ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΛΑΓΟΣ ΕΒΡΟΥ) ΥΕΑ. Έχετε κάποια σχόλια γι' αυτό το στρατόπεδο;

Από Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ πας Διδυμότειχο και μετά πως πας στο στρατόπεδο;

Κινητά smartphone επιτρέπονται;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris013 είπε

αναβολή μπορούμε να πάρουμε online? από την αίτηση που έχει στο army?

Αλλιώς ποιος τρόπος υπάρχει για να πάρουμε μια αναβολή για 1 έτος;

Αναβολή για 1 ετος μόνο για λόγους υγείας , ψυχολογικούς δηλαδή, σε προηγούμενες σελίδες νομίζω έχουν αναφέρει μερικά παιδιά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις.

Δημοσ.

Επειδή θα ρωτήσετε ν φορές μέχρι την ημέρα κατάταξης (όπου ν τείνει στο άπειρο), τα κινητα επιτρέπονται ΠΑΝΤΟΥ στον Στρατό Ξηράς εφόσον δε βγάζετε φωτογραφίες κτίρια, άρματα κλπ

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το χαρτί της κατάταξης μου έχει σε παρένθεση τα αρχικά ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι υποχρεωτικό; Πώς μπορώ να το αποφύγω; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Filippos94 είπε

Καλησπέρα. Το χαρτί της κατάταξης μου έχει σε παρένθεση τα αρχικά ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι υποχρεωτικό; Πώς μπορώ να το αποφύγω; 

Όταν παρουσιαστείς θα σε ρωτήσουν αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις ΥΕΑ θα πεις όχι και τελείωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Όταν παρουσιαστείς θα σε ρωτήσουν αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις ΥΕΑ θα πεις όχι και τελείωσε.

Ευχαριστώ!

Κατατάσσομαι τεθωρακισμένα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται εκεί;

Επεξ/σία από Filippos94
Δημοσ.

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι με την Β εσσο και κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω για Κύπρο ελδυκ μετά. Πρέπει όμως να βρίσκομαι στην ορκωμοσία της σχολής μου που θα γίνει περίπου τις 15 με 20 Απριλίου πίσω στην Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι θα βρίσκομαι ήδη για λίγες μέρες Κύπρο σωστά; οπότε θα μου δώσουν άδεια να φύγω τόσο σύντομα για να παρευρεθώ στην ορκωμοσία ή δεν θα βγάλω άκρη; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Turnip είπε

Παρουσιάζομαι 10 Μαρτιου Στρδο ΣΧΗ(ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΛΑΓΟΣ ΕΒΡΟΥ) ΥΕΑ. Έχετε κάποια σχόλια γι' αυτό το στρατόπεδο;

Από Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ πας Διδυμότειχο και μετά πως πας στο στρατόπεδο;

Κινητά smartphone επιτρέπονται;

Ευχαριστώ

Από Θεσσαλονίκη πας Διδυμότειχο και μετά θα χρειαστείς ταξί για το στρατόπεδο.

Αν ήσουν ήδη εκεί και γυρνούσες από άδεια θα μπορούσε να βγει κίνηση για να σε πάρουν με συνενόηση με τον ΑΥΔΜ / μονάδα σου. 

Δεν θα σου πει κανένας τίποτα για κινητό στο στρατόπεδο αλλά να μην είσαι προκλητικός. Όταν θα μπεις στον έλεγχο θα πεις ότι δεν έχεις για να μην βάλεις σε δύσκολη θέση τους φαντάρους που θα κάνουν τον έλεγχο.

Όλα τα πράγματα αξίας θα τα έχεις πάνω σου γιατί οι βαλίτσες θα είναι παρατημένες για αρκετες ώρες δίπλα στην είσοδο του στρατοπέδου μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, θα υπάρχουν άτομα να τα προσέχουν αλλά καλό είναι να μην αφήσεις κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Billator είπε

Από Θεσσαλονίκη πας Διδυμότειχο και μετά θα χρειαστείς ταξί για το στρατόπεδο.

Αν ήσουν ήδη εκεί και γυρνούσες από άδεια θα μπορούσε να βγει κίνηση για να σε πάρουν με συνενόηση με τον ΑΥΔΜ / μονάδα σου. 

Δεν θα σου πει κανένας τίποτα για κινητό στο στρατόπεδο αλλά να μην είσαι προκλητικός. Όταν θα μπεις στον έλεγχο θα πεις ότι δεν έχεις για να μην βάλεις σε δύσκολη θέση τους φαντάρους που θα κάνουν τον έλεγχο.

Όλα τα πράγματα αξίας θα τα έχεις πάνω σου γιατί οι βαλίτσες θα είναι παρατημένες για αρκετες ώρες δίπλα στην είσοδο του στρατοπέδου μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, θα υπάρχουν άτομα να τα προσέχουν αλλά καλό είναι να μην αφήσεις κάτι.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Γνωρίζεις μήπως πόσο πέρνουν τα ταξί; Απ' ότι βλέπω είναι 20 λεπτά διαδρομή με αμάξι.

Δημοσ.

Στο σημείωμα κατάταξης αναγράφεται μόνο το στρατόπεδο ή και η μονάδα τοποθέτησης;  Στο δικό μου αναγράφεται μόνο το στρατόπεδο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...