Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, salonika91 είπε

οταν πας να κοψεις την αναβολη θα σου δωσουν να συμπληρωσεις ενα χαρτι.ετσι το εκανα εγω(η θα το κανεις μεσω ιντερνετ-τωρα τελετευα ολα ηλεκτρονικα γινονται).Σε αυτο θα τικαρεις το κουτακι που θα λεει οτι επιθυμεις να πας κυπρο.

-Το πιο πιθανο ειναι να παρουσιαστεις στο κεντρο που πας για κυπρο(θηβα και λαμια οταν παρουσιαστηκα εγω) και εκει θα σε ξαναρωτησουν και θα ξαναδηλωσεις οτι θες να πας κυπρο.Αν εισαι και ι1 κατα 90% θα πας κυπρο.

-Ακομα και αααααν δεν παρουσιαστεις θηβα η λαμια, οπου πας θα το δηλωσεις εκει οτι θες κυπρο.Καποια στιγμη θα πας βηβα και αν εισαι ι1 κατα 90% θα πας κυπρο.

Οποτε αν θες να πας κυπρο και τηρεις τα κριτηρια ι1 κτλ κατα 90% πας

2018Ε ΕΣΣΟ ΕΛΔΥΚ 3/1 ΔΕΜ

ΟΚ ευχαριστώ, επομένως δεν χρειάζεται κάτι από τώρα

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρουμε για την Β εσσο ποτέ είναι η ακριβής ημερομηνία και σε ποια περιοχή θα πάμε? Συνήθως πότε βγαίνουν οι ανακοινώσεις?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρουμε για την Β εσσο ποτέ είναι η ακριβής ημερομηνία και σε ποια περιοχή θα πάμε? Συνήθως πότε βγαίνουν οι ανακοινώσεις?

oleeee.png

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Φαντάζομαι Δευτέρα θα βγουν τα σημειώματα κατάταξης. Το μαγείρεμα εχει τελειώσει εδώ και καιρό...

• Like 3
Δημοσ.

μπορούμε να πάρουμε αναβολή όσοι είμαστε για β εσσο;; μου έτυχε κάτι και θέλω να μπω του χρόνου.

Ποια η διαδικασία για αναβολή και που/πότε γίνεται;

Δημοσ.

Μάλιστα νωρίς μπαίνουμε σε σύγκριση με την προηγούμενη εσσο😅 και να ρωτήσω και κάτι άλλο… η ορκομωσία κάπου 2-3 εβδομάδες δεν διαρκεί?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Μάλιστα νωρίς μπαίνουμε σε σύγκριση με την προηγούμενη εσσο😅 και να ρωτήσω και κάτι άλλο… η ορκομωσία κάπου 2-3 εβδομάδες δεν διαρκεί?

Εννοείς την βασική εκπαίδευση; Διαρκεί 2 εβδομάδες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, HeinHein είπε

Εννοείς την βασική εκπαίδευση; Διαρκεί 2 εβδομάδες. 

Τέλεια και ισχύει αυτό που λένε ότι ύστερα έχουμε 15 μέρες άδεια ορκομωσία?

Δημοσ.

Θα πάρετε άδεια την ημέρα που θα ορκιστείτε και θα πρέπει να επιστρέψετε ή να παρουσιαστείτε στις νέες σας μονάδες τη μεθεπόμενη Δευτέρα. Ένα δεκαήμερο χοντρικά... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 595 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού (595 Α/Μ ΤΠ) (ΚΙΛΚΙΣ) στις 10-03-2022 .

• Like 1
Δημοσ.

αναβολή μπορούμε να πάρουμε online? από την αίτηση που έχει στο army?

Αλλιώς ποιος τρόπος υπάρχει για να πάρουμε μια αναβολή για 1 έτος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...