kti23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, σε ένα χρόνο και εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της σχολής, σκοπεύω να κόψω την αναβολή φλεβαρή του 23 για να βγάλω και τη θητεία. Με ενδιαφέρει να δηλώσω και να πάω Κύπρο ΕΛΔΥΚ. Υπάρχει κάποια διαδικασία ή αίτηση την οποία πρέπει να υποβάλλω από τώρα; Γνωρίζει κανείς/έχει εμπειρία από θητεία σε Κύπρο;
yanis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, lelispao είπε Τθ avlona kala einai? Δε φημίζεται και ως το καλύτερο.
andreas1gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, lelispao είπε Τθ avlona kala einai? Χάλια....
DjAek2003 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω για την ειδικότητα του πυροβολικού αν είναι καλή επιλογή και μάλλον την σχολή δεν προκειται να την τελειώσω οπότε θα διακόψω την αναβολή μου!!! Θα κάνω κατάθεση το απολυτήριο λυκείου επαλ αλλά το πτυχίο δεν θέλω γιατί είμαι απόφοιτος νοσηλευτης επαλ και δεν θέλω υγειονομικό θέλω να παρακολουθήσω άλλη ειδικότητα στο στρατό μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε πράγματα πολλά για την ζωή μας!!! Θέλει βύσμα η ειδικότητα που θέλω η όταν έρθει το χαρτί θα λέει ένδειξη ΥΕΑ σε νησί και ειδικότητα??????
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Το πυροβολικό είναι όπλο, δεν είναι ειδικότητα. Το υγειονομικό είναι σώμα, δεν είναι ειδικότητα κι επίσης το υγεινομικό θέλει βύσμα οπότε δε θα σε πάνε με το ζόρι Πάντως αν περιμένεις να μάθεις πολλά για τη ζωή σου απο το πυροβολικό, λυπάμαι αλλά δεν... 2 1
ilias6s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδια, Είχα δηλώσει ελδυκ και έχω ορκιστεί. Τώρα παρουσιαζομαι θηβα για να μας πανε Κυπρο μετά. Υπάρχει περιπτωση να μπορώ να παω τώρα στην 35 μκ; Δεν έχω δηλώσει εδ ουτε έχω δώσει αθλήματα Ευχαριστώ
pogchamp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά μετάθεση στο τρίμηνο μπορείς να κάνεις μέσω βύσματος αντί στο πεντάμηνο; Δεν είχα κινηθεί γρήγορα και έχασα αυτές που βγαίνουν μετά τα ΣΠΕΝ. Ευχαριστώ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pogchamp είπε Παιδιά μετάθεση στο τρίμηνο μπορείς να κάνεις μέσω βύσματος αντί στο πεντάμηνο; Δεν είχα κινηθεί γρήγορα και έχασα αυτές που βγαίνουν μετά τα ΣΠΕΝ. Ευχαριστώ Αν εχεις βυσμα παιρνεις οποτε θες, αλλιως μεταθεσεις βγαινουν συνηθως μετα τα ΣΠΕΝ που αφορουν μεταθεσεις λογω εξαιρεσεων (και μπαινουν και διαφορες βυσματικες) αλλιως μετα παει για το 5μηνο- που ηταν (δεν ξερω τι ισχυει τωρα με το 12μηνο) οι κανονικες για να πας κοντα στο τοπο διανομης σου. Εκει καποιοι με μικρα βυσματακια μπορει να φευγαν λιγο νωριτερα απο τους αλλους. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 13/2/2022 στις 4:48 ΠΜ, DjAek2003 είπε Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω για την ειδικότητα του πυροβολικού αν είναι καλή επιλογή και μάλλον την σχολή δεν προκειται να την τελειώσω οπότε θα διακόψω την αναβολή μου!!! Θα κάνω κατάθεση το απολυτήριο λυκείου επαλ αλλά το πτυχίο δεν θέλω γιατί είμαι απόφοιτος νοσηλευτης επαλ και δεν θέλω υγειονομικό θέλω να παρακολουθήσω άλλη ειδικότητα στο στρατό μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε πράγματα πολλά για την ζωή μας!!! Θέλει βύσμα η ειδικότητα που θέλω η όταν έρθει το χαρτί θα λέει ένδειξη ΥΕΑ σε νησί και ειδικότητα?????? Σεμινάρια νομίζεις ότι θα κάνεις; ετοιμάσου να παρακολουθήσεις την Καλλιόπη και το πως βγαίνουν οι κοριοί απο τα κρεβάτια Επίσης μιας και θα πας στο τιμημένο πυροβολικό ετοιμάσου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου στην Αλβανική κουλτούρα
salonika91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/2/2022 στις 3:40 ΜΜ, kti23 είπε Καλησπέρα, σε ένα χρόνο και εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της σχολής, σκοπεύω να κόψω την αναβολή φλεβαρή του 23 για να βγάλω και τη θητεία. Με ενδιαφέρει να δηλώσω και να πάω Κύπρο ΕΛΔΥΚ. Υπάρχει κάποια διαδικασία ή αίτηση την οποία πρέπει να υποβάλλω από τώρα; Γνωρίζει κανείς/έχει εμπειρία από θητεία σε Κύπρο; οταν πας να κοψεις την αναβολη θα σου δωσουν να συμπληρωσεις ενα χαρτι.ετσι το εκανα εγω(η θα το κανεις μεσω ιντερνετ-τωρα τελετευα ολα ηλεκτρονικα γινονται).Σε αυτο θα τικαρεις το κουτακι που θα λεει οτι επιθυμεις να πας κυπρο. -Το πιο πιθανο ειναι να παρουσιαστεις στο κεντρο που πας για κυπρο(θηβα και λαμια οταν παρουσιαστηκα εγω) και εκει θα σε ξαναρωτησουν και θα ξαναδηλωσεις οτι θες να πας κυπρο.Αν εισαι και ι1 κατα 90% θα πας κυπρο. -Ακομα και αααααν δεν παρουσιαστεις θηβα η λαμια, οπου πας θα το δηλωσεις εκει οτι θες κυπρο.Καποια στιγμη θα πας βηβα και αν εισαι ι1 κατα 90% θα πας κυπρο. Οποτε αν θες να πας κυπρο και τηρεις τα κριτηρια ι1 κτλ κατα 90% πας 2018Ε ΕΣΣΟ ΕΛΔΥΚ 3/1 ΔΕΜ Στις 13/2/2022 στις 12:50 ΜΜ, ilias6s είπε Καλησπέρα παιδια, Είχα δηλώσει ελδυκ και έχω ορκιστεί. Τώρα παρουσιαζομαι θηβα για να μας πανε Κυπρο μετά. Υπάρχει περιπτωση να μπορώ να παω τώρα στην 35 μκ; Δεν έχω δηλώσει εδ ουτε έχω δώσει αθλήματα Ευχαριστώ no Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από salonika91
Nionios777 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Έγινε η οριστικοποίηση για τις ημερομηνίες κατάταξης της Β' ΕΣΣΟ (Στρατός Ξηράς) 1 1
Arbri Bitri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 11:09 ΠΜ, Gerasimos2021 είπε Ως χαμηλο οικογενειακο εισοδημα για κατ εξαιρεση μεταθεση ξέρουμε πόσο είναι το ποσο; 3,000€
Nionios777 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, tsigrito είπε Αντε μπείτε, είμαστε 6 😄 https://t.me/leledesChat Ναι μπείτε όσοι είστε για Β' ΕΣΣΟ, έχουμε πλάκα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις