Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, pavlos163 είπε

Καλησπέρα! Απολύομαι σε ενάμιση μήνα περίπου. Επειδή είμαι εξάμηνος, έχω 9 μέρες κανονική άδεια, συν 2 παραμεθωρίου για τον ενάμιση μήνα που έκανα στην Κω, συν 5 τιμητικές εμβολιασμού, και τέλος άλλες 5 τιμητικές από τον διοικητή μου που τις παίρνουν όλοι στο τάγμα μου. Σύνολο, 21.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: όσο ήμουν στο τάγμα, έχω κάνει αρκετή δουλειά σε δύο γραφεία των οποίων επικεφαλής είναι λοχαγοί. Αυτοί μπορούν να μου δώσουν έξτρα τιμητικές αν τους το ζητήσω; Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν; Πως το έχετε προσεγγίσει άλλοι που ήσασταν σε παρόμοια φάση;

Καλα εσυ μας δουλευεις ακομη 224 κσ γραφουμε. χεεχεχε καλυ απολυση!!! σιγουρα μπορουν αλλα σε εμας τσινισαν οι υπολοιποι στον λοχο λογω εξαμηνου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Jimb0 είπε

Καλησπέρα, με στελνουν καταδρομεα στη Κω 5ο ετεθ. Αν κοπώ στην εκπαίδευση με στελνουν όπου θέλουν παραμεθόριο; 

Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές? Προφανώς και αν δεν έχεις βύσμα θα πας όπου κάτσει.

Επεξ/σία από dionisis1925

6 ώρες πριν, eliac7 είπε

Καλημέρα παίδες,

Είμαι Α ΕΣΣΟ και 14 Φλεβάρη ξεκινάνε τα ΣΠΕΝ. Αναμένεται να τελειώσουμε 4 Μαρτίου. Η ερώτηση μου είναι αν βγαίνει την τελευταία ημέρα των ΣΠΕΝ οι μεταθέσεις, δηλαδή στις 4, και αν ναι πότε φεύγουμε από την μονάδα μας για να πάμε στην άλλη; Καθώς είναι Παρασκευή η τελευταία ημέρα, φεύγουμε Σάββατο ή Τρίτη (όχι Δευτέρα, γιατί 7 είναι Καθαρά Δευτέρα).  Επίσης μας δίνεται κάποιο χρονικό περιθώριο να παρουσιαστούμε στην μονάδα που πήραμε μετάθεση; πχ: 3 εργάσιμες;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

14 Φλεβάρη ;;;... Θα σας κάνουν "έρωτα" λογικά.

Μάγκες μπορεί κάποιος να πει για τις μεταθέσεις ε εσσο; Περιμένω δεύτερη μετάθεση από Αθήνα σε άλλη μονάδα στην Αθήνα , έχει κανονιστεί αλλά δεν έχει βγει κάτι στο πρώτο γράφειο. 

καλησπέρα παιδιά,

μπήκα με την Α ΕΣΣΟ του 2022 και πήρα μετάθεση κατευθείαν στο Τ/ΓΕΣ.

μπορει καποιος αν γνωρίζει να μου πει αν θα κάνω ΣΠΕΝ και που θα τα κάνω? 

Επίσης ποια ειναι η κατάσταση αυτή την στιγμή εκει?

1 ώρα πριν, kvita είπε

καλησπέρα παιδιά,

Πότε παρουσιάζεσαι στο Τ/ΓΕΣ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος που να γνωρίζει ας μου απαντήσει , μετά την ορκωμοσία την πρώτη μέρα που θα μπω στο καινούργιο στρατόπεδο να είμαι με την στολή εξόδου ή μπορώ και με πολιτικά ;

Επεξ/σία από Nicktaskos

8 ώρες πριν, Jimb0 είπε

Καλησπέρα, με στελνουν καταδρομεα στη Κω 5ο ετεθ. Αν κοπώ στην εκπαίδευση με στελνουν όπου θέλουν παραμεθόριο; 

Δεν θα κοπείς.

6 ώρες πριν, kvita είπε

καλησπέρα παιδιά,

ΟΑΣ είσαι; Στο φύλλο πορείας θα λέει. Αν είσαι ΟΑΣ είτε θα πας σε κανα μήνα Καρδίτσα είτε θα πας αργότερα Τρίπολη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους είμαι φοιτητής σε ΙΕΚ και βλέπω δεν προκειται να το βγάλω θα την διακόψω την αναβολή μια και καλή το Μάρτιο για την Δ ΕΣΣΟ καλοκαίρι!!! Έχω ακούσει ότι κάνεις κατάθεση τίτλου σπουδών με απολυτηριο λυκείου θα με πάρουν ΥΕΑ???? 

Επεξ/σία από DjAek2003

Καλημέρα. Έχω μια απορία σχετικά με τα βύσματα και την Σχολή Αλεξιπτωτιστών αν κάποιος γνωρίζει. Συγγνώμη αν είναι χαζή.

Ας υποθέσουμε ότι κάθε σειρά ΣΒΕΑ χωράει π.χ 200 άτομα, αν βάλουν 300 άτομα βύσμα τότε τι γίνεται; τα 100 άτομα που περισεύουν κόβοντε παρόλο που έχουν και αυτοί βύσμα; η μπαίνουν με την επόμενη σειρά;

3 ώρες πριν, DjAek2003 είπε

Καλησπέρα σε όλους είμαι φοιτητής σε ΙΕΚ και βλέπω δεν προκειται να το βγάλω θα την διακόψω την αναβολή μια και καλή το Μάρτιο για την Δ ΕΣΣΟ καλοκαίρι!!! Έχω ακούσει ότι κάνεις κατάθεση τίτλου σπουδών με απολυτηριο λυκείου θα με πάρουν ΥΕΑ???? 

Πλέον όσοι έχουν βγάλει λύκειο έχουν την ένδειξη ΥΕΑ. Θα σου προτεινα, εκτός κι αν δεν έχεις τι να κανεις με τη ζωή σου ή θες να μπεις σε κάποιο σώμα ασφαλείας, να μην πας ΥΕΑ. Είναι 4-5 μήνες παραπάνω λόγω της εκπαίδευσης με πολυ καψονι κυρίως απο τους πιο παλιούς. Και μετά πας παραμεθόριο ως έφεδρος αξιωματικός. Αναλόγως τη μονάδα μπορεί να τρως πιο πολύ χώσιμο από τους ίδιους τους φαντάρους αλλά πληρώνεσαι τουλάχιστον. 

1 ώρα πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε

με εχουν παρει οτι βγηκε η μεταθεση μου με φύλλο πορείας 14/2 και απο το πρωτο γραφειο ακομη τιποτα..κανεις αλλος;

Είναι βυσματικη μετάθεση ; Πρώτη η δεύτερη ; Επίσης τι έσσο είσαι ;

8 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε

Πλέον όσοι έχουν βγάλει λύκειο έχουν την ένδειξη ΥΕΑ. Θα σου προτεινα, εκτός κι αν δεν έχεις τι να κανεις με τη ζωή σου ή θες να μπεις σε κάποιο σώμα ασφαλείας, να μην πας ΥΕΑ. Είναι 4-5 μήνες παραπάνω λόγω της εκπαίδευσης με πολυ καψονι κυρίως απο τους πιο παλιούς. Και μετά πας παραμεθόριο ως έφεδρος αξιωματικός. Αναλόγως τη μονάδα μπορεί να τρως πιο πολύ χώσιμο από τους ίδιους τους φαντάρους αλλά πληρώνεσαι τουλάχιστον. 

Ε όχι κ χωσιμο από φαντάρους...από στελέχη.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...