Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Nionios777 είπε

Μπήκα, δεν μπορώ να γράψω όμως 

Έχεις δίκιο. Έκανα Channel αντί για group και δεν μπορεί να γράψει κανένας! 🙄🙄🙄
Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο public group του telegram -> Telegram: Contact @leledesChat

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, έχω κόψει αναβολή και μπαίνω τον Μάρτιο με το καλό. Πριν λίγες μέρες γύρισα το γόνατο, είμαι μεν καλύτερα μετά από μια βδομαδα ξεκούραση (ξαπλα,παγο,χαπια κτλ) αλλά έχω ιστορικό στο συγκεκριμένο και με άσκηση/έντονη δραστηριότητα κλειδώνει και δεν μπορώ να το λυγίσω. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν χρειάζεται κάποιο χαρτί/γνωμάτευση ώστε να απέχω από δραστηριότητες που θα το καταπονέσουν.

Και αναβολή δεν με χαλάει, αλλά για να διορθωθεί χρειάζεται εγχείρηση, χρήματα και αρκετούς μήνες ακινησία

Δημοσ.

Μάγκες τελικά με τις μεταθέσεις της ε εσσο τι γίνεται ; Πήρα μετάθεση μετά τα σπεν και έχω ενημερωθεί ότι έχει κανονιστεί και η δεύτερη μετάθεση μου τώρα , παρόλο αυτά καμία ενημέρωση από πρώτο γράφειο. Υπάρχει κάποιος ε εσσο να έχει ενημέρωση σχετικά με βύσματικες μεταθέσεις; Θα γίνουν και αυτές μαζί με τις μεταθέσεις 5μηνου;

• Like 1
Δημοσ.

Mages eimai 12 mhno e esso xwris vusma sto litoxwro yparxei pithanothta na mou vgei twra h metathesh GIA athina?Dhlosa ton dekemvrh GIA athina aplA Polloi Lene afou den exw vusma tha faw paketo kserete tpt Kai Lene merikoi oti oi 12 mhnoi pernoun stous 6 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που υπηρέτησε πρόσφατα στο 545 Α/Μ ΤΠ στο Ηράκλειο Κρήτης να μου πει τι κατάσταση επικρατεί; 

Δημοσ.

Καλημέρα μαγκες 

Κάποια βύσματα πήρανε τηλέφωνο κάποιους φαντάρους της Ε εσσο για τις μεταθεσεις ότι βγαίνουν  14φλεβαρη

Ξέρεις κανένας αν θα φύγουμε και μεις που δεν έχουμε βυσμα μαζί τους;

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, iliarasr21 είπε

Μάγκες τελικά με τις μεταθέσεις της ε εσσο τι γίνεται ; Πήρα μετάθεση μετά τα σπεν και έχω ενημερωθεί ότι έχει κανονιστεί και η δεύτερη μετάθεση μου τώρα , παρόλο αυτά καμία ενημέρωση από πρώτο γράφειο. Υπάρχει κάποιος ε εσσο να έχει ενημέρωση σχετικά με βύσματικες μεταθέσεις; Θα γίνουν και αυτές μαζί με τις μεταθέσεις 5μηνου;

Που εισαι φιλε σε ποιο σωμα;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Marsul είπε

Καλημέρα μαγκες 

Κάποια βύσματα πήρανε τηλέφωνο κάποιους φαντάρους της Ε εσσο για τις μεταθεσεις ότι βγαίνουν  14φλεβαρη

Ξέρεις κανένας αν θα φύγουμε και μεις που δεν έχουμε βυσμα μαζί τους;

Ναι λογικά θα φύγετε κι εσείς, επίσης μη τους το πεις και τους χαλάσεις τη ζαχαρένια αλλά και αυτοί αν είχαν καλά βύσματα θα είχαν φύγει απο το Νοέμβριο. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες,

Είμαι Α ΕΣΣΟ και 14 Φλεβάρη ξεκινάνε τα ΣΠΕΝ. Αναμένεται να τελειώσουμε 4 Μαρτίου. Η ερώτηση μου είναι αν βγαίνει την τελευταία ημέρα των ΣΠΕΝ οι μεταθέσεις, δηλαδή στις 4, και αν ναι πότε φεύγουμε από την μονάδα μας για να πάμε στην άλλη; Καθώς είναι Παρασκευή η τελευταία ημέρα, φεύγουμε Σάββατο ή Τρίτη (όχι Δευτέρα, γιατί 7 είναι Καθαρά Δευτέρα).  Επίσης μας δίνεται κάποιο χρονικό περιθώριο να παρουσιαστούμε στην μονάδα που πήραμε μετάθεση; πχ: 3 εργάσιμες;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από eliac7
Δημοσ.
16 ώρες πριν, johnko1 είπε

Καλησπερα, έχω κόψει αναβολή και μπαίνω τον Μάρτιο με το καλό. Πριν λίγες μέρες γύρισα το γόνατο, είμαι μεν καλύτερα μετά από μια βδομαδα ξεκούραση (ξαπλα,παγο,χαπια κτλ) αλλά έχω ιστορικό στο συγκεκριμένο και με άσκηση/έντονη δραστηριότητα κλειδώνει και δεν μπορώ να το λυγίσω. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν χρειάζεται κάποιο χαρτί/γνωμάτευση ώστε να απέχω από δραστηριότητες που θα το καταπονέσουν.

Και αναβολή δεν με χαλάει, αλλά για να διορθωθεί χρειάζεται εγχείρηση, χρήματα και αρκετούς μήνες ακινησία

αν θες να παρουσιαστεις θα παρεις ολη τη χαρτουρα απο νοσοκομειο/γιατρο και θα τους το αναφερεις (στον υγιονομικο που θα σου κανει την εξεταση). Απο εκει και περα λογικα θα σε στειλει στο 401 (αν εισαι στρατο) σε ορθοπεδικο να κρινει και αναλογα ειτε θα σε κανει ι ενοπλο ειτε αοπλο ειτε ακομα και κανονικα στρατευσιμο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ναι λογικά θα φύγετε κι εσείς, επίσης μη τους το πεις και τους χαλάσεις τη ζαχαρένια αλλά και αυτοί αν είχαν καλά βύσματα θα είχαν φύγει απο το Νοέμβριο. :P 

Νταξει τωρα οχι απλα καλα μιλαμε για τελειο βυσμα εκει..

Δημοσ.

Καλησπέρα, με στελνουν καταδρομεα στη Κω 5ο ετεθ. Αν κοπώ στην εκπαίδευση με στελνουν όπου θέλουν παραμεθόριο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Απολύομαι σε ενάμιση μήνα περίπου. Επειδή είμαι εξάμηνος, έχω 9 μέρες κανονική άδεια, συν 2 παραμεθωρίου για τον ενάμιση μήνα που έκανα στην Κω, συν 5 τιμητικές εμβολιασμού, και τέλος άλλες 5 τιμητικές από τον διοικητή μου που τις παίρνουν όλοι στο τάγμα μου. Σύνολο, 21.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: όσο ήμουν στο τάγμα, έχω κάνει αρκετή δουλειά σε δύο γραφεία των οποίων επικεφαλής είναι λοχαγοί. Αυτοί μπορούν να μου δώσουν έξτρα τιμητικές αν τους το ζητήσω; Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν; Πως το έχετε προσεγγίσει άλλοι που ήσασταν σε παρόμοια φάση;

Επεξ/σία από pavlos163
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...