Epidoxos_Iotas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μάγκες οποίος εχει καμια πληροφορία για τις μεταθέσεις Ε' ΕΣΣΟ (ημερομηνιες κλπ) ας μας πει και μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktaskos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα το φύλλο πορείας με λέει να παρουσιαστώ στον αυλωνα 14 Φεβρουαρίου 8 ώρα υπάρχει περιπτώσει να μπορώ να μπω μια μέρα πριν ή την ίδια μέρα αλλά άλλη ώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nicktaskos είπε Καλησπέρα το φύλλο πορείας με λέει να παρουσιαστώ στον αυλωνα 14 Φεβρουαρίου 8 ώρα υπάρχει περιπτώσει να μπορώ να μπω μια μέρα πριν ή την ίδια μέρα αλλά άλλη ώρα ; Παιζει.Παρε τηλ να ενημερωσεις και να εξηγησεις τον λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktaskos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Το τηλέφωνο για το 575 τάγμα πεζοναυτών πιο είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Τι φαγητό θα έχει τη Δευτέρα δε ρώτησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mglps Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά ήρθε σε κανέναν μετάθεση για 14 Φλεβάρη; Ελλειπα σε άδεια και επειδή περιμένω και εγώ ήθελα να δω αν βγήκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Mglps είπε Καλησπέρα παιδιά ήρθε σε κανέναν μετάθεση για 14 Φλεβάρη; Ελλειπα σε άδεια και επειδή περιμένω και εγώ ήθελα να δω αν βγήκαν Γιατί αναμένονται στις 14? Για βυσματικές μιλάμε ή για κάποιας ΕΣΣΟ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Nionios777 είπε Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Eγώ είμαι με τη Γ ΕΣΣΟ 2022 , επειδή πήγα στη στρατολογία μου είπε θα ενημερωθείς 15-20 ημέρες πρίν για τη οριστικοποιήση . Δε έλαβες ένα αρχικό email από τη στρατολογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Eγώ είμαι με τη Γ ΕΣΣΟ 2022 , επειδή πήγα στη στρατολογία μου είπε θα ενημερωθείς 15-20 ημέρες πρίν για τη οριστικοποιήση . Δε έλαβες ένα αρχικό email από τη στρατολογία; Όχι τίποτα. Βασικά δεν τους έχω δώσει κανένα e-mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeinHein Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, Nionios777 είπε Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Τέλη Φεβρουαρίου θα έρθει το σημείωμα κατάταξης. Έτσι γίνεται σε κάθε ΕΣΣΟ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigrito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nionios777 είπε Καλημέρα. Στο σαιτ της στρατολογίας έχω αυτό το μύνημα: "Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2022 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε." Πότε θα ξέρω την ημερομηνία και τον τόπο; Είχα ακούσει για αρχές Φλεβάρη αλλά ακόμη τίποτα. Στα ίδια ακριβώς είμαι φίλε.. Σε αυτό το topic, πήγα σε ημερομηνίες περίπου Φεβρουάριο 2021 για να δω πότε ήρθε αντίστοιχα πέρσυ σε κάποιον το χαρτί και το που θα πάει. Περίπου 20-25 Φεβρουαρίου λογικά θα ξέρουμε που πάμε. Αν θες μπες στο channel μου στο telegram (https://t.me/leledes) για να τα λέμε και εκεί. Έχουν μπει μόνο 2 άτομα για την ώρα. Αν κάποιος κάνει αντίστοιχο Discord ενημερώστε μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nionios777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, tsigrito είπε Στα ίδια ακριβώς είμαι φίλε.. Σε αυτό το topic, πήγα σε ημερομηνίες περίπου Φεβρουάριο 2021 για να δω πότε ήρθε αντίστοιχα πέρσυ σε κάποιον το χαρτί και το που θα πάει. Περίπου 20-25 Φεβρουαρίου λογικά θα ξέρουμε που πάμε. Αν θες μπες στο channel μου στο telegram (https://t.me/leledes) για να τα λέμε και εκεί. Έχουν μπει μόνο 2 άτομα για την ώρα. Αν κάποιος κάνει αντίστοιχο Discord ενημερώστε μας. Μπήκα, δεν μπορώ να γράψω όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
politkgi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα . Ξέρουμε για το τεχνικό στην Μυτιλίνη τίποτα? Αν είναι καλά και σε ποιό στρατόπεδο τους πάνε τους τεχνικάριους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα αν έπαιρνα αναβολή που θα ήταν και η Τρίτη μου αναβολή γιατί έχω πάρει ήδη αλλά 2 θα αλλάξει κάτι στην θητεία μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις