ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να πάρεις μετάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARXAIOS_ELLIN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Ως κατ'εξαιρεση οι μεταθεσεις ανοιγουν μια συγκεκριμενη περιοδο απο οσο ξερω για αυτο ρωταω εκτος αν γνωριζω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dystopianDrone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μπαίνει κανείς άλλος ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ 14/02 ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε Ως κατ'εξαιρεση οι μεταθεσεις ανοιγουν μια συγκεκριμενη περιοδο απο οσο ξερω για αυτο ρωταω εκτος αν γνωριζω λαθος Δεν ανοιγουν συγκεκριμενη περιοδο. Εχει σχεση ποτε εκανες τα χαρτια σου και ποτε εγινε η συνεδιαση για να σου εγκρινουν την κατ'εξαιρεση. Συνηθως 1 με 1μιση μηνα υπολογισε απο οταν θα στειλεις τα χαρτια σου. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigrito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, Έχω δημιουργήσει ένα κανάλι στο Telegram σαν ΚΨΜ για όλους τους φαντάρους και μη. Σκοπός μου είναι μέσα από το κανάλι να γίνονται ερωτήσεις-απαντήσεις σε απορίες, συζητήσεις ή και ιστορίες. https://t.me/leledes Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνεις join μέσα από το λινκ. Μελλονικά ίσως ήταν ωραίο να γίνει κάτι αντίστοιχο στο Discord. ΥΓ. Σε μικρή αναζήτηση που έκανα, δεν βρήκα κάποια άλλη ομάδα στο telegram/discord. Αν υπάρχει κάτι στείλτε μου για να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, tsigrito είπε Καλημέρα, Έχω δημιουργήσει ένα κανάλι στο Telegram σαν ΚΨΜ για όλους τους φαντάρους και μη. Σκοπός μου είναι μέσα από το κανάλι να γίνονται ερωτήσεις-απαντήσεις σε απορίες, συζητήσεις ή και ιστορίες. https://t.me/leledes Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνεις join μέσα από το λινκ. Μελλονικά ίσως ήταν ωραίο να γίνει κάτι αντίστοιχο στο Discord. ΥΓ. Σε μικρή αναζήτηση που έκανα, δεν βρήκα κάποια άλλη ομάδα στο telegram/discord. Αν υπάρχει κάτι στείλτε μου για να το δω. Καλη ιδέα, νομίζω θα ταν πολυ καλυτερο να μεταφερθεί στο discord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigrito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Οκ, κανένα πρόβλημα! Αλλά πρέπει να το κάνει κάποιος που γνωρίζει, γιατί το Discord δεν το έχω και πολύ. 11 λεπτά πριν, georgkar94 είπε Καλη ιδέα, νομίζω θα ταν πολυ καλυτερο να μεταφερθεί στο discord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktaskos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα πείρα μετάθεση για το 575 τάγμα πεζοναυτών έχετε καμία ιδέα για το πώς είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Με βυσμα μπορεις να πας απο πεζικο διαβιβασεις μετα τα σπεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos715 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ξέρουμε καμία πληροφορία για 700 ΣΕ ? Επίσης κάτι άκουσα ότι ανοίγουν μεταθέσεις 15 Φλεβάρη ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 1/2/2022 στις 5:43 ΜΜ, Leo98 είπε Καλησπέρα σας. Είναι να μπω στρατό τον Μάρτιο, αεροπορία. Έχω αρκετά θέματα ψυχολογικής φύσεως (κρίσεις πανικού, νοσοφοβια, αγοραφοβία), αλλά δεν έχω πάει ακόμα σε ψυχίατρο για γνωμάτευση/αγωγή. Θέλω να ακολουθήσω την διαδικασία μέσω φρουραρχείου για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Έχω κλείσει ραντεβού σε ψυχίατρο. Αφού πάρω την γνωμάτευση, μετά τι πρέπει να κάνω; Ραντεβού στο φρουραρχείο; Κι από εκεί τι να περιμένω; Λιγα ποστς πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, vaggos715 είπε Ξέρουμε καμία πληροφορία για 700 ΣΕ ? Επίσης κάτι άκουσα ότι ανοίγουν μεταθέσεις 15 Φλεβάρη ισχύει; Από πού τα μαθαίνεις αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktaskos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά sos παρουσιάζομαι 14 Φεβρουαρίου στο 575 τάγμα πεζοναυτών στον αυλώνα και θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το στρατόπεδο είναι μέσα στο κετθ αυλωνα ; δηλαδη θα παρουσιαστώ στην είσοδο του κετθ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Nicktaskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, Nicktaskos είπε Παιδιά sos παρουσιάζομαι 14 Φεβρουαρίου στο 575 τάγμα πεζοναυτών στον αυλώνα και θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το στρατόπεδο είναι μέσα στο κετθ αυλωνα ; δηλαδη θα παρουσιαστώ στην είσοδο του κετθ Ναι , βέβαια το τάγμα από την είσοδο είναι γύρω στα 40 λεπτά με τα πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balljohn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2022 στις 2:03 ΜΜ, dystopianDrone είπε Μπαίνει κανείς άλλος ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ 14/02 ? +1. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από balljohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις