Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε

Ως κατ'εξαιρεση οι μεταθεσεις ανοιγουν μια συγκεκριμενη περιοδο απο οσο ξερω για αυτο ρωταω εκτος αν γνωριζω λαθος

Δεν ανοιγουν συγκεκριμενη περιοδο. Εχει σχεση ποτε εκανες τα χαρτια σου και ποτε εγινε η συνεδιαση για να σου εγκρινουν την κατ'εξαιρεση. Συνηθως 1 με 1μιση μηνα υπολογισε απο οταν θα στειλεις τα χαρτια σου. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

Έχω δημιουργήσει ένα κανάλι στο Telegram σαν ΚΨΜ για όλους τους φαντάρους και μη. Σκοπός μου είναι μέσα από το κανάλι να γίνονται ερωτήσεις-απαντήσεις σε απορίες, συζητήσεις ή και ιστορίες.

https://t.me/leledes
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνεις join μέσα από το λινκ. Μελλονικά ίσως ήταν ωραίο να γίνει κάτι αντίστοιχο στο Discord.
ΥΓ. Σε μικρή αναζήτηση που έκανα, δεν βρήκα κάποια άλλη ομάδα στο telegram/discord. Αν υπάρχει κάτι στείλτε μου για να το δω.

9 λεπτά πριν, tsigrito είπε

Καλημέρα,

Έχω δημιουργήσει ένα κανάλι στο Telegram σαν ΚΨΜ για όλους τους φαντάρους και μη. Σκοπός μου είναι μέσα από το κανάλι να γίνονται ερωτήσεις-απαντήσεις σε απορίες, συζητήσεις ή και ιστορίες.

https://t.me/leledes
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνεις join μέσα από το λινκ. Μελλονικά ίσως ήταν ωραίο να γίνει κάτι αντίστοιχο στο Discord.
ΥΓ. Σε μικρή αναζήτηση που έκανα, δεν βρήκα κάποια άλλη ομάδα στο telegram/discord. Αν υπάρχει κάτι στείλτε μου για να το δω.

Καλη ιδέα, νομίζω θα ταν πολυ καλυτερο να μεταφερθεί στο discord

Οκ, κανένα πρόβλημα! Αλλά πρέπει να το κάνει κάποιος που γνωρίζει, γιατί το Discord δεν το έχω και πολύ.

11 λεπτά πριν, georgkar94 είπε

Καλη ιδέα, νομίζω θα ταν πολυ καλυτερο να μεταφερθεί στο discord

Στις 1/2/2022 στις 5:43 ΜΜ, Leo98 είπε

Καλησπέρα σας.

Είναι να μπω στρατό τον Μάρτιο, αεροπορία.

Έχω αρκετά θέματα ψυχολογικής φύσεως (κρίσεις πανικού, νοσοφοβια, αγοραφοβία), αλλά δεν έχω πάει ακόμα σε ψυχίατρο για γνωμάτευση/αγωγή.

Θέλω να ακολουθήσω την διαδικασία μέσω φρουραρχείου για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους.

Έχω κλείσει ραντεβού σε ψυχίατρο.

Αφού πάρω την γνωμάτευση, μετά τι πρέπει να κάνω; Ραντεβού στο φρουραρχείο; Κι από εκεί τι να περιμένω;

Λιγα ποστς πιο πανω

9 ώρες πριν, vaggos715 είπε

Ξέρουμε καμία πληροφορία για 700 ΣΕ ?

Επίσης κάτι άκουσα ότι ανοίγουν μεταθέσεις 15 Φλεβάρη ισχύει;

Από πού τα μαθαίνεις αυτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά sos παρουσιάζομαι 14 Φεβρουαρίου στο 575 τάγμα πεζοναυτών στον αυλώνα και θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το στρατόπεδο είναι μέσα στο κετθ αυλωνα ;

δηλαδη θα παρουσιαστώ στην είσοδο του κετθ 

Επεξ/σία από Nicktaskos

49 λεπτά πριν, Nicktaskos είπε

Παιδιά sos παρουσιάζομαι 14 Φεβρουαρίου στο 575 τάγμα πεζοναυτών στον αυλώνα και θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το στρατόπεδο είναι μέσα στο κετθ αυλωνα ;

δηλαδη θα παρουσιαστώ στην είσοδο του κετθ 

Ναι  , βέβαια το τάγμα από την είσοδο είναι γύρω στα 40 λεπτά με τα πόδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...