chronokathisterimenos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 3:23 ΠΜ, SabotazNic είπε Εκανα περυσι την διαδικασια. Θα πας μεχρι και 5 εργασιμες πριν απο την ημ καταταξης στο στρατοπεδο/φρουραρχειο της μονιμης κατοικιας σου (οπως σωστα λες). Εκει θα σε δει ο γιατρος υπηρεσιες. Αν εχεις μαζι σου γνωματευση, τοτε ειναι στην κριση του για το αν θα σε εξετασει ή οχι. Εμενα περυσι απλα ζητησε την γνωματευση και φανταζομαι την αντεγραψε στο αντιστοιχο στρατιωτικο χαρτι. Μετα πηγα στο φρουραρχειο (εντος στρατοπεδου, υπηρεσια) και εβαλαν κατι υπογραφες και τα πηγα στο ΚΕΠ για να τα στειλουν στρατολογια. Το email της στρατολογιας μου ειχε ερθει την επομενη εργασιμη στο οποιο ελεγε να επικοινωνησω με το νοσοκομειο μεχρι και 30 μερες απο την ημ αποστολης του μαιλ. Βεβαια εγω που πηρα 1 εβδομαδα μετα, με εκραξαν και ειπαν επρεπε επομενη εργασιμη. Οποτε και θα κλεισεις ραντεβου για το νοσοκομειο. Εγω ειχα παει εντος 2-3 ημερων νομιζω. @SabotazNic Δηλαδη θες να μου πεις οτι 1. πηγες στο φρουραρχειο 2. την επομενη εργασιμη ελαβες email που σου ειπε πηγαινε στο νοσοκομειο εντος 30 ημερων 3. εσυ πηγες μετα απο βδομαδα αλλα σου ειπαν οτι επρεπε να πας την επομενη εργασιμη; Αν πηγαινες οντως την επομενη εργασιμη αυτο σημαινει οτι ολη η διαδικασια θα ειχε τελειωσει μεσα σε 2-3 μερες, οχι σε 20-40 που εχω ακουσει. Αυτο ειναι πολυ θετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, chronokathisterimenos είπε @SabotazNic Δηλαδη θες να μου πεις οτι 1. πηγες στο φρουραρχειο 2. την επομενη εργασιμη ελαβες email που σου ειπε πηγαινε στο νοσοκομειο εντος 30 ημερων 3. εσυ πηγες μετα απο βδομαδα αλλα σου ειπαν οτι επρεπε να πας την επομενη εργασιμη; Αν πηγαινες οντως την επομενη εργασιμη αυτο σημαινει οτι ολη η διαδικασια θα ειχε τελειωσει μεσα σε 2-3 μερες, οχι σε 20-40 που εχω ακουσει. Αυτο ειναι πολυ θετικο Οχι. Πηγα φρουραρχειο το οποιο βρισκετε μεσα σε στρατοπεδο. Μετα το φρουραρχειο (ιδια μερα) πηγα ΚΕΠ να στειλουν τα χαρτια στην στρατολογια Επομενη εργασιμη ηρθε μαιλ το οποιο ελεγε να κλεισω ραντεβου εντος 30 ημερων στο νοσοκομειο εν τελει στο τηλ μου ειπαν οτι, οχι μετα απο 30 μερες, αλλα την επομενη εργασιμη επρεπε να καλεσω Συνολικα η διαδικασια ειναι 3 μερες. 1 μερα θα "χασεις" στον γιατρο για την γνωματευση. 1 μερα στο φρουραρχειο, 1 μερα στο νοσοκομειο. Σε διαστημα, ναι, φτανει και 30 μερες. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhs55 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, IRADev είπε Καλησπέρα παιδιά, Διαβάζω ότι εξάμηνης διάρκειας θητεία δικαιούται κάποιος εφόσον είναι: (2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει. Ερώτηση, με μητέρα που έχει 69% αναπηρία και πατέρα που έχει 96% αναπηρία, δικαιούμαι μειωμένη θητεία εξάμηνης διάρκειας ? Edit: Επίσης είμαι ο μόνος γιος της οικογένειας. Καλησπέρα φίλε ,έχω ακριβώς τα ίδια κριτήρια. Ανέβασε στην strarologia.com τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θέλει και θα έρθουν σπίτι σου 2 φάκελοι για τους γονείς σου. Θα πάρεις τηλέφωνο στο φρουραρχείο που ανήκεις και θα πεις να έρθουν γιατροί κατοικον διότι δεν μπορούν να παρέμβουν σε. Στρατιωτικό νοσοκομείο. Αυτό απλά πράγματα και κάνεις κανονικά 6μηνη θητεία. Οτιδήποτε απορία στείλε μου και μήνυμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hobo98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα θέλω να δώσω αίμα για αιμοδοτικής άδεια πρεπει να πάω σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο ; Ή σε κανονικό ; και δεύτερον πρέπει να πάω σε περίοδο αιμοδοσίας του στρατού ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 31/1/2022 στις 12:40 ΜΜ, IRADev είπε Καλησπέρα παιδιά, Διαβάζω ότι εξάμηνης διάρκειας θητεία δικαιούται κάποιος εφόσον είναι: (2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει. Ερώτηση, με μητέρα που έχει 69% αναπηρία και πατέρα που έχει 96% αναπηρία, δικαιούμαι μειωμένη θητεία εξάμηνης διάρκειας ? Edit: Επίσης είμαι ο μόνος γιος της οικογένειας. δικαιουσαι 100% μειωση θητειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα θα ήθελα νανμου λύσετε κάτι απορίες που έχω... Τον Μάρτιο μπαίνω και θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς πρέπει να έχουμε μαζί μας στην ορκομωσία και αν επιτρέπεται να έχουμε κινητό μαζί μας... Αν ναι τότε μπορούμε να τα έχουμε στην τσέπη μας ή είναι επικίνδυνο λόγο κάποιας άσκησης να σπάσει? Ξέρω χαζές ερωτήσεις αλλά τις έχω απορία😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spin996 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις άδειες για μετάβαση στο εξωτερικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vidar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι μπορείς κανονικά να έχεις κινητό, όλοι έχουν. Όταν λες στην ορκωμοσία, εννοείς μέχρι την ορκομωσία, τις πρώτες 2 βδομάδες; Την μέρα της ορκωμοσίας το πολύ πολύ να κάνετε παρέλαση δεν υπάρχουν ασκήσεις. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Vidar 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας. Είναι να μπω στρατό τον Μάρτιο, αεροπορία. Έχω αρκετά θέματα ψυχολογικής φύσεως (κρίσεις πανικού, νοσοφοβια, αγοραφοβία), αλλά δεν έχω πάει ακόμα σε ψυχίατρο για γνωμάτευση/αγωγή. Θέλω να ακολουθήσω την διαδικασία μέσω φρουραρχείου για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Έχω κλείσει ραντεβού σε ψυχίατρο. Αφού πάρω την γνωμάτευση, μετά τι πρέπει να κάνω; Ραντεβού στο φρουραρχείο; Κι από εκεί τι να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathShot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Γνωρίζει κανείς στο πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, πως είναι τα ωράρια, οι υπηρεσίες και αν πηγαίνεις τα Σαββατοκύριακα καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλά τι βύσμα έχεις ρε φίλε που διαλέγεις μετάθεση; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathShot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Κάνω και εγώ σαν ταπεινός στρατιώτης την έρευνα μου για να δω που είναι καλύτερα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigrito Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουμε κανένα νέο για το πότε περίπου θα δούμε που παρουσιάζομαστε οι Β εσσο 2022? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από tsigrito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsigrito είπε Έχουμε κανένα νέο για το πότε περίπου θα δούμε που παρουσιάζομαστε οι Β εσσο 2022μ Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Λογικά θα μπείτε μέσα Μάρτη οπότε περίπου τέλη Φλεβάρη θα ξέρετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARXAIOS_ELLIN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Γνωριζει κανεις ποτε βγαινουν μεταθεσεις Ε ΕΣΣΟ 2021; Και μεχρι ποτε ειναι ανοιχτες οι μεταθεσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις