georgesa20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά άδεια Πάσχα ξέρουμε πόσες μέρες είναι;
dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Gerasimos2021 είπε Ως χαμηλο οικογενειακο εισοδημα για κατ εξαιρεση μεταθεση ξέρουμε πόσο είναι το ποσο; Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα καθορίζεται το ποσό των 3.000 ευρώ. Georgesa20 πέρυσι οι ημερομηνίες των γκρουπ ήτανε. (1) Πρώτη περίοδος: Από 26 Απρ 21 έως και 04 Μαΐ 21 (2) Δεύτερη περίοδος:: Από 06 Μαΐ 21 έως και 12 Μαΐ 21 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από dionisis1925
yanis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, georgesa20 είπε Παιδιά άδεια Πάσχα ξέρουμε πόσες μέρες είναι; Προσωπική συμβουλή, πάρτε άδεια στο 2ο γκρουπακι. Το πρώτο γκρουπ έχει αργίες μέσα, άρα πιο αργά εγερτήριο, λείπουν στελέχη και γενικά επικρατεί λελα, ας παίζουν παραπάνω υπηρεσίες λόγω έλλειψης ατόμων. Εγώ πέρσι πήρα 2ο γκρουπ και η περίοδος του 1ου γκρουπ που ήμουν μέσα ήταν από τις καλύτερες μέρες μου στο στρατό.
Gerasimos2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα καθορίζεται το ποσό των 3.000 ευρώ. Georgesa20 πέρυσι οι ημερομηνίες των γκρουπ ήτανε. (1) Πρώτη περίοδος: Από 26 Απρ 21 έως και 04 Μαΐ 21 (2) Δεύτερη περίοδος:: Από 06 Μαΐ 21 έως και 12 Μαΐ 21 Άρα με εισόδημα 4,800 και οι δύο γονείς με μητέρα άνεργη τώρα και παιδί πολύτεκνης οικογένειας δεν μπορώ να καταθέσω αίτηση θα με πετάξει εκτός;
DeathShot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, yanis13 said: Προσωπική συμβουλή, πάρτε άδεια στο 2ο γκρουπακι. Το πρώτο γκρουπ έχει αργίες μέσα, άρα πιο αργά εγερτήριο, λείπουν στελέχη και γενικά επικρατεί λελα, ας παίζουν παραπάνω υπηρεσίες λόγω έλλειψης ατόμων. Εγώ πέρσι πήρα 2ο γκρουπ και η περίοδος του 1ου γκρουπ που ήμουν μέσα ήταν από τις καλύτερες μέρες μου στο στρατό. Δεν αντιλεγω, απλά ίσως κάποιος να θέλει να περάσει την πρώτη βδομάδα του Πάσχα οικογενειακά, αντί της δεύτερης που δεν έχεις και πολλά να κάνεις 1
yanis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, DeathShot είπε Δεν αντιλεγω, απλά ίσως κάποιος να θέλει να περάσει την πρώτη βδομάδα του Πάσχα οικογενειακά, αντί της δεύτερης που δεν έχεις και πολλά να κάνεις Καλα ναι εννοειται αυτο, οτι θελει ο καθενας! Εγω την εμπειρια μου κατεθεσα. Και δε με χαλασε που μια χρονια δεν ημουν οικογενειακα, ηταν ξεχωριστη εμπειρια.
dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Gerasimos2021 είπε Άρα με εισόδημα 4,800 και οι δύο γονείς με μητέρα άνεργη τώρα και παιδί πολύτεκνης οικογένειας δεν μπορώ να καταθέσω αίτηση θα με πετάξει εκτός; Αρχηγέ γιατί δεν το ψάχνεις και λίγο μόνος σου το θέμα? Εσένα ενδιαφέρει όχι εμένα , ρώτησες κάτι συγκεκριμένο και σου απάντησα συγκεκριμένα και τώρα αναφέρεις και άλλα προβλήματα. Παρακάτω είναι ότι πληροφορίες χρειάζεται για την κατ'εξαίρεση μετάθεση. https://katataxi.army.gr/el/content/dikaiologitika-gia-katigories-koinonikon-provlimaton-0 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από dionisis1925
g20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, πήρα τωρα μετάθεση και παρουσιαζομαι αύριο Ευελπιδων. Το ερώτημα είναι ότι πριν λίγους μήνες πήρα το πτυχίο μου (Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών), και θέλω με κάποιο τρόπο να μπω σε κάποιο γραφείο ή στο Γεπ. Υπάρχει τέτοια περίπτωση ή βάζουν μόνο τους μιλημενους από βύσματα κτλ?
IRADev Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Διαβάζω ότι εξάμηνης διάρκειας θητεία δικαιούται κάποιος εφόσον είναι: (2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει. Ερώτηση, με μητέρα που έχει 69% αναπηρία και πατέρα που έχει 96% αναπηρία, δικαιούμαι μειωμένη θητεία εξάμηνης διάρκειας ? Edit: Επίσης είμαι ο μόνος γιος της οικογένειας. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από IRADev
Sup25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά εμείς που εδεν έχουμε εμβολιαστεί πρέπει να πληρώνουμε rapid test κάθε φορά μετά από έξοδο, άδεια κτλ;
dionisis1925 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IRADev είπε Καλησπέρα παιδιά, Διαβάζω ότι εξάμηνης διάρκειας θητεία δικαιούται κάποιος εφόσον είναι: (2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει. Ερώτηση, με μητέρα που έχει 69% αναπηρία και πατέρα που έχει 96% αναπηρία, δικαιούμαι μειωμένη θητεία εξάμηνης διάρκειας ? Edit: Επίσης είμαι ο μόνος γιος της οικογένειας. Το αν και πόσο μειωμένη θητεία θα κάνεις θα εξαρτηθεί από την επιτροπή του στρατού , εκείνοι θα κρίνει αν οι γονείς σου όντως είναι ανίκανοι να εργαστούν. Με λίγα λόγια οι γονείς σου θα πρέπει να εξεταστούν από στρατιωτικούς γιατρούς. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου για αυτό στο αναφέρω. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από dionisis1925
IRADev Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Το αν και πόσο μειωμένη θητεία θα κάνεις θα εξαρτηθεί από την επιτροπή του στρατού , εκείνοι θα κρίνει αν οι γονείς σου όντως είναι ανίκανοι να εργαστούν. Με λίγα λόγια οι γονείς σου θα πρέπει να εξεταστούν από στρατιωτικούς γιατρούς. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου για αυτό στο αναφέρω. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, αρκεί βέβαια να έρθουν αυτοί διότι το αντίστροφο είναι αδύνατον, εκτός αν τους μεταφέρουν π.χ. με ασθενοφόρο το οποίο και πάλι είναι ταλαιπωρία αλλά οκ. Εξάλλου ο πατέρας μου κοντεύει τα 70, και οι δυο παίρνουν επιδόματα για διαφορετικούς λόγους αναπηρίας και έχω βεβαιώσεις μεταμοσχεύσεων, χημειοθεραπειών κτλπ κτλπ. Αυτό που εγώ θέλω να μάθω είναι αν με τα συγκεκριμένα ποσοστά αναπηρίας μιλάμε π.χ. για πιθανή 6μηνη ή 9μηνη θητεία ? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από IRADev
dionisis1925 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μάλλον δεν έδωσες και ιδιαίτερη σημασία στο τελευταίο που έγραψα. 6μηνη θα έκανες, αλλά δεν το βλέπω. https://www.taxheaven.gr/law/3421/2005 Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το άρθρο 8 , πάντως θεωρώ απίθανο ο στρατός να χρεωθεί με δικά του έξοδα για να περάσουν οι γονείς σου από επιτροπή.
Nicktaskos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Κάποιος που να υπηρετήσε την θητεία του ως στρ καταδρομεας στο κεαπ Ρεντίνασ ασ μου πει πωσ ήταν ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις