hobo98 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά είμαι στην Ο.Α.Σ. Του Γες και μου ήρθε μετάθεση για Γ σώμα στρατού σήμερα και παρουσιάζομαι την Πέμπτη μου είπαν ότι λόγο ειδικότητας θα με στείλουν στο στρατηγείο του Γ σώματος ( αν και στο φύλλο πορείας γράφει μόνο Γ σώμα στρατού ) ξέρουμε μήπως τι παίζει πως είναι αυτές τις μέρες ;
georgesa20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα!έχω άδεια και βρέθηκα θετικός στον κορονοιό, θα κάνω καραντίνα σπίτι μου ή πρέπει να γυρίσω ΣΤΕΠ;Μεθαύριο μπαίνω ξανά στο στρατόπεδο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
yanis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, georgesa20 είπε Καλησπέρα στην ομάδα!έχω άδεια και βρέθηκα θετικός στον κορονοιό, θα κάνω καραντίνα σπίτι μου ή πρέπει να γυρίσω ΣΤΕΠ;Μεθαύριο μπαίνω ξανά στο στρατόπεδο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάρε άμεσα τηλέφωνο στη μονάδα σου να ρωτήσεις. Σπίτι σου θα μείνεις λογικά.
Tetrabitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, georgesa20 είπε Καλησπέρα στην ομάδα!έχω άδεια και βρέθηκα θετικός στον κορονοιό, θα κάνω καραντίνα σπίτι μου ή πρέπει να γυρίσω ΣΤΕΠ;Μεθαύριο μπαίνω ξανά στο στρατόπεδο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παιδια να καλείτε τα στρατόπεδα/ φρούραρχια/ στρ νοσοκομεία αφήστε το insomnia.gr. 3
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, georgesa20 είπε Καλησπέρα στην ομάδα!έχω άδεια και βρέθηκα θετικός στον κορονοιό, θα κάνω καραντίνα σπίτι μου ή πρέπει να γυρίσω ΣΤΕΠ;Μεθαύριο μπαίνω ξανά στο στρατόπεδο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Είναι δυνατόν να ρωτάς κάτι τέτοιο; 1
Aste Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Παιδια είναι εύκολη υπόθεση να πάρεις αποσπαση να γυρίσεις στη προηγούμενη μονάδα σου ή σε άλλο στρατόπεδο αν έχεις βύσμα; Αν ναι, πόσο καιρό θέλει;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, εγώ που είμαι απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας επιλέγω "ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ" στο κομμάτι της γλώσσας στην σελίδα του επιτελείου; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Godot
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Aste είπε Παιδια είναι εύκολη υπόθεση να πάρεις αποσπαση να γυρίσεις στη προηγούμενη μονάδα σου ή σε άλλο στρατόπεδο αν έχεις βύσμα; Αν ναι, πόσο καιρό θέλει; Αν έχεις γερό βύσμα, μπορείς και άμεσα. Επίσης σου έδωσαν ΤΑΠ;
Nicktaskos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα πέρασα τα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων και δηλώσα ωσ προτίμηση 1) το κεαπ ρεντινασ και 2) Νέα Σάντα Κομοτηνής ποιο νομιζεται αξίζει περισσότερο ; , Κάποιος που να είναι ή να πέρασα σε κάποιο από αυτά ασ μου απάντηση ...
Sup25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Nicktaskos είπε Καλησπέρα πέρασα τα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων και δηλώσα ωσ προτίμηση 1) το κεαπ ρεντινασ και 2) Νέα Σάντα Κομοτηνής ποιο νομιζεται αξίζει περισσότερο ; , Κάποιος που να είναι ή να πέρασα σε κάποιο από αυτά ασ μου απάντηση ... Στην Κομοτηνή τι έχει για ΕΔ ?????
Nicktaskos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Sup25 είπε Στην Κομοτηνή τι έχει για ΕΔ ????? Ναι είναι μια υπομονάδα ειδικών δυνάμεων λέγεται 1 λ/βεκεεδ και βρίσκεται στην Νέα Σάντα Κομοτηνής Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Nicktaskos
chris-tos90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Μια φιλική ενημέρωση,δεν γνωρίζω πόσοι το ξέρουν πλέον αλλά όταν πήγα εγώ στρατό στην Ελλάδα τα έμαθα εκ των έσω. Όποιος θέλει να γλιτώσει την θητεία οριστικά και δεν θέλει να πατήσει το πόδι του στρατό έχει την εξής λύση. Πρέπει να πάρεις αναβολές συνολικού χρόνου "2 χρόνια" για το ίδιο πρόβλημα. Π.χ. σωματικό πρόβλημα ή πρόβλημα υγείας,οικονομικό πρόβλημα,ή πολύ απλά πρόβλημα προσαρμογής ή οτιδήποτε θέλει να πει ο καθένας δεν παίζει ρόλο ο λόγος. Αφού συμπληρώσεις τα 2 χρόνια αναβολές και έρθει η ώρα να ξανά παρουσιαστείς,λες ότι θες να κάνεις αίτηση για απαλλαγή διότι συμπλήρωσες τα 2 ετοι που χρειάζονται και ζητάς απαλλαγή. Συν: δεν βγαίνεις Ι5 ψυχολογικό ή σωματικό και τα λοιπά. Μείον: δεν μπορείς να μπεις σε σώματα ασφαλείας,πυροσβεστική,αστυνομία και τα λοιπά. *Όλα αυτά υπάρχουν γραμμένα και στην σελίδα του στρατού. Ελπίζω να βοήθησα τον οποιονδήποτε δεν θέλει να χάσει τον χρόνο του με το να κάνει δουλειές μονιμάδων χωρίς ευρώ και με εκπαίδευση που είναι προτιμότερο να παίξεις warzone. Και σας το λέει άτομο(marine) που έχει κάνει 3 θητείες Ιράκ με τον αμερικανικό στρατό. 1
Sup25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Φίλε εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά από αυτά που έχω ακούσει η Κύπρος είναι πολύ δυνατή μονάδα !! Καλή συνέχεια
chris-tos90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, Nicktaskos είπε Καλησπέρα πέρασα τα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων και δηλώσα ωσ προτίμηση 1) το κεαπ ρεντινασ και 2) Νέα Σάντα Κομοτηνής ποιο νομιζεται αξίζει περισσότερο ; , Κάποιος που να είναι ή να πέρασα σε κάποιο από αυτά ασ μου απάντηση ... Πάνε ρεντίνα φίλος,αρντάν ειναι εκεί γενικότερα και πολύ μαντραπηδα.😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις