Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Jimb0 είπε

Επειδή ακούω ότι λόγω το ότι είμαι τεθωρακισμενα δεν γίνεται.. 

505 ή 521 καλύτερο; 😛

Γίνεται , στη εποχή μου το 2008 το 505 ήτανε κέντρο και στο 521(που είναι στο ίδιο στρατόπεδο) ή στο 575 Αυλώνας έπαιρνες μετάθεση , δεν ξέρω να σου απαντήσω τι επικρατεί πλέον από υπηρεσίες εξόδους κτλπ, εκπαίδευση χίλιες φορές 521 από Αυλώνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 12/1/2022 at 3:36 ΜΜ, Vasilisgk26 said:

Καλησπερα!

Στο σημειωμα καταταξης γραφουν οτι υποβαλλομαστε υποχρεωτικα σε ελεγχο pcr. Τα δημοσια νοσοκομεια ομως δεν δινουν καποιο εγγραφο για το αν εισαι αρνητικος....οποτε τι κανουμε? 

Πρεπει να πληρωσουμε τα 45 ευρω σε ιδιωτικο ιατρικο η παρουσιαζομαστε κανονικα και μας κανουν εκει?

Επειδη παρουζιαζομαι και γω και το εψαξα θα σου κανουν στην καταταξη ,ετσι και αλλιως δεν εισαι αναγκασμενος να πληρωσεις.

Στις 15/1/2022 στις 3:20 ΜΜ, dionisis1925 είπε

Αίτηση κάνεις όσες φορές θέλεις , η αναβολή δίνεται μόνο μια φορά.

https://www.stratologia.gr/el/node/12  Αυτό λέει το pdf αρχείο από την επίσημη σελίδα της στρατολογίας.

Έχεις δίκιο, αν και είχα διαβάσει το έγγραφο για κάποιο λόγο μου φάνηκε ότι μπορώ να κάνω αίτηση μόνο μια φορά. Βέβαια, υποθέτω ότι, αν σου την απορρίψουν, δε λέει να στέλνεις κάθε λίγο και λιγάκι αίτηση μέχρι να τη δεχτούν. 

Ωστόσο, έχεις κανείς άλλος ιδέα τι παίζει με τη συγκεκριμένη αναβολή για κοινωνικούς λόγους; Την κάνουν δεκτή εύκολα;

11 λεπτά πριν, petrostsik είπε

Καλησπέρα μπαίνει κανείς 18/01 Αφάντου Ρόδο;

Καλημέρα Πέτρο, μπαίνω 19, αν θες στείλε σε ΠΜ το fb σου, έχουμε μαζευτεί ορισμένα άτομα σε ένα group chat. 

15 ώρες πριν, giwr1 είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω, παρουσιάζομαι με την Α ΕΣΣΟ στο 625 Πεζικό στα Ιωάννινα ως Μηχανικός, ξέρει κανένας τι παίζει εκεί; 

Ζωαρα, θα κάτσεις 15 μέρες Πέραμα και μετά την άδεια ορκομωσιας θα περασεις σπεν λογικά φιλιατες που είναι και εκεί πολύ καλά. Οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα. 

Παιδιά καλησπέρα υπηρετώ στον στρατό εδώ κ 4 μηνες.Πριν λίγες ημέρες ο πατέρας μου πέρασε από επιτροπή προκειμένου να κριθεί ανίκανος για εργασία και πήγαν όλα καλά. Επίσης, είμαι τριτεκνος και ο μεγαλύτερος αδερφός. Ήθελα να ρωτήσω αν θα υπηρετήσω 9 μήνες ή 6 μήνες (μιας κ πληρώ δύο κριτήρια για το 9μηνο). 

Να ρωτήσω. Έχω πάρει ήδη μια αναβολή 6μηνη λόγω βρογχικου άσθματος. Αυτή η αναβολή μετράει ως λόγος υγείας. Δηλαδή για να πάρω απαλλαγή χρειάζομαι άλλον έναμιση χρόνο αναβολής με λόγους υγείας; Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Γνωρίζεις κάποιος πως είναι από θέμα υπηρεσιών και διανυκτέρευσης στην 651 ΑΒΥΠ Άγιος Στέφανος Αττικής?

Έχω ψάξει παντού αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες και είπα να γράψω εδώ. Όποιος ξέρει κάτι και μπορεί ας απαντήσει

Καλησπέρα λίγο πριν μπω κόλλησα κορονοιο και μου έδωσαν άδεια λόγω αντικειμενικής δυσκολιας για λίγες μέρες.

Γνώριζει κάποιος αν μετράει στη θητεία η όχι? Και πως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω εμένα έληξε η αναβολή μου 31/12/2021 και είμαι αεροπορία εγώ περιμένω να με ενημερώσουν ή να μπω εδώ https://www.stratologia.gr/el/stratologia_katataksi/katataksi/6921 δεν γράφει κάτι ή πρέπει να κάνω αυτή την φόρμα; https://esso.haf.gr/ γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ πάρα πολύ!

B292376D-BAF8-42A4-9AF0-BADF7DE80272.jpeg

Και κάνω login μέσω taxisnet και πάω σημαιώματα κατάταξης και λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμα άρα δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου; 

A5F4ECBD-FF53-4A1F-AD56-C4CAA1C79F2D.jpeg

Επεξ/σία από Gamers_st

3 ώρες πριν, Vasilisgk26 είπε

Καλησπέρα λίγο πριν μπω κόλλησα κορονοιο και μου έδωσαν άδεια λόγω αντικειμενικής δυσκολιας για λίγες μέρες.

Γνώριζει κάποιος αν μετράει στη θητεία η όχι? Και πως?

Άδεια χωρίς καν να έχεις παρουσιαστεί σου φαίνεται λογικό ? Αυτό που έγινε στην περίπτωση σου ονομάζεται μετατόπιση της ημερομηνίας κατάταξης λόγω αδυναμίας προσέλευσης για κατάταξη για λόγος υγείας.

Η θητεία μετράει από την ημέρα που ντύνεσαι στα χακί.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...