Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, NickPap97 είπε

Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση που χάσεις κάποιες μέρες από τα σπεν λόγω ασθένειας;

Πρέπει να χάσει 8 μέρες σπεν για να σε ξανά στείλουν να τα κάνεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ?

Στην εφορία, θα πας στην στρατολογία που ανήκεις θα σου δώσουν ένα χαρτί με αυτό πας πληρώνεις και επιστρέφεις στην στρατολογία με την απόδειξη.

Δεν ξέρω αν πλέον γίνεται και ηλεκτρονικά , καλύτερα να το ρωτήσεις.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Thanks 1

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο από τα στρατόπεδα; Είμαι από Βέροια.

Στρδο «ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΗΛΙΔΩΝΗ ΜΙΧΑΗΛ» Σουφλί Έβρου 

Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ» Λαγός Έβρου 

Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Καβησός Έβρου

Στρδο «ΕΦ.ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Λιτόχωρο Πιερίας 

Στρδο «ΙΛΧΟΥ ΚΛΕΙΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» Σέρρες 

Στρδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» Κομοτηνή 

Στρδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ» Γρεβενά

Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Λάρισα 

Στρδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» Πετροχώρι Ξάνθης

Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» Ν.Σάντα Κιλκίς

Στρδο «ΥΠΤΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ» Πέραμα Ιωαννίνων 

8 ώρες πριν, Sup25 είπε

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο από τα στρατόπεδα; Είμαι από Βέροια.

Στρδο «ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΗΛΙΔΩΝΗ ΜΙΧΑΗΛ» Σουφλί Έβρου 

Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ» Λαγός Έβρου 

Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Καβησός Έβρου

Στρδο «ΕΦ.ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Λιτόχωρο Πιερίας 

Στρδο «ΙΛΧΟΥ ΚΛΕΙΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» Σέρρες 

Στρδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» Κομοτηνή 

Στρδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ» Γρεβενά

Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Λάρισα 

Στρδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» Πετροχώρι Ξάνθης

Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» Ν.Σάντα Κιλκίς

Στρδο «ΥΠΤΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ» Πέραμα Ιωαννίνων 

Λιτόχωρο πολύ βυσματικο για τους Αθηναίους, Γιάννενα πολύ βυσματικο για τους βόρειοελλαδητες. Σε όποιο και από τα 2 αν πας θα περάσεις καλά. Ίσως λίγο καλύτερα στο Πέραμα ( στο λέω από προσωπική άποψη) 

Καλησπέρα σε όλους 

Έχει κάποιο νόημα να επιλέξεις στρατόπεδο στο parousiasi.army ; ουσιαστικά δεν μας στέλνουν σε στρατόπεδα ανάλογα από ποια περιοχή είμαστε και ποιο όπλο θα έχουμε (π.χ. πεζικό, αεροπορία στρατού κ.α.) σύμφωνα με την εγκύκλιο πρόκλησης που δημοσιεύεται για κάθε εσσο ; 

*Δεν μιλάω για την περίπτωση να έχεις βύσμα και να σε στείλει όπου θες 

Επίσης για να πάμε τη πρώτη μέρα στο στρατόπεδο, πάμε με δικά μας έξοδα ή μπορούμε να ζητήσουμε κανένα χαρτί από το στρατό για κανένα δωρεάν (ή έστω μειωμένο) εισιτήριο για ΚΤΕΛ ή τραίνο ; 

Μπαίνω στις 20 στο Έρευνας  Πληροφορικής στο Λιτόχωρο 592 μπ/τπ, και με στείλανε μέσω μηνύματος ένα ερωτηματολόγιο να συμπληρώσω, φτάνει σε ένα σημείο που γράφει να τους στείλω χαρτιά όπως έχει και στη σελίδα της κατάταξης για ΕΠ,  σε αυτά θέλει θεωρημενα αντίγραφα αυτών τι εννοεί με αυτό και αν ισχύει ακόμη?

10 ώρες πριν, KurFotis είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Έχει κάποιο νόημα να επιλέξεις στρατόπεδο στο parousiasi.army ; ουσιαστικά δεν μας στέλνουν σε στρατόπεδα ανάλογα από ποια περιοχή είμαστε και ποιο όπλο θα έχουμε (π.χ. πεζικό, αεροπορία στρατού κ.α.) σύμφωνα με την εγκύκλιο πρόκλησης που δημοσιεύεται για κάθε εσσο ; 

*Δεν μιλάω για την περίπτωση να έχεις βύσμα και να σε στείλει όπου θες 

Επίσης για να πάμε τη πρώτη μέρα στο στρατόπεδο, πάμε με δικά μας έξοδα ή μπορούμε να ζητήσουμε κανένα χαρτί από το στρατό για κανένα δωρεάν (ή έστω μειωμένο) εισιτήριο για ΚΤΕΛ ή τραίνο ; 

Η περιοχή παίζει ρόλο, όχι το όπλο/σώμα γιατι σε μεγάλους σχηματισμούς υπάρχει λίγο απ' όλα. Οι Αθηναίοι (των στρ. γραφείων Αθήνας-Πειραιά) συνήθως παρουσιάζονται νησί, οι Λαρισαίοι πάνε Έβρο κ.ο.κ. 

Με το χαρτί κατάταξης πας στο Φρουραρχείο της περιοχής σου και σου δικαιολογούν τα έξοδα για το φθηνότερο μέσο

Καλησπέρα!

Η αναβολή μου έληξε στις 31/12/21. Τελείωσα τις Μεταπτυχικές μου σπουδές τον Ιανουάριο του 2020 και το Φεβρουάριο ξεκίνησα Διδακτορικό. Δεν έκανα καινούργια αναβολή και κράτησα αυτή που είχα πάρει από το σχολείο. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να κάνω αίτηση για αναβολή για κοινωνικούς λόγους (4 μήνες) και να καταταγώ μετά. Σε αυτή την περίπτωση, αφού η αναβολή ήταν για Προπτυχιακές/Μεταπτυχιακές Σπουδές, τις οποίες έχω τελειώσει από τον Ιανουάριο του 2020, υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα που ξεκίνησα Διδακτορικό και δεν πήρα νέα αναβολή;

Η 2η ερώτηση που έχω είναι αν μπορώ τώρα που έληξε η αναβολή μου να πάρω νέα αναβολή για απόκτηση Διδακτορικού. Σε αυτή την περίπτωση, αν θελήσω να τη διακόψω πριν την ολοκλήρωση του Διδακτορικού, θα υπάρξει πρόβλημα;

Είμαι στην φάση των ΣΠΕΝ και ενώ στους υπόλοιπους έχουν βγάλει ειδικότητα εμένα δεν μου έχουν δώσει. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να πιέσω να μου δώσουν; Έχω μιλήσει με τον λοχαγό πολλές φορές και μου λέει ότι δεν έχει κάποια ενημερωση. Υπάρχει τρόπος να κάνω αίτηση; 

Επίσης αν είσαι χωρίς ειδικότητα με τι συνεπαγεται αυτό?Μπορεί να χαλάσει η μετάθεση που μου ανακοίνωσαν στα ΣΒΕΝ που θα ίσχυε μετά τα ΣΠΕΝ?

Καλησπερα!

Στο σημειωμα καταταξης γραφουν οτι υποβαλλομαστε υποχρεωτικα σε ελεγχο pcr. Τα δημοσια νοσοκομεια ομως δεν δινουν καποιο εγγραφο για το αν εισαι αρνητικος....οποτε τι κανουμε? 

Πρεπει να πληρωσουμε τα 45 ευρω σε ιδιωτικο ιατρικο η παρουσιαζομαστε κανονικα και μας κανουν εκει?

32 λεπτά πριν, Palexandros12345678901234 είπε

Είμαι στην φάση των ΣΠΕΝ και ενώ στους υπόλοιπους έχουν βγάλει ειδικότητα εμένα δεν μου έχουν δώσει. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να πιέσω να μου δώσουν; Έχω μιλήσει με τον λοχαγό πολλές φορές και μου λέει ότι δεν έχει κάποια ενημερωση. Υπάρχει τρόπος να κάνω αίτηση; 

Επίσης αν είσαι χωρίς ειδικότητα με τι συνεπαγεται αυτό?Μπορεί να χαλάσει η μετάθεση που μου ανακοίνωσαν στα ΣΒΕΝ που θα ίσχυε μετά τα ΣΠΕΝ?

Θα παρεις ειδικοτητα, μην αγχωνεσαι.

Οχι, δε χαλαει η μεταθεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...