Tetrabitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Π ς δεν ρωτάτε οι περισσότεροι έναν λοχαγό κάτι και ρωτάτε εδώ τα πιο απλά. Δεν σας εξηγούν εκεί; 1
jerry banana Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μια σημείωση όσοι μπαίνουν τώρα στρατο γιατί προσωπικά την έχω πατήσει. Δείτε το πιθανό στρατόπεδο που θα σας στείλει το βύσμα σας να έχει άτομα αλλιώς θα κάνετε πολλές υπηρεσίες και 2 προϋπηρεσίες . Σε στρατόπεδο που θεωρούταν παράδεισος έχω φάει υπηρεσίες αέρα Πατέρα καθώς είμαστε πολυ λίγα άτομα.
Tsapinho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, yanis13 είπε Παραμεθόριος το βυσματικο Πολυκαστρο; Είναι σίγουρο αυτό; Είχα φίλο που υπηρέτησε εκεί και δεν είχε άδειες παραμεθοριου. Αν κάτι έχει αλλάξει πλέον και έγινε το Κιλκίς παραμεθοριος, πασο. Αν ισχύει, το αν θα τις πάρεις μετά είναι θέμα διοικητή της νέας μονάδας. Η πλειονότητα δε τις χάνει, αλλά ξέρω και άτομα που τις έχασαν ή τις πήραν αναγκαστικά μετά τη μετάθεση. Πολλά παίζουν! Το Πολύκαστρο ΔΕΝ είναι παραμεθόριος ούτε τόσο βυσματικο πλέον... όσο ήταν παλιότερα. 1
yanis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tsapinho είπε Το Πολύκαστρο ΔΕΝ είναι παραμεθόριος ούτε τόσο βυσματικο πλέον... όσο ήταν παλιότερα. Ααα επεσε η "βυσματικοτητα" του; Πεφτουν τα καστρα σιγα σιγα, ολα τα βυσματα Λιτοχωρο τα βλεπω πλεον, το οποιο βασταει γερα ακομα . Και ναι, δεν ειναι παραμεθοριος προφανως, απλα κρατησα μια πισινη μηπως ο φιλος ειχε ακουσει κατι απο κανα στελεχος εκει!
Mixalhs55 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά γνωρίζουμε κάτι για 239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ; Μου βγήκε η μετάθεση για μετά τα ΣΠΕΝ. Όποιος ξέρει κάτι ας γράψει,θα το εκτιμούσα.
Aste Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, yanis13 είπε Παραμεθόριος το βυσματικο Πολυκαστρο; Είναι σίγουρο αυτό; Είχα φίλο που υπηρέτησε εκεί και δεν είχε άδειες παραμεθοριου. Αν κάτι έχει αλλάξει πλέον και έγινε το Κιλκίς παραμεθοριος, πασο. Αν ισχύει, το αν θα τις πάρεις μετά είναι θέμα διοικητή της νέας μονάδας. Η πλειονότητα δε τις χάνει, αλλά ξέρω και άτομα που τις έχασαν ή τις πήραν αναγκαστικά μετά τη μετάθεση. Πολλά παίζουν! Στο υπουργείο Άμυνας θεωρείται παραμεθοριος.
Tsapinho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, yanis13 είπε Ααα επεσε η "βυσματικοτητα" του; Πεφτουν τα καστρα σιγα σιγα, ολα τα βυσματα Λιτοχωρο τα βλεπω πλεον, το οποιο βασταει γερα ακομα . Και ναι, δεν ειναι παραμεθοριος προφανως, απλα κρατησα μια πισινη μηπως ο φιλος ειχε ακουσει κατι απο κανα στελεχος εκει! Η αλήθεια είναι πως έχουν μειωθεί τα επίπεδα βυσματικοτητας του τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερα στρατόπεδα για βύσματα. 1
Aste Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Aste είπε Στο υπουργείο Άμυνας θεωρείται παραμεθοριος. Οποτε δεν ισχύει;
yanis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Aste είπε Οποτε δεν ισχύει; Πάσο, απλα ενας φιλος μου καθως και μια αλλη σειρα μου, και οι 2 πολυκαστρο, δεν ειχαν ΕΤΑΠ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από yanis13
Sup25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Έχει κάποιος εμπειρία, γνώμη σχετικά με ΛΟΚ Νάουσα ;
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Έχεις βύσμα να πας εκεί ή τέλος πάντων ξέρεις ότι θα πας σίγουρα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Aste είπε Οποτε δεν ισχύει; ΤΑΠ και 9μηνο δίνεται μονο για όσους είναι Έβρο και Νησιά. Ρώτα και στο 1ο γραφείο και θα στο επιβεβαιωσουν 1
Mr.kostas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ?
NickPap97 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση που χάσεις κάποιες μέρες από τα σπεν λόγω ασθένειας; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από NickPap97
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ? Και μια μέρα πριν απολυθείς μπορείς να το πληρώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις