Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια σημείωση όσοι μπαίνουν τώρα στρατο γιατί προσωπικά την έχω πατήσει. Δείτε το πιθανό στρατόπεδο που θα σας στείλει το βύσμα σας  να έχει άτομα αλλιώς θα κάνετε πολλές υπηρεσίες και 2 προϋπηρεσίες . Σε στρατόπεδο που θεωρούταν παράδεισος έχω φάει υπηρεσίες αέρα Πατέρα καθώς είμαστε πολυ λίγα άτομα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yanis13 είπε

Παραμεθόριος το βυσματικο Πολυκαστρο; Είναι σίγουρο αυτό; Είχα φίλο που υπηρέτησε εκεί και δεν είχε άδειες παραμεθοριου.

Αν κάτι έχει αλλάξει πλέον και έγινε το Κιλκίς παραμεθοριος, πασο.

Αν ισχύει, το αν θα τις πάρεις μετά είναι θέμα διοικητή της νέας μονάδας. Η πλειονότητα δε τις χάνει, αλλά ξέρω και άτομα που τις έχασαν ή τις πήραν αναγκαστικά μετά τη μετάθεση. Πολλά παίζουν!

Το Πολύκαστρο ΔΕΝ είναι παραμεθόριος ούτε τόσο βυσματικο πλέον... όσο ήταν παλιότερα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsapinho είπε

Το Πολύκαστρο ΔΕΝ είναι παραμεθόριος ούτε τόσο βυσματικο πλέον... όσο ήταν παλιότερα. 

Ααα επεσε η "βυσματικοτητα" του; Πεφτουν τα καστρα σιγα σιγα, ολα τα βυσματα Λιτοχωρο τα βλεπω πλεον, το οποιο βασταει γερα ακομα :P.

Και ναι, δεν ειναι παραμεθοριος προφανως, απλα κρατησα μια πισινη μηπως ο φιλος ειχε ακουσει κατι απο κανα στελεχος εκει!

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζουμε κάτι  για
239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ; Μου βγήκε η μετάθεση για μετά τα ΣΠΕΝ. Όποιος ξέρει κάτι ας γράψει,θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yanis13 είπε

Παραμεθόριος το βυσματικο Πολυκαστρο; Είναι σίγουρο αυτό; Είχα φίλο που υπηρέτησε εκεί και δεν είχε άδειες παραμεθοριου.

Αν κάτι έχει αλλάξει πλέον και έγινε το Κιλκίς παραμεθοριος, πασο.

Αν ισχύει, το αν θα τις πάρεις μετά είναι θέμα διοικητή της νέας μονάδας. Η πλειονότητα δε τις χάνει, αλλά ξέρω και άτομα που τις έχασαν ή τις πήραν αναγκαστικά μετά τη μετάθεση. Πολλά παίζουν!

Στο υπουργείο Άμυνας θεωρείται παραμεθοριος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yanis13 είπε

Ααα επεσε η "βυσματικοτητα" του; Πεφτουν τα καστρα σιγα σιγα, ολα τα βυσματα Λιτοχωρο τα βλεπω πλεον, το οποιο βασταει γερα ακομα :P.

Και ναι, δεν ειναι παραμεθοριος προφανως, απλα κρατησα μια πισινη μηπως ο φιλος ειχε ακουσει κατι απο κανα στελεχος εκει!

Η αλήθεια είναι πως έχουν μειωθεί τα επίπεδα βυσματικοτητας του τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερα στρατόπεδα για βύσματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Aste είπε

Οποτε δεν ισχύει;Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg.2afe0fa8888644d7c830cdcc7adcd837.jpg

Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg

Πάσο, απλα ενας φιλος μου καθως και μια αλλη σειρα μου, και οι 2 πολυκαστρο, δεν ειχαν ΕΤΑΠ.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aste είπε

Οποτε δεν ισχύει;Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg.2afe0fa8888644d7c830cdcc7adcd837.jpg

Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg

ΤΑΠ και 9μηνο δίνεται μονο για όσους είναι Έβρο και Νησιά. Ρώτα και στο 1ο γραφείο και θα στο επιβεβαιωσουν

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση που χάσεις κάποιες μέρες από τα σπεν λόγω ασθένειας;

Επεξ/σία από NickPap97
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ?

Και μια μέρα πριν απολυθείς μπορείς να το πληρώσεις. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...