Nikos3233 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Όποιος πάρει μαχητόσημο δεν δικαιούται 2 ή 3 τιμητικές όπως και να 'χει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rotke Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά ξέρετε άμα τα PCR τεστ διενεργούνται δωρεάν στις δημόσιες δομές και για ανεμβολίαστους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4, αλλά το μαχητόσημο είναι κυρίως θέμα βύσματος 2 λεπτά πριν, Rotke είπε Παιδιά ξέρετε άμα τα PCR τεστ διενεργούνται δωρεάν στις δημόσιες δομές και για ανεμβολίαστους; Με το χαρτί κατάταξης ναι Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από ProponitisTouKanape 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Σε νοσοκομεία δύσκολο έως ακατόρθωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί δεν γνωρίζω... Θέλω να μου πείτε τι παίζει γενικά με τις άδειες δλδ αν πάω για παράδειγμα Κύπρο μπορώ να εξαντλήσω τις άδειες μου οπότε θέλω πχ να πηγαίνω 5-6 μέρες τον μήνα στο σπίτι μου και ξανά φεύγω? Και πόσες άδειες δικαιούμαστε? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Mr.kostas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί δεν γνωρίζω... Θέλω να μου πείτε τι παίζει γενικά με τις άδειες δλδ αν πάω για παράδειγμα Κύπρο μπορώ να εξαντλήσω τις άδειες μου οπότε θέλω πχ να πηγαίνω 5-6 μέρες τον μήνα στο σπίτι μου και ξανά φεύγω? Και πόσες άδειες δικαιούμαστε? Αναλόγως την θητεία. Κύπρο οι στάνταρ πάντως για έναν 9μηνο είναι, 15 κανονικές, 2 για κάθε μήνα που κάθεσαι εκεί (ΕΤΑΠ) και 10 τιμητικές επαναπατρισμού. (Τις συγκεκριμένες τις παίρνεις στο τέλος) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από stavros750 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aste Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα. Εγώ που είμαι Πολύκαστρο θεωρείται παραμεθοριος. Τις άδειες παραμεθοριου εφοσον πάρω μετάθεση για εσωτερικό τις δικαιούμαι ή τις χάνω; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Aste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Είσαι σίγουρος πως το Πολύκαστρο θεωρείται παραμεθόριος; Μη το βλέπεις που είναι κοντά στα σύνορα, παραμεθόριος θεωρείται ο Έβρος, τα Δωδεκάνησα, το Β. Αιγαίο και η Κύπρος... 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί δεν γνωρίζω... Θέλω να μου πείτε τι παίζει γενικά με τις άδειες δλδ αν πάω για παράδειγμα Κύπρο μπορώ να εξαντλήσω τις άδειες μου οπότε θέλω πχ να πηγαίνω 5-6 μέρες τον μήνα στο σπίτι μου και ξανά φεύγω? Και πόσες άδειες δικαιούμαστε? Πολύ δύσκολο να παίρνεις άδεια κάθε μήνα (ειδικά απο Κύπρο κιόλας δε σε συμφέρει). Αν πας Κύπρο, μάζεψε τις άδειες σου για το τέλος και όσο είσαι εκεί κοίτα να δεις τη Μεγαλόνησο που είναι κατ' εμέ πολύ ωραίο μέρος κι αν πας καλοκαιρινούς μήνες θα βράζει απο κόσμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 1:47 ΜΜ, jerry banana είπε Παιδιά για το στρατόπεδο της Άρτας τι ξέρουμε ? Τα στελέχη πως είναι ? Και γενικά για νεοσύλλεκτους πως είναι ? Ζωαρα είναι, εκεί πέρασα σβεν Ξέρετε πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις μετά τα σπεν; στο στρατόπεδο μου τα σπεν τελειώνουν 21 Γενάρη, ενώ σε άλλα 28. Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν και τα άλλα στρατόπεδα τα σπεν ή δεν παίζει ρόλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GroundZero_96 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Οι μεταθέσεις, ειδικά την εποχή αυτή της πανδημίας, δεν έχουν σταθερές ημερομηνίες. Σχεδόν όλα εξαρτώνται από το βύσμα που έχει ο καθένας. Στη σειρά μου άλλοι έφυγαν μετά τα ΣΒΕΝ, άλλοι μετά τα ΣΠΕΝ, και οι υπόλοιποι με βύσμα φύγαμε στο τρίμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik55l Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά γνωρίζετε αν λόγω κοβιντ η άδεια ορκωμοσίας δίνεται κανονικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, GroundZero_96 είπε Οι μεταθέσεις, ειδικά την εποχή αυτή της πανδημίας, δεν έχουν σταθερές ημερομηνίες. Σχεδόν όλα εξαρτώνται από το βύσμα που έχει ο καθένας. Στη σειρά μου άλλοι έφυγαν μετά τα ΣΒΕΝ, άλλοι μετά τα ΣΠΕΝ, και οι υπόλοιποι με βύσμα φύγαμε στο τρίμηνο. Οι μεταθέσεις μετά τα ΣΠΕΝ είναι στάνταρ. Τώρα το θέμα είναι αν θα περιμένουν και τους υπόλοιπους να τελειώσουν ή θα φύγουν πρώτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsapinho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Είσαι σίγουρος πως το Πολύκαστρο θεωρείται παραμεθόριος; Μη το βλέπεις που είναι κοντά στα σύνορα, παραμεθόριος θεωρείται ο Έβρος, τα Δωδεκάνησα, το Β. Αιγαίο και η Κύπρος... Πολύ δύσκολο να παίρνεις άδεια κάθε μήνα (ειδικά απο Κύπρο κιόλας δε σε συμφέρει). Αν πας Κύπρο, μάζεψε τις άδειες σου για το τέλος και όσο είσαι εκεί κοίτα να δεις τη Μεγαλόνησο που είναι κατ' εμέ πολύ ωραίο μέρος κι αν πας καλοκαιρινούς μήνες θα βράζει απο κόσμο Εκτός από κόσμο θα βράζει και από ζέστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Aste είπε Παιδιά καλημέρα. Εγώ που είμαι Πολύκαστρο θεωρείται παραμεθοριος. Τις άδειες παραμεθοριου εφοσον πάρω μετάθεση για εσωτερικό τις δικαιούμαι ή τις χάνω; Παραμεθόριος το βυσματικο Πολυκαστρο; Είναι σίγουρο αυτό; Είχα φίλο που υπηρέτησε εκεί και δεν είχε άδειες παραμεθοριου. Αν κάτι έχει αλλάξει πλέον και έγινε το Κιλκίς παραμεθοριος, πασο. Αν ισχύει, το αν θα τις πάρεις μετά είναι θέμα διοικητή της νέας μονάδας. Η πλειονότητα δε τις χάνει, αλλά ξέρω και άτομα που τις έχασαν ή τις πήραν αναγκαστικά μετά τη μετάθεση. Πολλά παίζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 5 hours ago, Aste said: Παιδιά καλημέρα. Εγώ που είμαι Πολύκαστρο θεωρείται παραμεθοριος. Τις άδειες παραμεθοριου εφοσον πάρω μετάθεση για εσωτερικό τις δικαιούμαι ή τις χάνω; Το πολυκαστρο και γενικοτερα το κιλκις δεν θεωρειται παραμεθοριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις