Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, pav03 είπε

Τα σπεν τελειώνουν είτε 21 Γενάρη ειτε 28 ανάλογα με την μονάδα σου, αν έχετε κάνει δλδ μια εβδομάδα ήδη. Εμείς πχ έχουμε κάνει μια εβδομάδα, δεν είναι τίποτα το τρομερό, βασικά είναι και αρκετά ενδιαφέρον σε σχέση με τα σβεν 

Σε ποια μονάδα είσαι φίλε; Σας το είπαν ότι περιλαμβάνεται εκείνη η εβδομάδα σ’ εβδομάδα των ΣΠΕΝ; Επίσης τι κάνατε εκείνη την εβδομάδα από εκπαίδευση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια. Τι μπορεί να περιμένει κανεις απο Κατάταξη στην Νεα Σάντα? Διαδικαστικα , συνθηκες κτλπα image.png.68fc9ce4c4fb9ee727ba40645a05fb11.png

Επεξ/σία από bkbn

Καλημέρα παιδιά,ξέρουμε για 239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  τι φάση είναι; 

Πηρα μετάθεση μετά τα σπεν. Γνωρίζει κανείς πως πόσοι φαντάροι  είναι;  Αν τρωγετε το φαγητό;Πόσο τους πάει με τις υπηρεσίες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια. Ξερει κανεις αν γίνεται να αλλαξεις πυροβολαρχία στην μοναδα. Το ζητας ως αιτημα και σε αλλάζουν ή τέτοιες ενέργειες δεν προβλέπονται?

Επεξ/σία από Leviathannn

Καλημέρα, 

Ερωτήσεις άσχετου.

α) Δεν είχα δει καλά τις ημερομηνίες και δεν έκοψα την αναβολή μου πριν την 1 Ιανουαρίου για να μπω με την Β ΕΣΣΟ, οπότε τώρα πρέπει να την κόψω και κανονικά να μπω στην  Γ ΕΣΣΟ. Αν κάνω έτοιμα όπως λέει στο 21) https://www.stratologia.gr/el/faq πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτό και να μπω με την Β ΕΣΣΟ.

β) Για να θεωρηθώ πτυχιούχος στο στράτευμα ( δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα :P  ), πρέπει να έχω το πτυχίο όταν κόψω την αναβολή ή αρκεί να το έχω τον Μάρτιο ή Μαιο ;

ευχαριστω!

1 ώρα πριν, mikemart είπε

Καλημέρα, 

Ερωτήσεις άσχετου.

α) Δεν είχα δει καλά τις ημερομηνίες και δεν έκοψα την αναβολή μου πριν την 1 Ιανουαρίου για να μπω με την Β ΕΣΣΟ, οπότε τώρα πρέπει να την κόψω και κανονικά να μπω στην  Γ ΕΣΣΟ. Αν κάνω έτοιμα όπως λέει στο 21) https://www.stratologia.gr/el/faq πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτό και να μπω με την Β ΕΣΣΟ.

β) Για να θεωρηθώ πτυχιούχος στο στράτευμα ( δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα :P  ), πρέπει να έχω το πτυχίο όταν κόψω την αναβολή ή αρκεί να το έχω τον Μάρτιο ή Μαιο ;

ευχαριστω!

Δύσκολο, για Μάιο πας, εκτός αν έχουν κόψει λίγοι την αναβολή τους για Μάρτιο. Τέτοιες αιτήσεις συνήθως γίνονται δεκτές για μικρές σειρές όπως είναι του Μαϊου και του Ιουλίου. 

Το αν εχεις πτυχιο ή είσαι φοιτητής του αντίστοιχου τμήματος δεν έχει καμία τρομερή διαφορά. Αν είναι να τρυπώσεις κάπου, θα τρυπώσεις ακόμα και φοιτητής να είσαι

• Like 1

13 ώρες πριν, bkbn είπε

Καλησπερα παιδια. Τι μπορεί να περιμένει κανεις απο Κατάταξη στην Νεα Σάντα? Διαδικαστικα , συνθηκες κτλπα image.png.68fc9ce4c4fb9ee727ba40645a05fb11.png

Υπηρετησα εκει το 2016. Δεν ξερω πως ειναι τωρα τα πραγματα αλλα εγω περασα πολυ ωραια και ως θεσσαλονικιος ειχα και διανυκτερευσεις. Ολα καλα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Η αναβολή μου έληξε στις 31/12/21 και τώρα στο stratologia.gr φαίνομαι ως υπόχρεος κατάταξης στη B' ΕΣΣΟ Μάρτιος '22 και έχω κατανεμηθεί στην πολεμική αεροπορία.  

Χρειάζεται να βάλω τα στοιχεία στο esso.haf.gr που λέει η ανακοίνωση στο site; Αν και λεει για αυτούς που είναι για την Γ' ΕΣΣΟ. Καταθέτω κάπου και πτυχίο ή πιστοποιητικό σπουδών;

Επεξ/σία από dhan21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mikemart είπε

Καλημέρα, 

Ερωτήσεις άσχετου.

ευχαριστω!

Δεν ξερω για το ποτε πρεπει να το εχεις παρει, αλλα εχω να σου πω το εξης:

99 ΣΤ ΕΣΣΟ. (Με 6 χρονια αναβολη, οποτε καταλαβαινεις ποσο ημουν οταν παρουσιαστηκα.)

Τοτε δεν μετρησε σε τιποτα το πτυχιο μου, τοτε που ημασταν μεσα στον θαλαμο απο τους 30 στο κεντρο 5-6 με πτυχια.

Οποτε σκεψου λογικα τωρα που εχει ο καθενας 5-6 πτυχια.

Για την ιστορια υπηρετησα στο Σωμα Υλικου Πολεμου ως ΧΜΣ. Χειριστης Μηχανογραφικου Συστηματος. (εδω γελαμε)

Επεξ/σία από Bullrich

Το πτυχίο μόνο του δε λέει τίποτα, χρειάζεται και βοήθεια. Αλλά στις περισσότερες μονάδες τσιμπάνε άτομα αν το αντικείμενο τους είναι σχετικό με το αντικείμενο της μονάδας, π.χ. σε μονάδες Μηχανικού στα νησιά. Αλλά αυτό αν δεν είσαι στο επιτελείο, δεν είναι απαραίτητα θετικό καθώς μπορεί να τρως το χώσιμο του αιώνα στο γραφείο και μετά να βαράς και υπηρεσίες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς ότι όταν έρθουν αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων για να ρωτήσουν ποιοι θέλουν να παν μας δίνουν το δικαίωμα να επιλέξουμε δυο σώματα πχ αλεξιπτωτιστής και λοκ ή μόνο ένα ;

ωστε αν δεν περάσουμε τα αθλήματα των αλεξιπτωτιστών να μπούμε λοκ 

Επεξ/σία από Nicktaskos

Καλησπερα,για κατάταξη στις τάξεις του Στρατού Ξηράς σύμφωνα με την υπ'αριθ ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 202/2021 την 12/01/2022 στο Στρδο ΥΠΤΓΟΥ ΨΑΡΡΟΥ (ΘΗΒΑ) εχουμε ιδεα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...