Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikemart είπε

Καλησπέρα σας μιας και τελειώνω τις σπουδές μου (εκτός απροόπτου) τον Φεβρουάριο και είμαι τελείως άσχετος με το θέμα στρατού, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1) Ποια είναι η πρώτη ΕΣΣΟ που μπαίνει μετά τον Φεβρουάριο;

2) Πότε πρέπει να κόψω την αναβολή για να μπω με αυτή την ΕΣΣΟ;

3) Οι σπουδές μου είναι ΗΜΜΥ,  υπάρχει τμήμα πληροφορικής στον Έβρο; ή είναι μόνο στις μεγαλύτερες πόλεις; Αν υπάρχει, φαντάζομαι "απαιτεί" βύσμα έτσι;

4) Ποια είναι η γνώμη σας για θητεία στην Κύπρο; Εκεί είναι 9μηνο ακόμα ή 12μηνο; Υπάρχει κάποιο τμήμα πληροφορικής που μπορώ να μπω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν εχεις βυσμα, βαλτο σιγουρα. Αφενος για να αποφυγεις τα αθλια οπλα (πεζικο + τεθωρακισμενα) και αφετερου μπας και μπεις Ερευνας και Πληροφορικης!

• Thanks 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, τον επομενο σεπτεμβρη σκεφτομαι να μπω καθως ειχα αναβολη οποτε θα τη κοψω, ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εαν γινεται να γινει καποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων στη κυπρο ειτε στο σταυροβουνι στους λοκατζηδες ειτε στα ουκ! Εχω ακουσει οτι παιρνουνε μονο βισματα επειδη οι δεα εκει πληρωνονται και απο την ελλαδα και απο την κυπρο και πως συνολικα ολα μαζι βγαινουν 1.400 ευρω το μηνα, δυσκολευτηκα να το πιστεψω, ενας αλλος παλι μου ειπε πως εκει κατω παιρνουν αξιωματικους μονο κυπριους, αλλα μου φαινεται λιγο παραξενο για τη 35ΜΚ να παιρνουν μονο κυπριους, αν γνωριζει καποιος ποια ειναι η διαδικασια για κατι τετοιο εαν γινεται να πραγματοποιηθει οντως και ποιοι ειναι οι μισθοι κτλ θα με βοηθησει πολυ.

Δημοσ.

ΔΕΑ στην Κύπρο δεν πάνε εδώ και χρόνια.

Στην 35ΜΚ που είναι στο σταυροβούνι πάνε και έλληνες.

ΔΕΑ στους ΟΥΚ σαν ανέκδοτο ακούγεται :)

ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις μπορείς να πας αλλά θέλεις δουλίτσα, από φυσική κατάσταση και λίγο βύσμα.

Σου έγραψα τα βασικά , για τα άλλα υπάρχουν και στρατιωτικά φορουμς που θα σε κατατοπίσουν καλύτερα.

Μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο θα τις έχεις λύσει τις απορίες σου.

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει καποιος ποια ειναι η διαδικασια για την μια δωρεαν μεταφορα που δικαιουμαι? Σκεφτομαι αν γινεται να την παρω τωρα στο γκρουπακι Πρωτοχρονιας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , θα να ήθελα να ρωτήσω για τους ΟΒΑ .

1) Μπορούν να σπουδάζουν παράλληλα σε ιδιωτική ή δημόσια σχολή ΙΕΚ;

2) Το 3+3 είναι σίγουρο ή σε κρατάνε 3 χρόνια;

3) Μπορείς να μείνεις σε στρατιωτική οικία ( ΣΟΑ ) ; Αν ναι πόσο είναι τα έξοδα που πληρώνω τον μήνα και εάν μπορώ να φέρω την οικογένεια μου μέσα να μείνουν.

Δημοσ.

Πάει και η άδεια ορκωμοσίας, ΣΠΕΝ θα αρχίσει μετά το γκρουπ Πρωτοχρονιάς, δεν έχω ιδέα γιατί επιστρέφω και τι θα κάνω εκεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, S0meBSbruh είπε

Πάει και η άδεια ορκωμοσίας, ΣΠΕΝ θα αρχίσει μετά το γκρουπ Πρωτοχρονιάς, δεν έχω ιδέα γιατί επιστρέφω και τι θα κάνω εκεί.

Υπηρεσιες μεχρι την αδεια σου.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, S0meBSbruh είπε

Ό,τι θα κάνεις και όλη την υπόλοιπη θητεία σου. Περίμενες να σας δώσουν άδεια σερί μέχρι την έναρξη των ΣΠΕΝ;

Δημοσ.

Ρε μάγκες σε διοικητικές θέσεις πας συνεχώς με την στολή ορκομωσίας; Δεν σου δίνουν μια δεύτερη έστω να χεις να αλλάζεις;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, John11121 είπε

Καλησπέρα σας , θα να ήθελα να ρωτήσω για τους ΟΒΑ .

1) Μπορούν να σπουδάζουν παράλληλα σε ιδιωτική ή δημόσια σχολή ΙΕΚ;

2) Το 3+3 είναι σίγουρο ή σε κρατάνε 3 χρόνια;

3) Μπορείς να μείνεις σε στρατιωτική οικία ( ΣΟΑ ) ; Αν ναι πόσο είναι τα έξοδα που πληρώνω τον μήνα και εάν μπορώ να φέρω την οικογένεια μου μέσα να μείνουν.

1) Ναι 

2) Είναι σίγουρο 

3) Όχι

Δημοσ.

Το σημείωμα κατάταξης πότε το παίρνουμε; Έκοψα την αναβολή μέσω stratologias, έλεγε πως αρχές Δεκεμβρίου θα το πάρω και ακόμα τίποτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς αν αεροπορία στρατού είναι καλα? Και συγκεκριμένα αν γνωρίζετε για το στεφανοβίκειο

Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 6:33 ΜΜ, g20 είπε

Για ποιο λόγο το λες αυτό; 

Παιδία μια ερώτηση ήμουν ανυποτακτος από υο 2019 και πήγα στην αστυνομία να βγάλω ταυτότητα γιατί την είχα χάσει και μου έκαναν την λεγόμενη σύλληψη φυσικά και δεν θέλω να πάω γιατι έχω και δύο μικρά παιδιά και εκτός αυτού δεν θέλω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...