ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας. Μακριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FalseShepherd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μπορώ να πάρω φοιτητική άδεια για την ορκομωσία ; Η φοιτητική άδεια είναι μόνο για εξεταστικές ή ο διοικητής είναι αυτός που αποφασίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, FalseShepherd είπε Μπορώ να πάρω φοιτητική άδεια για την ορκομωσία ; Η φοιτητική άδεια είναι μόνο για εξεταστικές ή ο διοικητής είναι αυτός που αποφασίζει; Είναι σε τι διοικητή θα πέσεις, σε εμάς έδινε μόνο για εξεταστική , ήτανε φουλ προβλεπόμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos715 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας. Μακριά. Γιατί το λες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsetsenios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΛΑΕΔ ξέρει κανείς τι παίζει Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Tsetsenios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelisp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Αεροπορια ΛΑΕΔ (ειδικότητα πληροφορική) ξέρει κανεις τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgoet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα σας μου ήρθε ειδοποίηση για μετάθεση Γ σώμα Nrdc μετά τα σπεν. Γνωρίζει κανείς τι παίζει από υπηρεσίες και λοιπά για τη μονάδα? Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisiord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ στο Γουδί. Γνωρίζετε τι παίζει από υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Giannisiord είπε Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ στο Γουδί. Γνωρίζετε τι παίζει από υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο; 1-2 αντε 1-2. Πολλοι ανωτατοι αξιωματικοι μεσα οποτε πρεπει να εισαι σωστος στα ξυρισματα,γυαλισματα αρκετες αγκαριες, οκ στελεχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmypap22 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το 699 παπ τβ αγία γαλήνη ? Πήρα μεταθεσή και λογικά θα γινουν και τα σπεν εκεί η στο ρέθυμνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick1810 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Βγήκε η μετάθεση μου για Κύπρο, είμαι πυροβολικό συγκεκριμένα λέει ότι είμαι σκοπευτής - υπηρέτης πυροβολητής ΠΒ μάχης. Αναγράφει μάλιστα ότι είμαι στη ΕΛΔΥΚ 3/1. Γνωρίζει κανείς ποια στρατόπεδα είναι στην 3/1 και αν γενικά είναι καλά τα πράγματα εκεί ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 10:30 ΜΜ, vaggos715 είπε Γιατί το λες αυτό; Είναι προεδρική φρουρά ουσιαστικά με αγήματα κλπ. Τέντα, εκπαίδευση, προβλεπέ όσο δε πάει. Δεν είναι τυχαίο που δε πάει κανένας εθελοντικά. Αν είναι να είστε Αθήνα για ΠΦ, ΜΦΑΤ, ΛΦΑΤ και άλλες τέτοιες αηδίες, καλυτερα παραμεθόριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadNewsAkis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Για 471 ΤΗΠ Σακετα έχουμε πληροφορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsetsenios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 ΛΑΕΔ ξέρει κανείς τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrDimitris7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά μπαίνω 505 πεζοναύτες στον Βόλο. Ξέρουμε πότε ξεκινάνε τα σπεν; κατευθείαν με το που μπούμε από άδεια ορκωμοσίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις