Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, t3llis είπε

Ναι κι εγώ μέσω γνωστού το κυνήγησα για εκεί για να είμαι κοντά στην κοπελια απλά δεν γνωρίζω τίποτα για τις συνθήκες στρατοπέδου, τάγματα κλπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Άστο γιατί θα φάω ban 

Επεξ/σία από bromiaris
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/1/2019 στις 1:40 ΜΜ, engfirm17 είπε

Καλησπέρα μάγκες..Με διακοπή αναβολής θα μπαίνατε καλύτερα Μάιο(γ) ή Ιούλιο(δ) ;; Μου λένε καλύτερα με την δ εσσο γιατί γλιτώνεις το μισό καλοκαίρι.. : )

Εγώ την έκοψα χτες για να μπω τον Μάιο πολύ καλύτερα είναι να μπω τότε πάρα να μπω στην μέση του καλοκαιριού με τόση ζεστη

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, g.kaf είπε

Εγώ την έκοψα χτες για να μπω τον Μάιο πολύ καλύτερα είναι να μπω τότε πάρα να μπω στην μέση του καλοκαιριού με τόση ζεστη

Oκ φιλε, εγώ για Ιούλιο πάω...Σκέψου οτι έχω και ολόκληρο δεκαήμερο άδεια ορκομωσίας μες τον Αύγουστο,οπότε γλιτώνω και απο κεί : ) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, g.kaf είπε

Ε ναι αντί να φας το μισό καλοκαίρι μέσα καλύτερα να το φας ολόκληρο 😂

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, βέβαια οι πρώτες βδομάδες είναι που έχουν λίγο τρέξιμο στο πεζικό, με ορκωμοσίες, βασικές εκπαιδεύσεις κ.λπ..

Μετά εκτός κι αν πέσεις σε περίεργη μονάδα είσαι απλά την υπηρεσία σου, οπότε έχει μια βάση το σκεπτικό του.

Βέβαια εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Ι5, οπότε λογικό να μην το γνωρίζεις.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, billsnake21 είπε

Ε ναι αντί να φας το μισό καλοκαίρι μέσα καλύτερα να το φας ολόκληρο 😂

Καλύτερα όλο το καλοκαίρι μέσα για να σφίξουν οι κωλοι🤣

Δημοσ.

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι;
Πως μπορώ να μάθω ως πότε ακριβώς έχω αναβολή;
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο/υπηρεσία που μπορώ να απευθυνθώ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gregory_House είπε

μπες στο site της στρατολογίας, έχει "πληροφορίες για την αναβολή μου"

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

μπες στο site της στρατολογίας, έχει "πληροφορίες για την αναβολή μου"

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!
Παρ' όλα αυτά, αν και προσπάθησα πολλές φορές, μου εμφανίζει σφάλμα και με παροτρύνει να δοκιμάσω αργότερα.
Νομίζω πως δεν κάνω κάτι λάθος, αλλά αν κάνω, υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη μέσω τηλεφώνου;
Διότι δουλεύω, και δεν μου είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο να χρειαστεί να περάσω από εκεί......

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Gregory_House είπε

Το χαρτι που σου εστειλαν για την αναβολη δεν το εχεις ? Αλλιως οπως σου ειπε το παιδι απο πανω. Αν δεν ξερεις τον στρατολογικο σου αριθμο, συμπληρωσε ονοματεπωνυμο και αριθμο ταυτοτητας και θα στο βγαλει. 

Δημοσ.

Καλησπερα μια ερωτηση παρουσιαζομαι αυτον τον μηνα και θελω να παω ειδικες δυναμεις ΛΟΚ αμφιβιοι καταδρομεις αλλα εχω διαφραγμα μυτης θα μπορεσω να μπω η οχι? ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια που θα δοθει.

Δημοσ.
Στις 4/1/2019 στις 4:54 ΜΜ, phanispal είπε

Ναι, βέβαια οι πρώτες βδομάδες είναι που έχουν λίγο τρέξιμο στο πεζικό, με ορκωμοσίες, βασικές εκπαιδεύσεις κ.λπ..

Μετά εκτός κι αν πέσεις σε περίεργη μονάδα είσαι απλά την υπηρεσία σου, οπότε έχει μια βάση το σκεπτικό του.

Βέβαια εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Ι5, οπότε λογικό να μην το γνωρίζεις.

Φίλε μου,αν αναφέρεσαι σε εμένα μπορώ πριβε να σου αποδείξω πως όχι μόνο δεν είμαι ι5 αλλά απολύθηκα από το 951 τσν (τάγμα στρατονομίας για όποιον δεν γνωρίζει :) ). 
Επίσης,έχεις ένα ποιντ δεν γνωρίζω γιατί είχα την ευθιξία να μπω με την εσσο του σεπτεμβρίου οπότε τα ζόρια του καλοκαιριού δεν τα έζησα και ούτε ήθελα και να τα ζήσω :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, billsnake21 είπε

Φίλε μου,αν αναφέρεσαι σε εμένα μπορώ πριβε να σου αποδείξω πως όχι μόνο δεν είμαι ι5 αλλά απολύθηκα από το 951 τσν (τάγμα στρατονομίας για όποιον δεν γνωρίζει :) ). 

ΟΚ, προφανώς έκανα λάθος, απλά για κάποιο λόγο σε θυμόμουν να ψάχνεσαι για Ι5.

Κι εγώ από εκεί απολύθηκα. Δεν ήμουν στρατονομία βέβαια, αλλά στο 13 ΛΔΒ, που μπορεί να είχες ακούσει πώς μας πήγαινε.

7 ώρες πριν, billsnake21 είπε

Επίσης,έχεις ένα ποιντ δεν γνωρίζω γιατί είχα την ευθιξία να μπω με την εσσο του σεπτεμβρίου οπότε τα ζόρια του καλοκαιριού δεν τα έζησα και ούτε ήθελα και να τα ζήσω :)

Καλά, και Σεπτέμβρη που μπήκες πάλι ζέστη θα έκανε, εδώ εγώ που ορκίστηκα στις 11/11/11 (μέρα που βγήκε το Skyrim lol) και θυμάμαι ότι όταν είχε ήλιο τις προηγούμενες μέρες που είχαμε εκπαίδευση και παρελάσεις λιώναμε στον ιδρώτα.

Εσύ μπήκες στην καλύτερη ΕΣΣΟ από άποψη ζέστης, αλλά δεν έχασες και καλοκαίρι (αν ήσουν 9μηνο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...