pan9500 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Μια χαρουλα ειναι. Όλοι βύσματα θα είστε χαχα George Ευχαριστώ για την απάντηση Ήσουνα εκεί και αν ναι πότε? Γνωρίζεις τι παίζει με υπηρεσίες εκπαιδεύσεις συνθήκες εξόδους κλπ?
GeorgeHellas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, pan9500 είπε George Ευχαριστώ για την απάντηση Ήσουνα εκεί και αν ναι πότε? Γνωρίζεις τι παίζει με υπηρεσίες εκπαιδεύσεις συνθήκες εξόδους κλπ? Για τις υπηρεσίες-εξόδους κλπ μπορώ να μάθω εύκολα, γιατί έχω γνωστούς εκεί. Για την εκπαίδευση ξέρω ότι ήταν χαλαρά. Θα μάθω και για τα άλλα και θα σου στείλω μήνυμα. Αλλα γενικα αν εσαί από εκεί κοντά μια χαρά θα περάσεις
G.TH. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2019 στις 1:40 ΜΜ, engfirm17 είπε Καλησπέρα μάγκες..Με διακοπή αναβολής θα μπαίνατε καλύτερα Μάιο(γ) ή Ιούλιο(δ) ;; Μου λένε καλύτερα με την δ εσσο γιατί γλιτώνεις το μισό καλοκαίρι.. : ) Το γλυτώνεις όντως. Ομοίως ο διοικητής μπορεί να θεωρεί πως οι νεώπες έχουν ευχαριστηθεί λίγο καλοκαίρι και την προτεραιότητα για άδεια τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο να τη δώσει σε όσους ήδη υπηρετούν εκεί. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από G.TH.
t3llis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Είναι να μπω στο τάγμα υποστήριξης (ΤΥΠ) στα Γιάννενα. Ξέρετε τίποτα σχετικό; Ευχαριστώ πολύ!
jimis98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, t3llis είπε Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Είναι να μπω στο τάγμα υποστήριξης (ΤΥΠ) στα Γιάννενα. Ξέρετε τίποτα σχετικό; Ευχαριστώ πολύ! τι εχεις σπουδασει?ειναι καμια 10 χιλιομετρα εξω απο τα γιαννενα
t3llis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, jimis98 είπε τι εχεις σπουδασει?ειναι καμια 10 χιλιομετρα εξω απο τα γιαννενα Έχω τελειώσει παιδαγωγικό.
jimis98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, t3llis είπε Έχω τελειώσει παιδαγωγικό. καλα ειναι,συνηθως στο τυπ πανε μαγειρες,αρτοποιοι και υγειονομικαριοι? κεντρο που πηγες?
t3llis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, jimis98 είπε καλα ειναι,συνηθως στο τυπ πανε μαγειρες,αρτοποιοι και υγειονομικαριοι? κεντρο που πηγες? Έχει καθόλου σχέση με γραφεία κλπ ; Ακόμα δεν μπήκα, τον Φεβρουάριο μπαίνω.
Κωστας1912 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Περιμενω μεταθεση για 180 hawk στο καπανδριτι. Ξερει κανεις τι συνθηκες επικρατουν? ευχαριστω πολυ
GeorgeHellas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε καλα ειναι,συνηθως στο τυπ πανε μαγειρες,αρτοποιοι και υγειονομικαριοι? κεντρο που πηγες? Στο τυπ, τουλάχιστον στο Βόλο είναι βύσματα. Μόνο βύσματα χαχαχ
jimis98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Στο τυπ, τουλάχιστον στο Βόλο είναι βύσματα. Μόνο βύσματα χαχαχ και εκεί βύσματα πάνε 2 ώρες πριν, t3llis είπε Έχει καθόλου σχέση με γραφεία κλπ ; Ακόμα δεν μπήκα, τον Φεβρουάριο μπαίνω. και πώς το ξέρεις ότι θα πας εκεί?
t3llis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, jimis98 είπε και εκεί βύσματα πάνε και πώς το ξέρεις ότι θα πας εκεί? Ναι κι εγώ μέσω γνωστού το κυνήγησα για εκεί για να είμαι κοντά στην κοπελια απλά δεν γνωρίζω τίποτα για τις συνθήκες στρατοπέδου, τάγματα κλπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Κωστας1912 said: Περιμενω μεταθεση για 180 hawk στο καπανδριτι. Ξερει κανεις τι συνθηκες επικρατουν? ευχαριστω πολυ Αν κι άχρηστη πληροφορία, πριν από 8 χρόνια παίζει να ήταν το χειρότερο στρατόπεδο στην Αττική... 😛
jimis98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, t3llis είπε Ναι κι εγώ μέσω γνωστού το κυνήγησα για εκεί για να είμαι κοντά στην κοπελια απλά δεν γνωρίζω τίποτα για τις συνθήκες στρατοπέδου, τάγματα κλπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. με τους γνωστούς να προσέχεις γιατί ταζουν λαγούς με πετραχήλια αν δεν δεις το χαρτί μην λες τίποτα το λούκι το τραβάει το 625 μέσα σε όλα αγηματα, ασκήσεις, ενίσχυσεις σς άλλες μονάδες τίγκα στις υπηρεσίες βυσματικο και εκεί τηλέφωνο παει σύννεφο
t3llis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε με τους γνωστούς να προσέχεις γιατί ταζουν λαγούς με πετραχήλια αν δεν δεις το χαρτί μην λες τίποτα το λούκι το τραβάει το 625 μέσα σε όλα αγηματα, ασκήσεις, ενίσχυσεις σς άλλες μονάδες τίγκα στις υπηρεσίες βυσματικο και εκεί τηλέφωνο παει σύννεφο Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις