ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θεωρητικά στη ΔΝ σε φιλοξενούν οι γονείς σου ή πρώτου βαθμού συγγενείς σου και είναι υπεύθυνοι για σένα όσο είσαι έξω απο το στρατόπεδο. 9 ώρες πριν, petropoulos είπε Για ΔΝ (διανυκτέρευση) τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσουμε ; ευχαριστω. Αναλόγως που υπηρετείς. Αθήνα παίρνεις έτσι αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiallothaginei Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Θεωρητικά στη ΔΝ σε φιλοξενούν οι γονείς σου ή πρώτου βαθμού συγγενείς σου και είναι υπεύθυνοι για σένα όσο είσαι έξω απο το στρατόπεδο. Αναλόγως που υπηρετείς. Αθήνα παίρνεις έτσι αυτόματα. Δηλαδη εγώ που μενω στο δικο μου σπίτι (συγκάτοικω χρονια και δηλωνομαι ως φιλόξενουμενος) δεν μπορω? Κατάγομαι απο βολο μενω τα τελευταία χρονια Θεσσαλονίκη και εχω παει την Δ. Ο.. Υ μου εκει και στη φορολογική μου φαίνεται οτι μένω Θεσσαλονίκη.. Πρεπει ντε και καλα να μένω με τους γονεις μου; 28 χρονων με την δουλιτσα μου τοσα χρόνια.. Με μια βεβαιώση μονιμης κατοικίας στη Θεσσαλονίκη δν ειμαι κομπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θεωρητικά χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση οτι σε φιλοξενεί κάποιος συγγενής. Και όμως έτσι είναι και καταλαβαίνω το point σου. Η εξαίρεση είναι αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής. Δεν αποκλείεται 100% γιατί στη Θεσ/νικη φαντάζομαι η συντριπτική πλειοψηφία των φαντάρων είναι ντόπιοι οπότε ίσως να μην είναι τόσο σχολαστικοί με τα δικαιολογητικά. Το Τάγμα ΓΕΣ (με 95% Αθηναίους) δε τα ζητάει τα δικαιολογητικά οπότε ίσως παίζει κάτι παρόμοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, yanis13 είπε Ναι δε δικαιούσαι, εκτός αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής Κανονικά δικαιουσαι αν μένεις μόνος.. Απλά σε τ τέτοια περιπτωση προφανως δν χρειάζεται υπευθυνη δήλωση από γονείς η αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petropoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Θεωρητικά στη ΔΝ σε φιλοξενούν οι γονείς σου ή πρώτου βαθμού συγγενείς σου και είναι υπεύθυνοι για σένα όσο είσαι έξω απο το στρατόπεδο. Αναλόγως που υπηρετείς. Αθήνα παίρνεις έτσι αυτόματα. Αθήνα υπηρετώ , αλλά δε μένω με γονείς. Μένω σε σπίτι που νοικιάζω και είναι στο όνομα μου το μισθωτήριο , οι λογαριασμοί .. όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, petropoulos είπε Αθήνα υπηρετώ , αλλά δε μένω με γονείς. Μένω σε σπίτι που νοικιάζω και είναι στο όνομα μου το μισθωτήριο , οι λογαριασμοί .. όλα. Που είσαι; Πεντάγωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petropoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Που είσαι; Πεντάγωνο; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maNga98 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 παιδιά καλησπέρα, στην νέα μας μονάδα παρουσιαζόμαστε με πολιτικά ή στρατιωτικά ρούχα ? Επίσης, τι ώρα θεωρείτε ότι είναι καλό να παρουσιαστώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, maNga98 είπε παιδιά καλησπέρα, στην νέα μας μονάδα παρουσιαζόμαστε με πολιτικά ή στρατιωτικά ρούχα ? Επίσης, τι ώρα θεωρείτε ότι είναι καλό να παρουσιαστώ ? Ε με στρατιωτικα πηγαινε καλυτερα. Μεχρι 06.30 καλο θα ηταν να εχεις μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, petropoulos είπε Ναι Αν είσαι Τ/ΓΕΣ, απλά περνάς και παίρνεις ενα εξοδόχαρτο κάθε μέρα απο το θαλαμοντογκ, ούτε χαρτιά, ούτε τίποτα... 5 ώρες πριν, maNga98 είπε παιδιά καλησπέρα, στην νέα μας μονάδα παρουσιαζόμαστε με πολιτικά ή στρατιωτικά ρούχα ? Επίσης, τι ώρα θεωρείτε ότι είναι καλό να παρουσιαστώ ? Λέει το φύλλο πορείας σου μέχρι τι ώρα να παρουσιαστείς. Καλύτερα πήγαινε ντυμένος επίσης ακόμα και στην πιο λέλα μονάδα να πας που δε θα ξαναμείνεις ποτέ μέσα, την πρώτη μέρα πήγαινε με σάκο... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από ProponitisTouKanape 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagouris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, παρουσιάζομαι Έβρο, τι sleeping bag προτείνετε; Υπάρχει 2 εποχών (1°C έως 10°C) και 3 εποχών ή χειμερινός (-12°C έως 0°C). Βρήκα έναν 2 εποχών αρκετά ενισχυμένο και σκέφτομαι ότι για μέσα στο θάλαμο θα είναι οκ, δηλαδή δεν θα έχει την εξωτερική θερμοκρασία. Ποια είναι η γνώμη σας; Ακόμη, με το μαξιλάρι του κρεβατιού τι γίνεται; Θα στρώσω ενα σεντόνι πάνω από το κρεβάτι και θα βολεύομαι με ότι μαξιλαράκι έχει το sleeping bag; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, petropoulos είπε Ναι ωπ, γεια σου ρε συνάδελφε. Σε ποιον λόχο είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pagouris είπε Καλησπέρα, παρουσιάζομαι Έβρο, τι sleeping bag προτείνετε; Υπάρχει 2 εποχών (1°C έως 10°C) και 3 εποχών ή χειμερινός (-12°C έως 0°C). Βρήκα έναν 2 εποχών αρκετά ενισχυμένο και σκέφτομαι ότι για μέσα στο θάλαμο θα είναι οκ, δηλαδή δεν θα έχει την εξωτερική θερμοκρασία. Ποια είναι η γνώμη σας; Ακόμη, με το μαξιλάρι του κρεβατιού τι γίνεται; Θα στρώσω ενα σεντόνι πάνω από το κρεβάτι και θα βολεύομαι με ότι μαξιλαράκι έχει το sleeping bag; Ναι καλή επιλογή, αυτό πάρε. Όσον αφορά το μαξιλάρι, εγώ εστρωνα σεντόνι πάνω από την κουβέρτα του στρατού (πάνω και από τον φάκελο) και έβαζα από πάνω τον υπνοσακο, με το κεφάλι στο ύψος του φακέλου. Άρα είχα σαν μαξιλάρι τον φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhs55 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά κάνεις αλλος που μπαίνει ή κανεις να ξέρει να πει πως είναι τα πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερες στην παρεα. Παρουσιάζομαι σε 2 εβδομαδες και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να γλιτωσω το Ι4 και ας εχω υψηλο bmi, ειμαι 178 140 κιλα ωστοσο τα πηρα τα τελευταια χρονια με την καραντινα και το σωμα δεν δειχνει τοσα κιλα ακομα και στα καλυτερα μου με 10% λιπος ημουν 85κιλα που είναι παραπανω από το «φυσιολογικο bmi».Υπαρχει λοιπον τροπος να παω ι3 ενοπλο(δεν με ενδιαφερει να φαινεται καπου το ενοπλο κλπ) απλα αφου θα χασω που θα χασω από την ζωη μου 9 μηνες να κανω και κατι εστω και αν αυτό είναι σκοπιες και καμια ασκηση από το να καθομαι ολο αυτό το διαστημα… Μιλησα με φιλους που παρουσιαστικαν προσφατα και καποιους ουτε που τους ζύγισαν η αν καποιος ζητουσε να παει ι3 ενοπλο από ι4 τους το επετρεπαν.. εχω γενικα ελπιδα ή μολις ανεβω στην ζυγαρια απλα θα με κόψουν?(εχω ξεκινησει και μια διαιτα και γυμναστικη αλλα ο χρονος δν είναι αρκετος οποτε δν θα πεσω και πολύ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις