Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, STRATOS2021 είπε

Καλησπέρα 18 του μήνα παρουσιαζομαι στο στρατόπεδο λοχαγού Αναστασίου στην Χίο , γνωρίζει κανείς πως είναι η φάση εκεί; Αν είναι καλά ή όχι; 

Καλησπέρα αγορίνα μου, και εγώ  18 του μήνα πατουσιαζομαι Χίο, θα πας με καράβι από 17 του μήνα ή με αεροπλάνο 18 του μήνα το πρωί; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπηρετεί / έχει υπηρετήσει κάνεις στην 34η ταξιαρχία στην Άσσηρο ? Ψάχνω στο google αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβή τοποθεσία για να ξέρω πως ακριβώς να πάω ( δεν παίζει αμάξι , μόνο ΟΑΣΘ ) . Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

21 ώρες πριν, STRATOS2021 είπε

Καλησπέρα 18 του μήνα παρουσιαζομαι στο στρατόπεδο λοχαγού Αναστασίου στην Χίο , γνωρίζει κανείς πως είναι η φάση εκεί; Αν είναι καλά ή όχι; 

18 ώρες πριν, Mglps είπε

Καλησπέρα αγορίνα μου, και εγώ  18 του μήνα πατουσιαζομαι Χίο, θα πας με καράβι από 17 του μήνα ή με αεροπλάνο 18 του μήνα το πρωί; 

Είναι ο αδερφός μου  εκεί, τους έχουν ταράξει στις υπηρεσίες. Κάποιος απο εκεί μέσα έκανε και καταγγελία σε ένα blog Σπάρτακος που γράφουν τον πόνο τους οι φαντάροι και είχε γίνει θέμα στο στρατόπεδο για λίγες μέρες. http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/10/96-40.html

Παιδια για διανυκτέρευση εγω που συγκάτοικω με τον κολλητο μου και φαίνομαι φιλοξενουμενος του στην φορολογικη θα εχω θεμα? Γιατι παντού διαβαζω θελει Α βαθμου συγγένεια.. 

Καλησπέρα, σε λίγες μέρες μπαίνω στο ναυτικο στο σκαραμαγκα.

1. Αρχικά θα πάμε όλοι πορο?

2. Σωματικος ελεγχος γίνεται? Αν κρύψω το κινητό στα π@@@@ μπορουν να μου το πάρουν?

2 ώρες πριν, tiallothaginei είπε

Παιδια για διανυκτέρευση εγω που συγκάτοικω με τον κολλητο μου και φαίνομαι φιλοξενουμενος του στην φορολογικη θα εχω θεμα? Γιατι παντού διαβαζω θελει Α βαθμου συγγένεια.. 

Ναι δε δικαιούσαι, εκτός αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής 

1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Ναι δε δικαιούσαι, εκτός αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής 

Γτ? Στην φορολογικη μου φαίνεται οτι μένω μονιμα Θεσσαλονίκη στην συγκεκριμενη οδό και η Δ. Ο. Υ μου είναι εκει.. Δλδ πρεπει να μένει καποιος με τους γονείς του για να παρει διανυκτέρευση; Άμα δούλευει δλδ ο αλλος και παει στο δικο του σπιτι έχουν θεμα? Το έχεις απο κάπου επιβεβαίωμενο αυτό? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...