Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, GeoM11 είπε

Συγγνώμη ρε μάγκες, για να μπούμε στο στρατόπεδο όσοι κατατασσόμαστε τώρα στα κοντά, πρέπει να σκάσουμε 60€ για μοριακό τεστ; Ή είναι δωρεάν για εμάς;

Από το site της στρατολογίας:

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [Άρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48), Άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110) και Άρθρο 26 ν.4839/2021 (Α΄181)].

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει ακόμα η άδεια για το εμβόλιο για τον COVID; Έχω κάνει Johnson και τώρα που θα καταταγώ σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη δόση. 

1 ώρα πριν, zoodoo είπε

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [Άρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48), Άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110) και Άρθρο 26 ν.4839/2021 (Α΄181)].

Σήμερα που κάλεσα σε κέντρο υγείας μου είπαν ότι αν κάνω εκεί δε θα πάρω αποτέλεσμα διότι έχουν εντολή να δινουν αποτέλεσμα μοριακού μόνο σε εμβολιασμενους (έχω νοσήσει προσΦάτα) αναγκαστικά θα το κάνω σε ιδιωτικό (δε θα καταταγω πάω για αναβολή-απαλλαγη)

Στις 28/10/2021 στις 9:01 ΜΜ, insomniac01 είπε

Ναι όταν πας επιτροπή κατα 99,999,999,999 δεν θα σε ρωτήσουν τίποτα και μόλις κάτσεις θα σου πουν φύγε. 

Πάρε μαζί τα χάπια σου πάντως και να είσαι έτοιμος να πάρεις κανέναν αν σου πουν. Αυτά που γράφουν οι γιατροί δεν είναι βαριά. Στην Αμερική τα παίρνουν καθημερινά καθώς είναι κυρίως κατα του άγχους όχι σχιζοφρενιας. 

Καλησπέρα και από μένα, όταν λες να πάρει κάποιον εννοείς να πάρει τηλέφωνο τον γιατρό του αν το ζητήσει ή επιτροπή ή να έχει συνοδό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα στο Forum. Ξέρει κανένας πώς είναι το ΚΕΕΜ Σπάρτη/Γύθειο για αυτούς που πάνε για εκπαίδευση μαγείρων; Από άποψη υπηρεσιών, εκπαίδευσης και πόσο προβλεπε είναι. Ευχαριστώ.

2 ώρες πριν, aregli92 είπε

Σήμερα που κάλεσα σε κέντρο υγείας μου είπαν ότι αν κάνω εκεί δε θα πάρω αποτέλεσμα διότι έχουν εντολή να δινουν αποτέλεσμα μοριακού μόνο σε εμβολιασμενους (έχω νοσήσει προσΦάτα) αναγκαστικά θα το κάνω σε ιδιωτικό (δε θα καταταγω πάω για αναβολή-απαλλαγη)

Καλησπέρα και από μένα, όταν λες να πάρει κάποιον εννοείς να πάρει τηλέφωνο τον γιατρό του αν το ζητήσει ή επιτροπή ή να έχει συνοδό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνοδος απαγορευται. Δεν μπαίνει μέσα. Στην πύλη οι στρατιώτες τον κρατάνε απέξω. Τηλέφωνο δεν παίρνουν κανέναν. Εννουσαν να πάρει κανένα. Δηλαδή να πάρει τα χάπια του. 

Στις 3/11/2021 στις 7:17 ΜΜ, yanis13 είπε

Κατα την καταταξη εννοεις;

γενικα να προσεχεις τα πραγματα σου αυτο. Μην ρωτας κατα τη καταταξη ή μετα. Παντου και παντα ενας απλωνει το χερακι.

5 ώρες πριν, zoodoo είπε

φίλε πας στο ΚΑΤ ή σε δημοδιο όχι σε ιδιωτικο νοσοκομειο με το χαρτι καταταξης το δειχνεις στο κανουν επιτοπου χωρις 1 δεκαρα.Ρωτησα .Επισης το λεει και στο χαρτι καταταξης οταν ανοιξει η πλατφορμα να το δεις,.

Παιδιά μια ερώτηση και απο εμένα στο 485 λαρισα περνανε sleeping bag?  Πως ειναι γενικα?

32 λεπτά πριν, jerry banana είπε

γενικα να προσεχεις τα πραγματα σου αυτο. Μην ρωτας κατα τη καταταξη ή μετα. Παντου και παντα ενας απλωνει το χερακι.

Εχω παει φανταρος.

Η κλεψια παντα παιζει, ειδικα στα μεγαλα κεντρα. Αλλά αλλο η προσοχη μη στο κλεψουν και αλλο οτι θα στο παρουν τα στελεχη ωστε να μη το χρησιμοποιεις 

35 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Παιδιά μια ερώτηση και απο εμένα στο 485 λαρισα περνανε sleeping bag?  Πως ειναι γενικα?

Δε ξερω πως ειναι εκει, αλλα με τον υπνοσακο δε θα εχεις θεμα

59 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Εχω παει φανταρος.

Η κλεψια παντα παιζει, ειδικα στα μεγαλα κεντρα. Αλλά αλλο η προσοχη μη στο κλεψουν και αλλο οτι θα στο παρουν τα στελεχη ωστε να μη το χρησιμοποιεις 

Δε ξερω πως ειναι εκει, αλλα με τον υπνοσακο δε θα εχεις θεμα

εγινε ευχαριστω.Εγω μιλουσα για το κλεψιμο γενικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα  παιδιά. Γύρω στις 24-25 Οκτωμβριου αν θυμάμαι καλά όπως είχα ξαναγράψει εδώ έκανα διακοπη της αναβολής και ένταξη σε προηγούμενη ΕΣΣΟ γιατί βάση της διακοπής που έκανα τώρα με πάει Φεβρουαρίο... Επικοινώνησα με την στρατολογια την Τρίτη για να δω τι έχει γίνει με αυτή την αίτηση.. Η κοπέλα εκεί μου ζήτησε τον στρατιωτικό αριθμό για να δει στο σύστημα και μου λέει δεν έχουμε κάποια απάντηση ακόμα και ότι να ξανακαλεσω την επόμενη βδομάδα. Ο σκοπός είναι ότι είναι τόσο χρονοβόρο όλο αυτο; Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο με αυτό; Επίσης μου είπε ότι και αυτοί περιμένουνε μέχρι και την τελευταία στιγμή.. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα θα ήθελα να μου πει... Αγχώνομαι πιο πολύ γιατί σε καμια 12-13 μέρες η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου παρουσιάζεται 

Επεξ/σία από Gerasimos2021

Καλησπέρα , Ηρθε το Χαρτι μπαινω ΣΤ (16/11) ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤ/ΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ 592 MK TΠ

1. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ? 
2. Τι μετάθεση εχει μετα απο τις 21 μερες της εκαπαίδευσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Tsetsenios είπε

Καλησπέρα , Ηρθε το Χαρτι μπαινω ΣΤ (16/11) ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤ/ΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ 592 MK TΠ

1. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ? 
2. Τι μετάθεση εχει μετα απο τις 21 μερες της εκαπαίδευσης

1) Σε ρωταω ξανα λοιπον, τι οπλο/σωμα εισαι; Τεθωρακισμενα ;Μηχανικο; Πυροβολικο; Εφοδιασμου μεταφορων; Το λεει διπλα απο το "εχετε κατανεμηθει στο στρατο ξηρας"

2)Οπως σου ανεφερα παλι, αν δεν εχεις βυσμα να φυγεις απο Λιτοχωρο (που λογικα εχεις, για να μπαινεις Λιτοχωρο) για οπου θες, συνηθως παιζουν αποσπασεις σε ΚΑΑΥ, ΙΠΒΑΛ

Επεξ/σία από yanis13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...