Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Φίλε πολεμική αεροπορία (το έψαχνα  λόγω επαγγέλματος οταν ήμουν πολίτης) να ξέρεις θέλει το μέσο του αιώνα.2 υπουργικές υπογραφές τουλάχιστον . Εγώ αυτό κοιτούσα αλλά μπήκα αεροπορία ξηρας. 

Το παιδι δε ρωτάει αν μπορεί να μπει αεροπορία, λογικά εκεί τον έχουν ρίξει ήδη. Ρωτάει αν θα κάνει 6μηνο και ναι προφανώς και θα κάνει ως πολύτεκνος...

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Καινούργιος εδώ απλά θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Μπήκα στρατό το 2017 , είμαι τριτεκνος και θα υπηρετούσα 8μηνο ,έκανα ένα μήνα κέντρο και δύο μήνες στην προεδρική φρουρά. Μετά δεν άντεχα άλλο και πήρα αναβολή ενός έτους και η επιτροπή την έβγαλε ως κρίσεις αγχωδους διαταραχής (χωρίς καν να με εξετάσουν) , απλά πήγα στο 401 και μου λένε θες 6μηνες ή ένα χρόνο αναβολή. Μετά από ένα χρόνο με κάλεσαν να παρουσιαστώ ξανά και καθώς δεν ένιωθα έτοιμος να μπω σε αυτό το λούκι, ξαναπήρα αναβολή αυτή την φορά για λόγους σπουδών μέχρι το 2023. Το θέμα είναι όταν με ξανακαλεσουν, θα υπηρετήσω το υπόλοιπο που έμεινε τότε δηλαδή 5μηνες ή θα με πιάσει το 12 μηνο;

Επίσης αυτούς που είναι εξ αναβολής τους στέλνουν σε πιο "χαλαρές" μονάδες;

Και κάτι τελευταίο , τα τελευταία 2 χρόνια έχω διαγνωστεί με υπνική άπνοια από πνευμονολογο και χρησιμοποιώ συσκευή cpap, κατά τον ύπνο. Υπάρχει περίπτωση να πάρω απαλλαγή; Ή θα μου πουν φέρε το μηχάνημα να κοιμάσαι με αυτό 😅 πραγματικά έχω απορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/11/2021 στις 1:53 ΜΜ, yanis13 είπε

Τα κινητά ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

αυτο δεν ισχυει. Σε ορισμενα στρατοπεδα πεφτει ψιρισμα.

30 λεπτά πριν, eXploti είπε

Καλησπέρα, 

Καινούργιος εδώ απλά θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Μπήκα στρατό το 2017 , είμαι τριτεκνος και θα υπηρετούσα 8μηνο ,έκανα ένα μήνα κέντρο και δύο μήνες στην προεδρική φρουρά. Μετά δεν άντεχα άλλο και πήρα αναβολή ενός έτους και η επιτροπή την έβγαλε ως κρίσεις αγχωδους διαταραχής (χωρίς καν να με εξετάσουν) , απλά πήγα στο 401 και μου λένε θες 6μηνες ή ένα χρόνο αναβολή. Μετά από ένα χρόνο με κάλεσαν να παρουσιαστώ ξανά και καθώς δεν ένιωθα έτοιμος να μπω σε αυτό το λούκι, ξαναπήρα αναβολή αυτή την φορά για λόγους σπουδών μέχρι το 2023. Το θέμα είναι όταν με ξανακαλεσουν, θα υπηρετήσω το υπόλοιπο που έμεινε τότε δηλαδή 5μηνες ή θα με πιάσει το 12 μηνο;

Επίσης αυτούς που είναι εξ αναβολής τους στέλνουν σε πιο "χαλαρές" μονάδες;

Και κάτι τελευταίο , τα τελευταία 2 χρόνια έχω διαγνωστεί με υπνική άπνοια από πνευμονολογο και χρησιμοποιώ συσκευή cpap, κατά τον ύπνο. Υπάρχει περίπτωση να πάρω απαλλαγή; Ή θα μου πουν φέρε το μηχάνημα να κοιμάσαι με αυτό 😅 πραγματικά έχω απορία.

καλεσε τη στρατολογικη υπηρεσια  της περιοχης σου φιλε αυτα που ρωτας ειναι πολυ συγκεκριμενα .Θες δηλαδη τη γνωμη γιατρου και κυριως στρατιωτικου.

Στις 1/11/2021 στις 11:56 ΠΜ, thanos1916 είπε

ο σάκος που θα πάρουμε πρέπει να είναι στρατιωτικός ή ότι να ναι ; 

Αυτοί που έχουν πάει τι τους βόλεψε ; (σάκος,βαλιτσα κτλ)

σακος ενας μεγαλος αρκει και εκει σου δινουν ενα τεραστιο σακο που λεγεται λουκανικο γιατι μοιαζει στο σχημα και χωραει και ανθρωπος,

4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το παιδι δε ρωτάει αν μπορεί να μπει αεροπορία, λογικά εκεί τον έχουν ρίξει ήδη. Ρωτάει αν θα κάνει 6μηνο και ναι προφανώς και θα κάνει ως πολύτεκνος...

λογικα φιλε πολλα γινονται εγω απο αυτο που γραφει καταλαβα οτι κανει εικασιες. Ποσο μαλλον με 2 υπουργικες που ουτε ατομα σαν και εμενα δεν μπαινουν εκει. Θελει βυσμα γερο εν ολιγοις.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια παρουσιαζομαι στις 15 του μηνα στο 625 τπ ιωαννινων πεζικο εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για χαλαρωτητα μιλωντας παντα (κυριως απο νεους) μεχρι τα χειροτερα (απο πιο παλιους 2012 εκει). Θελω να ρωτησω ποια ειναι η αποψη σας αν εχει παει καποιος προσφατα και λιγο με το θεμα κινητο δεν το παιρνω καν η το παιρνω και το βαζω σε κανενα μπουφαν; Φιλος που υπηρετησε περσι στο 8τπ ιωαννινων μου ειπε παρτο χαλαρα και οτι ηταν ο μονος στην σειρα του που το εδωσε και την πατησε για τον ψαρωσαν!

Δημοσ.

58 λεπτά πριν, spi18ros είπε

Καλησπέρα παιδια παρουσιαζομαι στις 15 του μηνα στο 625 τπ ιωαννινων πεζικο εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για χαλαρωτητα μιλωντας παντα (κυριως απο νεους) μεχρι τα χειροτερα (απο πιο παλιους 2012 εκει). Θελω να ρωτησω ποια ειναι η αποψη σας αν εχει παει καποιος προσφατα και λιγο με το θεμα κινητο δεν το παιρνω καν η το παιρνω και το βαζω σε κανενα μπουφαν; Φιλος που υπηρετησε περσι στο 8τπ ιωαννινων μου ειπε παρτο χαλαρα και οτι ηταν ο μονος στην σειρα του που το εδωσε και την πατησε για τον ψαρωσαν!

Πολυ καλά είναι, μια χαρά θα είσαι. Παρουσιάζεσαι εκεί κ μετά πας. Στο 584 στην Άρτα, είναι Κεν. Επίσης πολύ καλά.

Όταν πήγα εγώ εκεί το είχα στην τσέπη του μπουφάν. Πάρτο αλλά να είσαι διακριτικός, μην βγάζεις σελφι ακόμα δεν μπήκες. Χρησιμοποιήσε το όταν χρειάζεται.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jerry banana είπε

αυτο δεν ισχυει. Σε ορισμενα στρατοπεδα πεφτει ψιρισμα.

Κατα την καταταξη εννοεις;

Δημοσ.

Καλησπέρα , Ηρθε το Χαρτι μπαινω ΣΤ (16/11) ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤ/ΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ 

1. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ? 
2. Τι μετάθεση εχει μετα απο τις 21 μερες της εκαπαίδευσης

Δημοσ.

Παιδιά πιστεύετε θα υπάρχει εθνική ενότητα και ομοψυχία σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας στην χώρα μας;

Το έχω συζητήσει με αρκετά άτομα... Μερικοί λένε το κλασσικό "εγώ θα φύγω εξωτερικό" άλλοι λένε "εμείς θα κρυφτούμε" και αρκετοί λένε "θα πάμε πρώτη γραμμή".

Εσείς τι πιστεύετε;;; Πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες σε περίπτωση επίθεσης από απέναντι;;;

6 ώρες πριν, spi18ros είπε

Φίλε οι περισσότεροι πλέον έχουν τα κινητά μαζί τους. Δυστυχώς πλεον δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς κινητό !!!

😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsetsenios είπε

Καλησπέρα , Ηρθε το Χαρτι μπαινω ΣΤ (16/11) ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤ/ΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ 

1. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ? 
2. Τι μετάθεση εχει μετα απο τις 21 μερες της εκαπαίδευσης

Τι σώμα/όπλο είσαι;

Αν δεν έχεις βύσμα να φύγεις, συνήθως παίζει καμία απόσπαση σε ΚΑΑΥ ή ιπβαλ (σκούρα τα πράγματα αν πας ιπβαλ).

Περισσότερα θα σου πει ο προπονητής του καναπέ.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Τι σώμα/όπλο είσαι;

Αν δεν έχεις βύσμα να φύγεις, συνήθως παίζει καμία απόσπαση σε ΚΑΑΥ ή ιπβαλ (σκούρα τα πράγματα αν πας ιπβαλ).

Περισσότερα θα σου πει ο προπονητής του καναπέ.

ΟΠΛΟ ΥΕΑ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Tsetsenios είπε

ΟΠΛΟ ΥΕΑ 

Οχι, εννοω μηχανικο, τεθωρακισμένα

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Tsetsenios είπε

ΜΚ ΤΠ

Δε με πιάνεις.

Θα σου λέει: Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατό Ξηράς, κάτι. Αυτό το κάτι τι είναι;

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε μάγκες, για να μπούμε στο στρατόπεδο όσοι κατατασσόμαστε τώρα στα κοντά, πρέπει να σκάσουμε 60€ για μοριακό τεστ; Ή είναι δωρεάν για εμάς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...