Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, zoodoo είπε

Σώμα Ερευνας και Πληροφορικής, Άσσηρος έχουμε καμιά πληροφορία πως είναι; Είδα και κάτι άλλα παιδιά να ρωτάνε προηγουμένως. Στις 9/11 παρουσιάζομαι εγώ. Επίσης αν γνωρίζει κανείς πως πάμε από Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει συγκοινωνία (?). Είδα πως πάει το 85 στην Άσσηρο αλλά δεν ξέρω πόσο μακριά είναι από εκεί το στρατόπεδο. Καλή θητεία σε όλους.

Περσι ημουν Άσσηρο, τωρα δε ξερω πως παει απο υπηρεσιες. Αυτο αλλαζει ακομα και ανα 1 βδομαδα ξερω γω. Γενικα ειναι παααρα πολυ καλα σα στρατοπεδο, φημιζεται ως αρκετα βυσματικο. Χαλαρα σβεν/σπεν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, yanis13 είπε

Περσι ημουν Άσσηρο, τωρα δε ξερω πως παει απο υπηρεσιες. Αυτο αλλαζει ακομα και ανα 1 βδομαδα ξερω γω. Γενικα ειναι παααρα πολυ καλα σα στρατοπεδο, φημιζεται ως αρκετα βυσματικο. Χαλαρα σβεν/σπεν

Σε πιο λόχο / τάγμα ήσουν στην Άσσηρο ? Την άλλη παρασκευή τελειώνω σπεν εγώ από 596 αμ/τπ και φεύγω για Άσσηρο λόχο στρατηγείου σώμα έρευνας πληροφορικής. Δηλαδή κατά μέσο όρο πως σας πήγαιναν οι υπηρεσίες ?

Χαιρετώ την παρέα,

Γνωρίζει κανείς αν κάποιος δικαιούται το 6μηνο λόγω ανικανότητας εργασίας των γονέων ( λόγω αναπηρίας) θα πρέπει να το αποδείξει με επιτροπές και τα σχετικά ή αν αρκούν οι πιστοποιήσεις από το ΚΕΠΑ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στις 28/10/2021 στις 5:19 ΜΜ, GamingMaster424 είπε

Τα κλιμάκια περνάνε την 1η βδομάδα και μπορείς να διαλέξεις σε ποιο σώμα των Ε.Δ. θα πας.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν στην αρχη που πας στο σημειο υποδοχης δήλωσεις ειδικες δυναμεις η ελδυκ μεταφερεσε στα σημεια που στελνουν ατομα σε αυτα τα σωματα και περνας τι βασικη σου εκπαιδευση εκει και απο κει μεταφερεσε στην αντιστοιχη μοναδα ;

21 λεπτά πριν, kosk133 είπε

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν στην αρχη που πας στο σημειο υποδοχης δήλωσεις ειδικες δυναμεις η ελδυκ μεταφερεσε στα σημεια που στελνουν ατομα σε αυτα τα σωματα και περνας τι βασικη σου εκπαιδευση εκει και απο κει μεταφερεσε στην αντιστοιχη μοναδα ;

Ακριβώς. Βέβαια μπορεί να είσαι και τυχερός (ή άτυχος) και να παραμείνεις στο ίδιο στρατόπεδο και μετά την εκπαίδευση ως οργανική δύναμη πλέον.

• Like 1

Επειδή έχω μπει 297 Μ/Κ ΤΠ ΧΙΟΣ πυροβολικό, ήθελα να ρωτήσω πως είναι τα πράγματα εκεί έχουμε. Καμια εικόνα; αν. Βάλω μέσο. Για διαβιβασεις αξίζει; 

Δύσκολο να αλλάξεις όπλο αφού έχεις κατανεμηθεί. Αν έχεις τόσο μέσον, βαλ'το να πας σε καμια χαλαρή μονάδα ή Αθήνα. 

Η Χιος εχει πολύ κακή φήμη πάντως για όλες τις μονάδες της...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Ακριβώς. Βέβαια μπορεί να είσαι και τυχερός (ή άτυχος) και να παραμείνεις στο ίδιο στρατόπεδο και μετά την εκπαίδευση ως οργανική δύναμη πλέον.

Δηλαδη αν δεν κανω λαθος εγω που θελω ειδ δυναμεις αλλα το στρατοπεδο μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παρουσιαζομαι (Σαμο) θα με στειλουν απο κει μεσα σε 2-3 μερες στο ΚΕΕΔ για βασικη και απο κει μοναδα μετα ;; Το ιδιο ισχυει για καποιον που δηλωσει ελδυκ θα τον πανε θηβα αν δεν κανω λαθος. Ρωταω γιατι σε μενα δεν ηρθε κανενα ενημερωτικο email για να επιλεξω οταν εκοψα την αναβολη οπως  και αλλους που ξερω.

Επεξ/σία από kosk133

22 λεπτά πριν, kosk133 είπε

Δηλαδη αν δεν κανω λαθος εγω που θελω ειδ δυναμεις αλλα το στρατοπεδο μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παρουσιαζομαι (Σαμο) θα με στειλουν απο κει μεσα σε 2-3 μερες στο ΚΕΕΔ για βασικη και απο κει μοναδα μετα ;; Το ιδιο ισχυει για καποιον που δηλωσει ελδυκ θα τον πανε θηβα αν δεν κανω λαθος. Ρωταω γιατι σε μενα δεν ηρθε κανενα ενημερωτικο email για να επιλεξω οταν εκοψα την αναβολη οπως  και αλλους που ξερω.

Ναι, η μονάδα παρουσίασης (σχεδόν πάντα) δεν έχει καμία σχέση με την "κανονική" σου μονάδα. Ελάχιστοι είναι αυτοί που μένουν στη μονάδα που παρουσιάστηκαν ως οργανική δύναμη. Για ΕΛΔΥΚ συγκεκριμένα δεν γνωρίζω να σου πω, εκπαίδευση πάντως (όπως και όσοι δηλώνουν Ε.Δ.) δεν περνάνε στη μονάδα υποδοχής.

12 ώρες πριν, morningwood είπε

Σε πιο λόχο / τάγμα ήσουν στην Άσσηρο ? Την άλλη παρασκευή τελειώνω σπεν εγώ από 596 αμ/τπ και φεύγω για Άσσηρο λόχο στρατηγείου σώμα έρευνας πληροφορικής. Δηλαδή κατά μέσο όρο πως σας πήγαιναν οι υπηρεσίες ?

Εγω δεν ημουν οργανικος εκει, ημουν φιλοξενουμενος απο αλλη μικροτερη μοναδα για ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ. Στα σβεν ημουν στο 507 (πεζικο) και στα σπεν στους τεθωρες. Ειχε φτασει και 1-7 η υπηρεσια. Γενικα απο τους μονιμους ακουγα καλα λογια, δεν πολυεπαιζε εμπλοκη. Χαλαρα στο λοχο στρατηγειου.

Παρα πολυ καλο φαγητο (σχεδον καθε μερα γλυκο, θυμαμαι χαρακτηριστικα καποιες μερες ειχες και διπλη επιλογη γλυκου :P, καλα στελεχη.

Άν δεν εχει αλλαξει κατι τραγικα, μια χαρα θα περασεις!

58 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Εγω δεν ημουν οργανικος εκει, ημουν φιλοξενουμενος απο αλλη μικροτερη μοναδα για ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ. Στα σβεν ημουν στο 507 (πεζικο) και στα σπεν στους τεθωρες. Ειχε φτασει και 1-7 η υπηρεσια. Γενικα απο τους μονιμους ακουγα καλα λογια, δεν πολυεπαιζε εμπλοκη. Χαλαρα στο λοχο στρατηγειου.

Παρα πολυ καλο φαγητο (σχεδον καθε μερα γλυκο, θυμαμαι χαρακτηριστικα καποιες μερες ειχες και διπλη επιλογη γλυκου :P, καλα στελεχη.

Άν δεν εχει αλλαξει κατι τραγικα, μια χαρα θα περασεις!

Ααα τόσο καλά ... Γιατί τώρα στα σπεν Αργυρούπολη μας πάει 1-1 και 2-1 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...