Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mariosgoet είπε

Κανεις για Καβησος Έβρου πυροβολικο-Στρατοπεδο Βογιατζη. Οτι πληροφορια έχετε ευχαριστηση.

Καλησπέρα φίλε και εγώ 572 Βογιατζή, πεζικό, 19/11

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, biomike είπε

Παρουσιάζομαι Ρέθυμνο. Είμαι βιολόγος. Αν δεν είμαι στα στεπ που θα είμαι?

Δύσκολα στα στεπ, ή σε κάνα γραφείο αν έχεις ειδικότητα γραφεα που είσαι και σπουδαγμενος, ή από εδώ και από εκεί.

1 ώρα πριν, Nick1810 είπε

Καλησπέρα, Μια ίσως χαζή ερωτηση. Την πρώτη ημέρα που παρουσιάζομαι Θήβα, να πάρω κινητό με κάμερα (έχω ένα παλιό iPhone 6) ή θα το κρατήσουν ; Γενικά στη Θηβα ξέρει κανεις εάν επιτρέπονται κινητά με κάμερα ;  

Κινητό στην τσέπη σου κανονικότατα

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nick1810 είπε

Καλησπέρα, Μια ίσως χαζή ερωτηση. Την πρώτη ημέρα που παρουσιάζομαι Θήβα, να πάρω κινητό με κάμερα (έχω ένα παλιό iPhone 6) ή θα το κρατήσουν ; Γενικά στη Θηβα ξέρει κανεις εάν επιτρέπονται κινητά με κάμερα ;  

Πάρε το κινητό που έχεις, δεν θα έχεις θέμα απλά έχε το στην τσέπη σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζουμε αν η εσσο του Νοέμβρη θα δικαιούται γκρουπακι με άδεια τις γιορτές ? 

Επεξ/σία από spin996
Δημοσ.

Παρουσιάζομαι 19/11 στο 572 καβησο Έβρου, ώρες μου γράφει 08:00 έως 12:00, το λεωφορείο το πρώτο από Θεσσαλονίκη ξεκινάει 08:00 και φτάνει 13:00, θα υπάρχει θέμα με την καθυστέρηση;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DennisMile7 είπε

Παρουσιάζομαι 19/11 στο 572 καβησο Έβρου, ώρες μου γράφει 08:00 έως 12:00, το λεωφορείο το πρώτο από Θεσσαλονίκη ξεκινάει 08:00 και φτάνει 13:00, θα υπάρχει θέμα με την καθυστέρηση;

Όχι μην ανησυχείς.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DennisMile7 είπε

Καλησπέρα φίλε και εγώ 572 Βογιατζή, πεζικό, 19/11

Εγώ 17 μπαίνω φίλε πυροβολικό. Καλή αρχή να έχουμε

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που πήγε πρόσφατα Τρίπολη Αεροπορία, με το κινητό τί γίνεται? Και αξίζει να πάρω κανένα παλιό με πλήκτρο χωρίς κάμερα? Αυτό δηλαδή επιτρέπεται?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Κάποιος που πήγε πρόσφατα Τρίπολη Αεροπορία, με το κινητό τί γίνεται? Και αξίζει να πάρω κανένα παλιό με πλήκτρο χωρίς κάμερα? Αυτό δηλαδή επιτρέπεται?

Επιτρέπεται κινητο χωρις καμερα... Αν εχεις με καμερα στο παίρνουν και στο δίνουν τελευταία μερα.. 

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κι εγω παιδια, μηπως εχει κανεις ιδεα αν ΥΕΑ στο Ερευνας Πληροφορικης ειναι καλα ή ειναι ιδια φαση οπου και να μπεις δοκιμος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...