Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, PantelisKapa είπε

Μόλις μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης. Μου λέει οτι παρουσιάζομαι Λήμνο και καλούμαι να ολοκληρώσω την εκπαίδευση μου εκεί σαν ΥΕΑ. Τί φάση? Εγώ δήλωσα να παρουσιαστώ Κιλκίς και να κάνω 12μηνη θητεία επειδή θα ήμουν κοντά στο σπίτι μου. Τί αναποδια ήταν τώρα αυτή? Δεν δήλωσα ποτέ παραμεθόριο και ποτέ ΥΕΑ. Υπάρχει περίπτωση να με φέρουν πίσω τώρα?

Το ΥΕΑ το αρνεισαι πρωτη μερα, μην αγχωνεσαι. Το τι δηλωνεις στην πλατφορμα στην αρχη, δε νομιζω οτι τους πολυαπασχολει :P .

Λημνο θα πας, δεν αλλαζει τωρα, εκτος αν εχεις πολυ χοντρο βυσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε

Την ένδειξη ΥΕΑ την έχουν όλοι όσοι έχουν απολυτήριο Λυκείου, αν δεν θες απλά το δηλώνεις όταν παρουσιαστείς και δεν σε παίρνουν. Όσο για το Κιλκίς που δήλωσες, δεν παίζει κανέναν ρόλο μιας και ο στρατός δεν το κοιτάει καν, σε στέλνει όπου θέλει αυτός. Αν πήγαινε ο καθένας όπου ήθελε όλα τα στρατόπεδα στην παραμεθόριο θα ήταν άδεια και στις μεγάλες πόλεις δεν θα χωρούσαν καν. Πρακτικά οι επιλογές σου είναι 1) βύσμα ή 2) περιμένεις να φύγεις με μετάθεση.

Υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάθεση και να φύγω εντελώς απο Λήμνο?

• Like 1

1 λεπτό πριν, PantelisKapa είπε

Υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάθεση και να φύγω εντελώς απο Λήμνο?

Υπάρχει ναι

22 λεπτά πριν, Dimitris1999DL είπε

Παρουσιάζομαι 16/11 στο 625 τπ Ιωαννίνων, διαβιβάσεις. Τι κάνει κάποιος στις διαβιβάσεις;;

Στα τηλέφωνα θα είσαι λογικά 

1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Το ΥΕΑ το αρνεισαι πρωτη μερα, μην αγχωνεσαι. Το τι δηλωνεις στην πλατφορμα στην αρχη, δε νομιζω οτι τους πολυαπασχολει :P .

Λημνο θα πας, δεν αλλαζει τωρα, εκτος αν εχεις πολυ χοντρο βυσμα.

Να ρωτήσω, αυτό που σε ρωτάνε αν θα πας Κύπρο, ειδικές δυνάμεις κτλπ, πότε γίνεται? Την πρώτη μέρα? Εγώ πχ θέλω να γυρίσω στην πόλη μου αλλά αν δεν με φέρουν πίσω, θέλω να κάνω ειδικές δυνάμεις. Ξέρει κανείς τί παίζεται?

Μόλις τώρα, PantelisKapa είπε

Να ρωτήσω, αυτό που σε ρωτάνε αν θα πας Κύπρο, ειδικές δυνάμεις κτλπ, πότε γίνεται? Την πρώτη μέρα? Εγώ πχ θέλω να γυρίσω στην πόλη μου αλλά αν δεν με φέρουν πίσω, θέλω να κάνω ειδικές δυνάμεις. Ξέρει κανείς τί παίζεται?

Θα τα δηλώσεις εκεί, μην αγχώνεσαι την πρώτη εβδομάδα θα έρθουν τα κλιμάκια να σας πουν για τις διάφορες κατηγορίες, εκεί θα δηλώσεις για ειδικές, ακούγεται ότι θέλει βύσμα βέβαια αλλά υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να σε πάρουν και χωρίς 

1 ώρα πριν, Gerasimos2021 είπε

Αύριο λειτουργούν τα γραφεία της στρατολογιας η όχι;

Δοκίμασε να πάρεις τηλ δεν χάνεις και κάτι άλλα λογικά όχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Dimitris1999DL είπε

Παρουσιάζομαι 16/11 στο 625 τπ Ιωαννίνων, διαβιβάσεις. Τι κάνει κάποιος στις διαβιβάσεις;;

Προσέχει μη τα ματώσει κυρίως, αν και είναι δύσκολο να τα καταφέρει.

Επεξ/σία από yanis13

6 λεπτά πριν, xaris52 είπε

Θα τα δηλώσεις εκεί, μην αγχώνεσαι την πρώτη εβδομάδα θα έρθουν τα κλιμάκια να σας πουν για τις διάφορες κατηγορίες, εκεί θα δηλώσεις για ειδικές, ακούγεται ότι θέλει βύσμα βέβαια αλλά υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να σε πάρουν και χωρίς

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Άρα δεν περιμένω να έρθει το χαρτί της μετάθεσης σωστά? Επειδή ίσως με φέρει βύσμα Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι σίγουρο βέβαια. Σε περίπτωση που ήταν να με φέρει αλλά εγώ δηλώσω ειδικές δυνάμεις, τί γίνεται? "Ακυρώνεται" η πιθανότητα να γυρίσω? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις χαζες ερωτήσεις

3 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Άρα δεν περιμένω να έρθει το χαρτί της μετάθεσης σωστά? Επειδή ίσως με φέρει βύσμα Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι σίγουρο βέβαια. Σε περίπτωση που ήταν να με φέρει αλλά εγώ δηλώσω ειδικές δυνάμεις, τί γίνεται? "Ακυρώνεται" η πιθανότητα να γυρίσω? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις χαζες ερωτήσεις

Μιλά με το βύσμα σου να σου πει καλύτερα, λογικά θα υπερισχύσει το βύσμα αλλά μιλά μαζί του αν θες να σε αποδεσμεύει για να έχεις ευκαιρία για ειδικές εκτός και αν σε στείλει αυτό ειδικές 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τώρα θα τρελαθείτε οι νέοι:

- Όσοι είστε Διαβιβάσεις, Μηχανικό, Εφοδιασμού Μεταφορών, Υλικού Πολέμου ή Τεχνικό, είστε μια χαρά. Θα υπηρετήσετε σε μονάδες κυριλέ όπλου ή σώματος όπου γενικά δεν παίζει πολλή καραβανιά, τα στελέχη είναι πιο νορμαλ και δε μαυρίζετε απο υπηρεσίες. 

- Όσοι σας ήρθε για Πεζικο, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό, λος πούλος, βάλτε βύσμα να πάτε σε καμία μη-μαύρη μονάδα

- Όσοι έχετε Αεροπορία Στρατού, συγχαρητήρια, το βύσμα δούλεψε, στη χειρότερη θα πάτε στα Μέγαρα, στο λογικό σενάριο θα είστε σε κάποιο όροφο του ΓΕΣ. 

- Αν δεν έχετε καύλα ή τεράστια ανάγκη να έρθετε Αθήνα με οποιοδήποτε κόστος, αποφύγετε με κάθε τρόπο Προεδρική Φρουρά, Στρατονομία και Λόχο Απόδοσης Τιμών. 

- Όσοι έχετε βύσμα, πείτε του εγκαίρως που θέλετε να πάτε (έπρεπε ήδη να το είχατε κάνει). Όχι τελευταία στιγμή. Αν το θυμηθείτε αργά, θα φύγετε στο 6μηνο. 

- Όσοι είστε πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ, μη φρικάρετε. Και μια μέρα πριν την απόλυση να δώσετε τα χαρτιά σας, θα έχετε κανονικά μειωμένη θητεία. 

1 ώρα πριν, Dimitris1999DL είπε

Ζωάρα. :P 

28 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Θα σε πάρει με βύσμα στη Ρεντίνα, που είναι η κοντινότερη μονάδα ΕΔ στη Θεσ/νικη

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, yanis13 είπε

1)Τι εννοεις ωραρια; Το καλα εξαρταται απο τη μοναδα. Που παρουσιαζεσαι; 

2)Τι εχεις σπουδασει; Λογικα δε θα εισαι στα στεπ (ιατρεια, εκει απασχολουνται γιατροι,νοσοκομοι κλπ)

3)Οχι.

Παρουσιάζομαι Ρέθυμνο. Είμαι βιολόγος. Αν δεν είμαι στα στεπ που θα είμαι?

παιδιά μπαίνω τώρα νοέμβρη Τεθωρακισμένα στο 290 Μ/Κ ΤΠ  λιβαδοχώρι στη λήμνο δίπλα στο αεροδρόμιο , τι παίζει γενικά εκεί; Τι παραπάνω εκπαίδευση έχει το συγκεκριμένο όπλο ,βασικά τι κάνεις ακριβώς;

Παρουσιάζομαι 16/11 και θα πάω αεροπορικώς μια μέρα πριν, καλύτερα να βρω κάποιο ενοικιαζόμενο ή μένω και στρατόπεδο(δεν το προτείνουν από ότι είδα);

Καλησπέρα, Μια ίσως χαζή ερωτηση. Την πρώτη ημέρα που παρουσιάζομαι Θήβα, να πάρω κινητό με κάμερα (έχω ένα παλιό iPhone 6) ή θα το κρατήσουν ; Γενικά στη Θηβα ξέρει κανεις εάν επιτρέπονται κινητά με κάμερα ;  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...