John12345678 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε το χαρτί για πεζικό στην Κομοτηνή στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου ξέρει κάνεις να μου δώσει πληροφορίες? Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από John12345678
morningwood Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Έχουμε κανέναν εδώ σώμα έρευνας πληροφορικής στην Άσσηρο να μας πει πως είναι η φάση με τις υπηρεσίες ?
biomike Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Αρχίζουν και μαζεύονται οι ερωτήσεις. Θα έχουν αρκετή δουλειά οι απαντητές
mariosgoet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Κανεις για Καβησος Έβρου πυροβολικο-Στρατοπεδο Βογιατζη. Οτι πληροφορια έχετε ευχαριστηση.
Nick1810 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία εύχομαι σε όλους μας. Μου ήρθε και εμένα το χαρτί και αναγράφει ότι έχω κατανεμηθεί σε στρατό ξηράς, Πυροβολικό ΕΛΔΥΚ και σε παρένθεση γράφει ΥΕΑ. Παρουσιάζομαι 16/11 στο ΚΕΠΒ Θήβας και ήθελα να ρωτήσω αν πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ΥΕΑ θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να πάω ΕΛΔΥΚ; Ρωτάω διότι θέλω να πάω Κύπρο γι’ αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
stavros750 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nick1810 είπε ήθελα να ρωτήσω αν πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ΥΕΑ θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να πάω ΕΛΔΥΚ; Όχι, ΥΕΑ δηλώνει απλά ότι έχεις την δυνατότητα να πας δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μπορείς να το αρνηθείς και να συνεχίσεις κανονικά
Nick1810 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, stavros750 είπε Όχι, ΥΕΑ δηλώνει απλά ότι έχεις την δυνατότητα να πας δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μπορείς να το αρνηθείς και να συνεχίσεις κανονικά Α ωραία! Επομένως δεν παίζει κανέναν ρόλο. Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω και σορρυ που σπαταλώ το χρόνο σας, εφόσον αναφέρει το χαρτί πυροβολικό ΕΛΔΥΚ, θα πάω σίγουρα Κύπρο ή αυτό μπορεί και να αλλάξει ; Πρέπει να το δηλώσω και την πρώτη ημέρα που θα παρουσιαστώ ότι θέλω ελδυκ;
John12345678 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μου ήρθε το χαρτί για πεζικό στην Κομοτηνή στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου ξέρει κάνεις να μου δώσει πληροφορίες?
Zetelek7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Nick1810 είπε Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία εύχομαι σε όλους μας. Μου ήρθε και εμένα το χαρτί και αναγράφει ότι έχω κατανεμηθεί σε στρατό ξηράς, Πυροβολικό ΕΛΔΥΚ και σε παρένθεση γράφει ΥΕΑ. Παρουσιάζομαι 16/11 στο ΚΕΠΒ Θήβας και ήθελα να ρωτήσω αν πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ΥΕΑ θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να πάω ΕΛΔΥΚ; Ρωτάω διότι θέλω να πάω Κύπρο γι’ αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ελα μεγαλεεε...το ιδιο ακριβως μου ρθε copy paste τα λεμε μεσα,καλη θητεια να χουμε.Μαγκες γνωριζουμε αν ισχυει η εξτρα αδεια ορκομωσιας και μετα για οσους πανε κυπρο??
Mglps Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 297 Μ/Κ ΤΠ Χίου πυροβολικό τι παίζει μάγκες; έχουμε. Καμία. Ιδέα;
GamingMaster424 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, PantelisKapa είπε Μόλις μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης. Μου λέει οτι παρουσιάζομαι Λήμνο και καλούμαι να ολοκληρώσω την εκπαίδευση μου εκεί σαν ΥΕΑ. Τί φάση? Εγώ δήλωσα να παρουσιαστώ Κιλκίς και να κάνω 12μηνη θητεία επειδή θα ήμουν κοντά στο σπίτι μου. Τί αναποδια ήταν τώρα αυτή? Δεν δήλωσα ποτέ παραμεθόριο και ποτέ ΥΕΑ. Υπάρχει περίπτωση να με φέρουν πίσω τώρα? Την ένδειξη ΥΕΑ την έχουν όλοι όσοι έχουν απολυτήριο Λυκείου, αν δεν θες απλά το δηλώνεις όταν παρουσιαστείς και δεν σε παίρνουν. Όσο για το Κιλκίς που δήλωσες, δεν παίζει κανέναν ρόλο μιας και ο στρατός δεν το κοιτάει καν, σε στέλνει όπου θέλει αυτός. Αν πήγαινε ο καθένας όπου ήθελε όλα τα στρατόπεδα στην παραμεθόριο θα ήταν άδεια και στις μεγάλες πόλεις δεν θα χωρούσαν καν. Πρακτικά οι επιλογές σου είναι 1) βύσμα ή 2) περιμένεις να φύγεις με μετάθεση. 2
Giwrgosdr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Καλή θητεία εύχομαι σε όλους !! Καλούμαι για κατάταξη στο Στρδο ΣΧΗ(ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΛΑΓΟΣ ΕΒΡΟΥ) και έχω επιλεγεί για σώμα: Μηχανικό (ΥΕΑ) καμία γνώμη? Υ.Γ :Ηθελα εξαρχής παραμεθόριο και ειχα δηλώσει απο πριν το συγκεκριμένο στρατόπαιδο γιατι εναι κοντα στην ορεστιαδα και εχω γνωστούς εκεί.
stavros750 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Nick1810 είπε Α ωραία! Επομένως δεν παίζει κανέναν ρόλο. Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω και σορρυ που σπαταλώ το χρόνο σας, εφόσον αναφέρει το χαρτί πυροβολικό ΕΛΔΥΚ, θα πάω σίγουρα Κύπρο ή αυτό μπορεί και να αλλάξει ; Πρέπει να το δηλώσω και την πρώτη ημέρα που θα παρουσιαστώ ότι θέλω ελδυκ; Θήβα πάνε όσοι είναι για ΕΛΔΥΚ, άρα πάνω κάτω έμμεσα δεν χρειάζεται να το πεις, σίγουρα όμως θα σας ρωτήσουν. Το θέμα είναι ότι μετά την Βασική εκπαίδευση, δεν παίρνουν το 100% των ατόμων και κάποιοι κόβονται.
Trigger Happy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, John12345678 είπε Μου ήρθε το χαρτί για πεζικό στην Κομοτηνή στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου ξέρει κάνεις να μου δώσει πληροφορίες? μπα ήμουν δίπλα https://www.stoxos.gr/2012/06/558.html το 2012. μετά μας χώσανε να το μεταφέρουμε στο σουφλί δίπλα
yanis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, biomike είπε Ήρθε η ώρα των ερωτήσεων. 1) Μου ήρθε χαρτι για υγειονομικο. Είναι καλά; Τι ωράρια έχουν; 2) Εγώ που δεν έχω κάποια σχετική εμπειρία (νοσηλευτή, γιατρού κλπ) τι ακριβώς θα κάνω; 3) Παίζει να μου αλλάξουν ειδικότητα; Δηλαδή παρόλου που τώρα λέει υγειονομικό τελικά να μην είμαι εκεί; 1)Τι εννοεις ωραρια; Το καλα εξαρταται απο τη μοναδα. Που παρουσιαζεσαι; 2)Τι εχεις σπουδασει; Λογικα δε θα εισαι στα στεπ (ιατρεια, εκει απασχολουνται γιατροι,νοσοκομοι κλπ) 3)Οχι. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από yanis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις