Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγηκανε απ'οτι βλεπω, καλη θητεια σε ολους

Στο χαρτι τωρα βγαινει μονο το κεντρο και την μοναδα θα την μαθουμε εκει σωστα?

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα των ερωτήσεων. 

1) Μου ήρθε χαρτι για υγειονομικο. Είναι καλά; Τι ωράρια έχουν;

2) Εγώ που δεν έχω κάποια σχετική εμπειρία (νοσηλευτή, γιατρού κλπ) τι ακριβώς θα κάνω;

3) Παίζει να μου αλλάξουν ειδικότητα; Δηλαδή παρόλου που τώρα λέει υγειονομικό τελικά να μην είμαι εκεί;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ακομα κενο...  Η αναβολη τελειωνει 03/11. Λετε να φταιει αυτο?

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andy είπε

Εμενα ακομα κενο...  Η αναβολη τελειωνει 03/11. Λετε να φταιει αυτο?

Και εμένα κενό. Στη σελίδα Κατανομής, σου δείχνει κανονικά ότι έχεις κατανεμηθεί η είναι και αυτό κενό;

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης. Μου λέει οτι παρουσιάζομαι Λήμνο και καλούμαι να ολοκληρώσω την εκπαίδευση μου εκεί σαν ΥΕΑ. Τί φάση? Εγώ δήλωσα να παρουσιαστώ Κιλκίς και να κάνω 12μηνη θητεία επειδή θα ήμουν κοντά στο σπίτι μου. Τί αναποδια ήταν τώρα αυτή? Δεν δήλωσα ποτέ παραμεθόριο και ποτέ ΥΕΑ. Υπάρχει περίπτωση να με φέρουν πίσω τώρα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HeinHein είπε

Και εμένα κενό. Στη σελίδα Κατανομής, σου δείχνει κανονικά ότι έχεις κατανεμηθεί η είναι και αυτό κενό;

Εκει μου γραφει Στρατο Ξηρας, αλλα ειμαι με αναβολη εγω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να μου. Πεις κάποιος αν έχει κάποια εμπειρία από 297 ΜΚ ΤΠ ΧΙΟΣ πυροβολικό! Οποιαδήποτε Εμπειρια σας θα μου φανεί. Χρήσιμη 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Andy είπε

Εκει μου γραφει Στρατο Ξηρας, αλλα ειμαι με αναβολη εγω.

Ε τότε δεν σε βλεπω να μπαίνεις ακόμα... Εγώ είχα κάνει ως προτακτος αίτηση αλλά φαίνεται πως θα παω για Γενάρη. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Aste είπε

Στρατός Ξηράς,  Εφοδιασμού Μεταφορών Κομοτηνή παιδιά πως είναι

Κομοτηνή μέτρια, αλλά ο εφοδιασμός μεταφορών δεν είναι στρατός, νηπιαγωγείο είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Zafizafix είπε

Κομοτηνή μέτρια, αλλά ο εφοδιασμός μεταφορών δεν είναι στρατός, νηπιαγωγείο είναι.

Άρα καλό είναι; Τι γίνεται εκεί; Ο διοικητής πως είναι;

Κομοτηνη σπούδαζα δεν με πειράζει αυτο.

Επεξ/σία από Aste
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...