BigSaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 μετάθεση ΓΕΝ τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GroundZero_96 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, BigSaras είπε μετάθεση ΓΕΝ τι λέει; Απολύθηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Η άδεια ορκομωσίας παιδιά θα δοθεί κανονικά και σε εμάς της Ε' ΕΣΣΟ όπως και σε αυτούς της Δ', σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nikos3233 είπε Η άδεια ορκομωσίας παιδιά θα δοθεί κανονικά και σε εμάς της Ε' ΕΣΣΟ όπως και σε αυτούς της Δ', σωστά; Κανονικότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κανονικότατα Απλά επειδή μέχρι και την γ' εσσο δεν την παίρνανε παρά μόνο στο τέλος τις θητείας κολλάγανε τις δέκα μέρες. Ξέρεις κάτι παραπάνω ProponitisTouKanape? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Nikos3233 είπε Απλά επειδή μέχρι και την γ' εσσο δεν την παίρνανε παρά μόνο στο τέλος τις θητείας κολλάγανε τις δέκα μέρες. Ξέρεις κάτι παραπάνω ProponitisTouKanape? Οτι θα την παρετε κανονικοτατα, οπως σου ειπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Nikos3233 είπε Απλά επειδή μέχρι και την γ' εσσο δεν την παίρνανε παρά μόνο στο τέλος τις θητείας κολλάγανε τις δέκα μέρες. Ξέρεις κάτι παραπάνω ProponitisTouKanape? Η Γ ΕΣΣΟ πήρε κανονικά. Γ ΕΣΣΟ είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Την ημέρα κατάταξης δήλωσα ΕΛΔΥΚ πεζικό, γενικότερα παίρνουν άτομα έτσι ακούω απο παντού, σωστά; Υ.γ είμαι Ι1 και ολοκλήρου θητείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos1916 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Για αυτούς που θα μπουν το Νοέμβρη , τα σπεν λογικά πέφτουν μέσα στις διακοπές των χριστουγέννων 20/12-09/01 ,δίνουν άδειες τότε (ή χριστουγεννα ή πρωτοχρονιά) και κανεις σπεν 4 βδομάδες , ή απλά μένεις κανονικά μέσα; Γενικά τι γίνεται σε αυτήν την εσσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aste Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Αρχικά πότε θα μπούμε και αν θα πάρουμε άδεια ορκωμοσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, thanos1916 είπε Για αυτούς που θα μπουν το Νοέμβρη , τα σπεν λογικά πέφτουν μέσα στις διακοπές των χριστουγέννων 20/12-09/01 ,δίνουν άδειες τότε (ή χριστουγεννα ή πρωτοχρονιά) και κανεις σπεν 4 βδομάδες , ή απλά μένεις κανονικά μέσα; Γενικά τι γίνεται σε αυτήν την εσσο; Νομίζω πως πάτε ΣΠΕΝ αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μάγκες μπορεί να μου στείλει κάποιος το ΦΕΚ για τις 5 μέρες τιμητικής άδειας που δίνονται σε όσους έχουν εμβολιαστεί;Έχω εμβολιαστεί πριν τον στρατό για αυτό θέλω να δείξω την αντίστοιχη ανακοίνωση στην μονάδα μου, αν ισχύει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPap2002 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Τι έχει να δείξεις? Δηλαδή ρώτησες κ σου είπανε ότι δεν ισχύει? Ισχύει κανονικότητα, δείχνεις μόνο το πιστοποιητικό κ αυτό αρκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά το φύλλο πορείας θα βγεί την ημέρα της ορκομωσίας ή πιο πριν;;; Ορκίζομαι παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kappareality Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δεν περασε κλιμακιο ελδυκ απο τη μοναδα μου αλλα το δηλωσα την ημερα καταταξης. Εχω καμια ελπιδα για κυπρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις