gba Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nikos3233 είπε Χρειάζεται ή όχι το PCR ρε παίδες τελικά ;;;!!! Δεν ελέγχεσαι καν για το τέστ; Πήρα τηλέφωνο την στρατολογία φίλε, μου είπε ναι πρέπει να το κάνουμε ναι και ας είμαστε εμβολιασμένοι.Διενεργείται δωρεάν σε δημόσια δομή με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης!
kappareality Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, gba είπε Πήρα τηλέφωνο την στρατολογία φίλε, μου είπε ναι πρέπει να το κάνουμε ναι και ας είμαστε εμβολιασμένοι.Διενεργείται δωρεάν σε δημόσια δομή με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης! Κι εμένα το ίδιο μου είπαν αλλά μπαίνω Τρίτη και άρα πρέπει να το κάνω Σάββατο και κανένα νοσοκομείο δεν κάνει τεστ το Σάββατο .
georgkar94 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, kappareality είπε Κι εμένα το ίδιο μου είπαν αλλά μπαίνω Τρίτη και άρα πρέπει να το κάνω Σάββατο και κανένα νοσοκομείο δεν κάνει τεστ το Σάββατο . Και εγώ το ίδιο θέμα έχω αλλά μου είπαν άλλοι ότι και Δευτέρα να το κάνεις το δέχονται
yanis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια και μπερδεμα να γινει με το PCR που λεει ο λογος, δε θα σας κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μην αγχωνεστε χωρις λογο. Καντε ενα PCR Παρασκευη ή Δευτερα και την Τριτη δωστε το στη μοναδα σας, αν σας το ζητησουν.
Cretanboy45 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι άκουσα ότι οι μεταθεσεισ για τη Γ Εσσο βγαίνουν 8-9 Οκτωβρίου ισχύει???
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, yanis13 είπε Παιδια και μπερδεμα να γινει με το PCR που λεει ο λογος, δε θα σας κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μην αγχωνεστε χωρις λογο. Καντε ενα PCR Παρασκευη ή Δευτερα και την Τριτη δωστε το στη μοναδα σας, αν σας το ζητησουν. Αυτό ισχύει. Και τον Μάιο ήθελαν PCR και όσοι δεν είχαν κάνει, απλά τους έκαναν rapid με το που πέρασαν την πύλη του στρατοπέδου 1
Pkalom_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Γενικά αφού σε πήραν ήδη ΕΠ, είσαι καλά. Μπορεί να αλλάξει αλλά δεν είναι τόσο σύνηθες. Λογικά είσαι κομπλε Κομπλέ. Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω σκοπιές;
Kapos98 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω επιλέγει για υγειονομικό σώμα λόγω πτυχιου ξέρετε τι φάση παιζει από υπηρεσίες και πως είναι γενικά;;; αλλάζει κάτι στην εκπαίδευση;;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, Pkalom_ είπε Κομπλέ. Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω σκοπιές; No idea φίλε, εξαρτάται απο τη μονάδα σου 18 λεπτά πριν, Kapos98 είπε Εχω επιλέγει για υγειονομικό σώμα λόγω πτυχιου ξέρετε τι φάση παιζει από υπηρεσίες και πως είναι γενικά;;; αλλάζει κάτι στην εκπαίδευση;;; Η εκπαίδευση είναι κοινή αλλά συνήθως οι μονάδες υποστήριξης (στις οποίες υπάγονται οι Υγειονομικαριοι) είναι χαλαρά σε πειθαρχία κλπ. Αν είσαι γιατρός είναι πιθανόν να σε βάλουν ΣΤΕΠ σύντομα 2
tiallothaginei Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια ξερει κάνεις αν τα εμβόλια που κάνουμε στον στρατο ειναι πολυ βαριά; Τωρα μπορει να ακούγεται χαζό που το ρωτάω.. Αλλα επειδη θα κανω τωρα το εμβόλιο για τον κορονοιο μετα θα μ βαρέσουν και αυτά τα 2 εμβολια μεσα.. Μην πάω και ερθω.. Ενας φόβος υπαρχει.. 3 εμβολια στην ουσια μαζι
momo96 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορώ να έχω μαζί μου δικά μου άρβυλα; Θα παρουσιαστώ δικαιολογημένα κάποιες μέρες αργότερα από τη σειρά μου και δεν ξέρω αν θα βρω μεγέθη κλπ, επειδή η Θήβα που παρουσιάζομαι δέχεται πολύ κόσμο.
nikos_k1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Όσοι είστε Δ ΕΣΣΟ όταν ορκιστήκατε είχατε κοινό (συγγενείς, φίλοι) ή μόνο τα στελέχη και οι ανώτεροι γενικά?
vamvakoolas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, momo96 είπε Μπορώ να έχω μαζί μου δικά μου άρβυλα; Θα παρουσιαστώ δικαιολογημένα κάποιες μέρες αργότερα από τη σειρά μου και δεν ξέρω αν θα βρω μεγέθη κλπ, επειδή η Θήβα που παρουσιάζομαι δέχεται πολύ κόσμο. ο στρατος υποχρεουται να σου παρεχει παπουτσια. Θεωρητικα ολα αυτα. Εγω στη θεση σου θα τα εβαζα σε μια σακουλιτσα στη ζουλα (απο το να σου δωσουν παπουτσια 1-2 νουμερα μικροτερο και να ψαχνεσαι) 2 ώρες πριν, nikos_k1 είπε Όσοι είστε Δ ΕΣΣΟ όταν ορκιστήκατε είχατε κοινό (συγγενείς, φίλοι) ή μόνο τα στελέχη και οι ανώτεροι γενικά? μπορεις να εχεις αρκει να τηρουν τα μετρα κοβιντ
GeoM11 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Έχουν χιλιοειπωθεί όλα. Πέντε παραπάνω μήνες, λεφτά γύρω στα 700-800, μόρια αν θες να πας ΕΠΟΠ. Μόνο για ΕΠΟΠ; Έχω ακούσει γενικά για ΑΣΕΠ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, GeoM11 είπε Μόνο για ΕΠΟΠ; Έχω ακούσει γενικά για ΑΣΕΠ Μπορεί να σου δίνει και για Ειδικούς Φρουρούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις