gba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουμε αρνητικο μοριακό τέστ(PCR) στην μονάδα παρουσίασης μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι άκυρο. Φακό χρειαζόμαστε; Σε σκοπιές-υπηρεσίες ξέρω γω νύχτα δεν πρέπει να έχουμε πάνω μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Nikos3233 είπε Κάτι άκυρο. Φακό χρειαζόμαστε; Σε σκοπιές-υπηρεσίες ξέρω γω νύχτα δεν πρέπει να έχουμε πάνω μας; Σου δινουν φακο για την υπηρεσια. Αλλιως εχεις και το κινητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgosdr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπερα αν παω παραμεθοριο και κοντα στο στρατοπεδο εχει σπιτι πολυ καλος μου φιλος . Αν δικαιολογησω οτι το σπιτι αυτο ειναι στο ονομα μου θα μπορω να διανυκτερευω εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Napoleon_Borntoparty Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια ειμαι Διαβιβάσεις και απότι καταλαβα περναει το κλιμάκιο Ερευνας κ Πληροφορικης τις πρωτες βδομάδες κ επιλεγει κοσμο. Αξίζει να κανω το βιογραφικό μου μήπως κ με πάρουν (είμαι πληροφορικαριος με μαστερ). ΑΝ ειναι καν εφικτο να μεταπηδησω σωμα. Και αν ναι έχει νοημα? Δηλαδη θα έχω καλύτερη θητεία? Υποψην οτι θα ειμαι παραμεθώριο και στις 2 περιπτώσεις (αμετάθετο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GiatrosEP είπε Πείτε καμία καλή μονάδα για μετάθεση στην Αθήνα για ΕΠ? ΓΕΣ-ΔΕΠΛΗ ή ΚΕΠΥΕΣ 21 λεπτά πριν, Giwrgosdr είπε καλησπερα αν παω παραμεθοριο και κοντα στο στρατοπεδο εχει σπιτι πολυ καλος μου φιλος . Αν δικαιολογησω οτι το σπιτι αυτο ειναι στο ονομα μου θα μπορω να διανυκτερευω εκει? Πως θα το δικαιολογήσεις; Θα γυρίσεις τη ΔΕΗ στο όνομα σου; Αν ναι, τότε θα διανυκτερεύεις εκεί όταν δν έχεις υπηρεσία. Αν είσαι σε καμία μαύρη μονάδα δεν αξίζει, γιατί θα χάσεις και τις άδειες παραμεθορίου Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από ProponitisTouKanape 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petropoulos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από petropoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, petropoulos είπε Παιδιά SOS. Τα βύσματα ποτε πρέπει να κινητοποιηθούν ; Κάπου έμαθα ότι άλλαξαν τα πράγματα και οι μεταθέσεις βγαίνουν νωρίς. 15/9, ανάμεσα 10:00 με 11:00 προ μεσημβρίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petropoulos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε 15/9, ανάμεσα 10:00 με 11:00 προ μεσημβρίας WTF 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgosdr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πως θα το δικαιολογήσεις; Θα γυρίσεις τη ΔΕΗ στο όνομα σου; Αν ναι, τότε θα διανυκτερεύεις εκεί όταν δν έχεις υπηρεσία. Αν είσαι σε καμία μαύρη μονάδα δεν αξίζει, γιατί θα χάσεις και τις άδειες παραμεθορίου ναι με τη δεη θα το δικαιολογησω... Για λαγο εβρου λεω και σπιτι ορεστιαδα.....το οταν δεν εχω υπηρεσια καθε ποσο περιπου δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια τι παίζει με το pcr διαβασα ότι πρέπει να πας με pcr και το κάνεις δωρεάν με το σημείωμα κατάταξης και στο νοσοκομείο μ λένε αμα είσαι εμβολιασμός από σήμερα δεν δεχόμαστε κανεναν χαρτί για τζάμπα τεστ στους ανεμβολιστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pkalom_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Είμαι έρευνας και πληροφορικής Αλεξανδρούπολη, σπουδάζω πληροφορική και έχω δύο για πτυχίο αλλά με πήραν Ε/Π. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το όπλο; Επίσης γλιτώνεις κάτι σαν Ε/Π; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Pkalom_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrios2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε ολους, πάσχω απο ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και γενικά το βασικό μου προβλημα είναι το έντονο άγχος. Δεν θα ήθελα να πάρω απαλλαγή.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πάω την 1η μερα και δειξω χαρτι απο ιδιωτη ψυχιατρο οτι πάσχω απο αυτο απλα για να το ξερουν θα έχω θεμα? Παράλληλα έχω χονδροπάθεια στο γόνατο και δυσκολεύομαι να είμαι όρθιος πολλες ωρες . Θα με βγάλουν Ι5 για αυτά? Αν όχι θα μπορουσα να παρω οπλο? Αν κατα τη διαρκεια της θητειας δεν αισθανομαι καλα λογω αυπνιας αγχους κτλπ μπορω τοτε να φυγω με απαλλαγη? Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, katsapoli είπε Παιδια τι παίζει με το pcr διαβασα ότι πρέπει να πας με pcr και το κάνεις δωρεάν με το σημείωμα κατάταξης και στο νοσοκομείο μ λένε αμα είσαι εμβολιασμός από σήμερα δεν δεχόμαστε κανεναν χαρτί για τζάμπα τεστ στους ανεμβολιστους Αρχικα το pcr δεν ήταν τσαμπα ουτε πριν ουτε για εμβολιασμενους οπότε δεν έχει σχέση.. Με το χαρτί κατάταξης γίνεται τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 7:14 ΜΜ, stavros750 είπε Και ακολουθεί η πιο άχρηστη ερώτηση από όσες έχουν γίνει μέχρι τώρα: Θέλει ξύρισμα το μουστάκι όταν παρουσιαστείς ή όχι; Αν είσαι νέος, η συμβουλή μου είναι ξύρισμα γιατί δεν θες να ξεχωρίζεις. Στην μονάδα μου στην Ξάνθη κάθε πρωί διάλεγαν άτομα για αγγαρεία, μάντεψε ποιόν διάλεγαν πάντα "¨εσύ με το μουστάκι", μετά από 5 μέρες το ξύρισε και ησύχασε. Άμα παλιώσεις και προσαρμοστείς το ξανά αφήνεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις