deukaleionas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, commander123 είπε Δηλαδή φίλε δεν θα με τσεκάρει κάποιος ; για τετοια παθηση,οχι...μονο για τις κλασσικες κοιτανε.. 1
NiKoSmile Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, gba είπε Παιδιά στα ψυχομετρικά τέστ τι ρωτάνε γενικά ; Ορίστε θα σου δώσω ένα τεστ 😁 Ένας Αµερικάνος κατάσκοπος, κρυμμένος έξω από ένα Ρώσικο στρατόπεδο, προσπαθούσε να βρει τρόπο να μπει. Κρύφτηκε λοιπόν κοντά στην είσοδο και περίµενε να δει τον τρόπο που µπαίνουν οι Ρώσοι. Ύστερα από λίγο, φτάνει ένας Ρώσος στρατιώτης, τον σταµατάει ο φύλακας και του λέει "οκτώ" αυτός απαντάει "τέσσερα" και µπαίνει µέσα ανενόχλητος. Μερικά λεπτά αργότερα φτάνει ένας άλλος στρατιώτης. Ο φύλακας του λέει "δώδεκα" αυτός απαντάει "έξι" και µπαίνει και αυτός ανενόχλητος. Σίγουρος τότε ο κατάσκοπος για τον τρόπο που µπαίνουν στο στρατόπεδο, φοράει µία ρώσικη στολή και κατευθύνεται προς το στρατόπεδο. Τον σταµατάει τότε ο φύλακας και του λέει "τέσσερα" αυτός απαντάει "δυο" και τότε ο φύλακας σηκώνει το όπλο του και τον σκοτώνει. Τι θα έπρεπε να έχει απαντήσει ο κατάσκοπος; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από NiKoSmile
Cretanboy45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Cretanboy45 είπε Κάτι άκουσα ότι οι μεταθεσεισ για τη Γ Εσσο βγαίνουν 8-9 Οκτωβρίου ισχύει?? ???
gba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Ορίστε θα σου δώσω ένα τεστ 😁 Ένας Αµερικάνος κατάσκοπος, κρυμμένος έξω από ένα Ρώσικο στρατόπεδο, προσπαθούσε να βρει τρόπο να μπει. Κρύφτηκε λοιπόν κοντά στην είσοδο και περίµενε να δει τον τρόπο που µπαίνουν οι Ρώσοι. Ύστερα από λίγο, φτάνει ένας Ρώσος στρατιώτης, τον σταµατάει ο φύλακας και του λέει "οκτώ" αυτός απαντάει "τέσσερα" και µπαίνει µέσα ανενόχλητος. Μερικά λεπτά αργότερα φτάνει ένας άλλος στρατιώτης. Ο φύλακας του λέει "δώδεκα" αυτός απαντάει "έξι" και µπαίνει και αυτός ανενόχλητος. Σίγουρος τότε ο κατάσκοπος για τον τρόπο που µπαίνουν στο στρατόπεδο, φοράει µία ρώσικη στολή και κατευθύνεται προς το στρατόπεδο. Τον σταµατάει τότε ο φύλακας και του λέει "τέσσερα" αυτός απαντάει "δυο" και τότε ο φύλακας σηκώνει το όπλο του και τον σκοτώνει. Τι θα έπρεπε να έχει απαντήσει ο κατάσκοπος; Μα σωστή δεν είναι η απάντηση που έδωσε ο Αμερικάνος κατάσκοπος ;Δεν έπρεπε να τον σκοτώσει! Με βάση την λογική και την προηγούμενη ακολουθία το σωστό αποτέλεσμα είναι το 2!
NiKoSmile Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, gba είπε Μα σωστή δεν είναι η απάντηση που έδωσε ο Αμερικάνος κατάσκοπος ;Δεν έπρεπε να τον σκοτώσει! Με βάση την λογική και την προηγούμενη ακολουθία το σωστό αποτέλεσμα είναι το 2! Όχι... Το σκονάκι μου λέει το εξής: Ο φύλακας ζητούσε από τους στρατιώτες να του πουν από πόσα γράμματα αποτελείται ο κάθε αριθμός: Οκτώ-τέσσερα γράμματα, Δώδεκα-έξι γράμματα. Εφόσον ο φύλακας είπε τον αριθμό "τέσσερα" στον κατάσκοπο, ο τελευταίος θα έπρεπε να έχει απαντήσει "επτά". 1 1
gba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Όχι... Το σκονάκι μου λέει το εξής: Ο φύλακας ζητούσε από τους στρατιώτες να του πουν από πόσα γράμματα αποτελείται ο κάθε αριθμός: Οκτώ-τέσσερα γράμματα, Δώδεκα-έξι γράμματα. Εφόσον ο φύλακας είπε τον αριθμό "τέσσερα" στον κατάσκοπο, ο τελευταίος θα έπρεπε να έχει απαντήσει "επτά". Χαχαχ θα πρέπει να το κάψουμε λίγο δηλαδή 😂😂
commander123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά για βεβαίωση απόδοσης ΑΜΚΑ πως το κάνουμε ηλεκτρονικά ;Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πλιζ;
Charismo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gba είπε Χαχαχ θα πρέπει να το κάψουμε λίγο δηλαδή 😂😂 Καλά δεν ξέρω σε ποιο κέντρο τα ρώτησαν αυτά στο παιδί παραπάνω, αλλά εμένα στο πυροβολικό στη Θήβα, ένας πιτσιρικάς με ρώτησε " Όλα καλά στη ζωή σου? Στο σπίτι, σε σχολές, δουλειά κτλ? Με ρώτησε αν έχω απορίες και προβληματισμούς, είπα όχι και με έστειλε. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Charismo 1
GiatrosEP Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Πείτε καμία καλή μονάδα για μετάθεση στην Αθήνα για ΕΠ?
Στεφανος123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, GiatrosEP είπε Πείτε καμία καλή μονάδα για μετάθεση στην Αθήνα για ΕΠ? ΤΕΠ
tiallothaginei Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Ποτε μαθαίνουμε ποτε είναι η ορκωμοσία; Εννοω μπαίνουμε καταταξη και το μαθαίνουμε αμεσα η μετα απο μέρες.. Για αεροπορια ρωταω..
NiKoSmile Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gba είπε Χαχαχ θα πρέπει να το κάψουμε λίγο δηλαδή 😂😂 Λογικά θα σας κάνουν μια απλή συζήτηση για την ζωή σας, για λίγα λεπτά. Στις ειδικές δυνάμεις σου δίνουν γραπτώς ψυχομετρικές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που περιέχουν και διάφορα σχήματα/εικόνες. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από NiKoSmile 1
vamvakoolas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, georgkar94 είπε Μπαίνω τρίτη απλά για να μην αργήσω με τα λεοφωρεια να παω Δευτέρα και να κάτσω εκεί το βραδυ εξαρταται απο το διοικητη στρατοπεδου. Σε απομακρυσμενες περιοχες διχνουν κατανοηση και μπορουν να σε αφησουν μεσα (ιδιως νησια αν εισαι απο ηπειρωτικη χωρα). Σιγουρα θα πας πυλη θα το πεις στο στρατιωτη/αξιωματικο που θα ειναι εκει, αυτος θα ρωτησει και θα σου απαντησει. Καλο ειναι να πας εργασιμες για το στρατο ωρες (π.χ 8 με 13.00) γιατι σιγουρα μετα ο Αξιωματικος υπηρεσιας θα δυσκολευτει να παρει αποφαση ιδιως αν δεν εχει παρει εντολες και θα φας ακυρο.... Κατα τη γνωμη μου εχει θετικα (δε θα εχεις θεμα την επομενη ημερα γιατι θα παρεις εξοπλισμο απο τους πρωτους και θαλαμο) αλλα και αρνητικα (οπως εχει γραφτει ακομα και 1 ωρα στρατος ειναι απαλευτα) Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από vamvakoolas
BlueBlade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, tiallothaginei είπε Ποτε μαθαίνουμε ποτε είναι η ορκωμοσία; Εννοω μπαίνουμε καταταξη και το μαθαίνουμε αμεσα η μετα απο μέρες.. Για αεροπορια ρωταω.. Δεν γνωρίζω αν είναι αλλιώς στην αεροπορία/ναυτικό. Αλλά στον στρατό ξηράς είναι φιξ η μέρα ορκωμοσίας την τρίτη Παρασκευή από την μέρα που θα παρουσιαστείς. (2 εβδομάδες δηλαδή) Πάντως άμα ρωτήσεις θα σου απαντήσουν εκεί ναι. 1
Panagorius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών και τελείωσα την σχολή πέρυσι και λήγει η αναβολή μου φέτος 31/12/21. Επειδή τελείωσα Εμπορικό Ναυτικό λένε πως θα παρουσιαστώ Πολεμικό Ναυτικό. Αρχικα ισχύει; Ή μπορώ κάπως να αλλάξω το σώμα; Δεύτερον γνωρίζει κανείς ποια σώματα έχουν προσωπικό στην Ρόδο; Είμαι από Αθήνα αλλά θέλω να κάνω εκεί την θητεία μου. Ευχαριστώ για όποιον βοηθήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις