yanis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, stavros750 είπε Εξαιρετικός φίλε μου, ευχαριστούμε για την ανάλυση σου. Μια απορία, πρέπει να αγοράσουμε επομένως και κάποιο σπρέι για τους κοριούς όπως είπες; Να σαι καλά! Ναι, αυστηρά σπρει για κοριους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Πήγα για ακτινογραφία θώρακος στο δημόσιο νοσοκομείο και μου είπανε ότι θέλει μία μέρα για να είναι έτοιμη! Από πότε ;;; Εγώ γιατί όσους ρωτάω μου λέγανε ότι σε μισή ώρα μέσα ξεμπερδεύανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xorotaktis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nikos3233 είπε Πήγα για ακτινογραφία θώρακος στο δημόσιο νοσοκομείο και μου είπανε ότι θέλει μία μέρα για να είναι έτοιμη! Από πότε ;;; Εγώ γιατί όσους ρωτάω μου λέγανε ότι σε μισή ώρα μέσα ξεμπερδεύανε; εμενα αμεσως ςτην ειχαν δωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Ερωτηση : Λετε να εχω θεμα που θα παω με ενα σακο παραλλαγης και ενα "μεσαιο" σακβουαγιαζ; Γιατι δε μπορω να χωρεσω ολα τα πραγματα μεσα στον εναν σακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3233 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, xorotaktis είπε εμενα αμεσως ςτην ειχαν δωσει Η φωτογραφία μας πάνω σφραγισμένη είναι υποχρεωτική ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretanboy45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι άκουσα ότι οι μεταθεσεισ για τη Γ Εσσο βγαίνουν 8-9 Οκτωβρίου ισχύει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DonaldSand είπε Ερωτηση : Λετε να εχω θεμα που θα παω με ενα σακο παραλλαγης και ενα "μεσαιο" σακβουαγιαζ; Γιατι δε μπορω να χωρεσω ολα τα πραγματα μεσα στον εναν σακο. Όχι. Αλλά στα παλιά κέντρα και σε όποιο στρατόπεδο έχει πολύ περπάτημα θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν να έχει ρόδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά ξέρετε αν μπορεις να μείνει το προηγουμενο βράδυ μέσα στο στρατόπεδο; Και αν ναι ισχυει παντου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
commander123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά!έχω ένα θέμα με υπεριδρωσία παλαμών και ποδιών. (δηλαδή ιδρώνουν τα χέρια και τα πόδια παραπάνω από το φυσιολογικό.)Συνήθως ιδρώνουν όταν αγχώνομαι . Θα βγω Ι1;Γιατί είδα ότι μπορεί να με βγάλουν και Ι4.Γενικά θα μου το ελέγξει κάποιος αυτό ή δεν το κοιτάνε καθόλου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 νομιζω πρεπει εσυ να τους το πεις............αν και νομιζω δεν εναι λογος για απαλλαγη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, georgkar94 είπε Παιδιά ξέρετε αν μπορεις να μείνει το προηγουμενο βράδυ μέσα στο στρατόπεδο; Και αν ναι ισχυει παντου; Τι εννοείς ακριβώς? γίνε πιο σαφής. Πριν παρουσιαστείς εννοείς, σαν πολίτης? Ή σαν φαντάρος όταν πας μετάθεση με ΦΠ στο στρατόπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, georgkar94 είπε Παιδιά ξέρετε αν μπορεις να μείνει το προηγουμενο βράδυ μέσα στο στρατόπεδο; Και αν ναι ισχυει παντου; Κανονικά αλλά δε θα στο συνιστούσα εκτός και αν δε μπορείς να κάνεις αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
commander123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, deukaleionas είπε νομιζω πρεπει εσυ να τους το πεις............αν και νομιζω δεν εναι λογος για απαλλαγη... Δηλαδή φίλε δεν θα με τσεκάρει κάποιος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά στα ψυχομετρικά τέστ τι ρωτάνε γενικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Τι εννοείς ακριβώς? γίνε πιο σαφής. Πριν παρουσιαστείς εννοείς, σαν πολίτης? Ή σαν φαντάρος όταν πας μετάθεση με ΦΠ στο στρατόπεδο? Μπαίνω τρίτη απλά για να μην αργήσω με τα λεοφωρεια να παω Δευτέρα και να κάτσω εκεί το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις