jimis98 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Συγγνώμη τότε. Όχι δεν είμαι ΣΕΑΠ, ούτε έχω μιλήσει με βύσμα. Πληροφορίες συλλέγω 🤣 πολύ γρήγορα αρπάζεσαι και χωρίς λόγο ο στρατός δεν θέλει τσαμπουκαδες τεσπα εσύ δεν έλεγες ότι παρουσιαστηκες στα Γιάννενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, petasis είπε O στρατός δεν έχει ανάγκη από μόρφωση, είναι πολύ συγκεκριμένες οι ανάγκες του. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα της θητείας είναι ότι δεν σε εκπαιδεύουν αρκετά. Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει καθαρά για πολιτικούς λόγους , αν δεν υπήρχε το ρουσφέτι και το βύσμα θα ήτανε εθελοντική ή αμιγώς επαγγελματική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά επειδή έχω μυωπία αν φοράω φακούς επαφής υπάρχει κάποιο πρόβλημα,θα μου πουν κάτι ;Θα μου κάνουν έλεγχο όταν παρουσιαστώ;Η πρέπει να το πεις εσύ για σε δει οφθαλμάτρος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, gba είπε Παιδιά επειδή έχω μυωπία αν φοράω φακούς επαφής υπάρχει κάποιο πρόβλημα,θα μου πουν κάτι ;Θα μου κάνουν έλεγχο όταν παρουσιαστώ;Η πρέπει να το πεις εσύ για σε δει οφθαλμάτρος ; Κανένα πρόβλημα. μόνο δεν μπορείς να γίνεις οδηγός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Κανένα πρόβλημα. μόνο δεν μπορείς να γίνεις οδηγός. Ωραία φίλε μου!Ξέρεις αν θα με κοιτάξει οφθαλμίατρος ή πρέπει να πάω εγώ σε εξωτερικό ιατρό και να πάω το χαρτί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, gba είπε Ωραία φίλε μου!Ξέρεις αν θα με κοιτάξει οφθαλμίατρος ή πρέπει να πάω εγώ σε εξωτερικό ιατρό και να πάω το χαρτί ; Έχουν οφθαλμίατρους εκεί στον στρατό, όλες τις ειδικότητες έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει καθαρά για πολιτικούς λόγους , αν δεν υπήρχε το ρουσφέτι και το βύσμα θα ήτανε εθελοντική ή αμιγώς επαγγελματική. Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει για καθαρά οικονομικούς λόγους, και κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και για εκπαιδευτικούς λόγους. Αν το ρουσφέτι ήταν λόγος, δεν θα έκλειναν τόσα στρατόπεδα προορισμούς για βύσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Πρέπει να υπάρχει η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία επειδή έχουμε τους Τούρκους δίπλα, δεν είμαστε μόνοι όπως άλλοι στην Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, petasis είπε Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει για καθαρά οικονομικούς λόγους, και κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και για εκπαιδευτικούς λόγους. Αν το ρουσφέτι ήταν λόγος, δεν θα έκλειναν τόσα στρατόπεδα προορισμούς για βύσματα. Ελα ρε φίλε μην συγκρίνεις το κλείσιμο στρατοπέδων με το κλείσιμο πχ των μονάδων υγείας. Τα βύσματα μην αγχώνεσαι πηγαίνουν ακόμα και τώρα σε μονάδες που περνάνε ζάχαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1795 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Cretanboy45 είπε Αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι μη βυσματικες 5μηνου της Γ εσσο ή στα μέσα του Οκτωβρί?? Μέσα με τέλη Οκτωβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiallothaginei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Κανένα πρόβλημα. μόνο δεν μπορείς να γίνεις οδηγός. Ποση μυωπία και πανω δεν σε αφηνουν να γινεις οδηγός;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει καθαρά για πολιτικούς λόγους , αν δεν υπήρχε το ρουσφέτι και το βύσμα θα ήτανε εθελοντική ή αμιγώς επαγγελματική. 2 ώρες πριν, petasis είπε Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει για καθαρά οικονομικούς λόγους, και κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και για εκπαιδευτικούς λόγους. Αν το ρουσφέτι ήταν λόγος, δεν θα έκλειναν τόσα στρατόπεδα προορισμούς για βύσματα. Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει διότι είμαστε τρεις κι ο κούκος και κάπως πρέπει να διατηρηθεί το αξιόμαχο. Όποιος πιστεύει πως η Ελλάδα μπορεί να έχει αμιγώς επαγγελματικό στρατό κρατώντας τις αριθμητικές δυνάμεις που πρέπει, μάλλον δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν λέω πως δεν είναι σωστό ως σκέψη, ίσα ίσα, το καλύτερο θα ήταν. Απλά δεν γίνεται. Όποια κυβέρνηση κι εάν ανέβει. Επίσης, καλό θα ήταν όσον αφορά θέματα μεγαλύτερων κλιμακίων από εμάς (που στερούμαστε βασικές γνώσεις, λογικό άλλωστε) να μην εκφράζουμε δημόσια την άποψή μας διότι α) είναι λανθασμένη, β) δείχνει προς τα έξω μια εικόνα που δεν ισχύει, και γ) δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος το διαβάζει. Τα λέω έχοντας συντάξει ο ίδιος σχέδια επιχειρήσεων και έχοντας καθημερινή επαφή με το στράτευμα επί σειρά ετών. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από magnam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiallothaginei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια πειράζει αν δεν δειξω το διπλωμα οδηγησης στην καταταξη; Χρησιμεύει σε καποια αλλη ειδικότητα περα των οδηγων; Μπορει να οδηγώ αλλλα με αγχωνει γενικα η οδηγηση οποτε δν θα το προτιμούσα.. Ξερω οτι δν επιλεγουμε εμεις ειδικότητα αλλα αν δείξεις διπλωμα λογικα υπάρχουν και περισσότερες πιθανότητες να σ βαλουν οδηγο.. Σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayne_Rooney Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα σε όλους, γνωρίζει κάποιος πως είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο Λοχαγού Αναστασίου (Χίος) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, tiallothaginei είπε Παιδια πειράζει αν δεν δειξω το διπλωμα οδηγησης στην καταταξη; Χρησιμεύει σε καποια αλλη ειδικότητα περα των οδηγων; Μπορει να οδηγώ αλλλα με αγχωνει γενικα η οδηγηση οποτε δν θα το προτιμούσα.. Ξερω οτι δν επιλεγουμε εμεις ειδικότητα αλλα αν δείξεις διπλωμα λογικα υπάρχουν και περισσότερες πιθανότητες να σ βαλουν οδηγο.. Σωστα; Και εγω δε το εδειξα ποτε. Πες οτι δεν εχεις, δεν ασχολουνται καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις