jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, TasosPap2002 είπε Δεν έχω ρωτήσει καν, απαντά χωρίς να λες περιττά "αστεία" δεν το είπα για αστείο, είσαι σεαπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Βύσματα φεύγουν και μετά τα ΣΠΕΝ οπότε παπάτζα σου είπε ο κυρ βουλευτάς. Ακριβώς. Σε εμάς ήρθε άτομο απο Δ' ΕΣΣΟ ακριβώς 2 μέρες αφότου γυρισα Αθήνα απο 5μηνη παραμεθόριο 😂 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από FireKiller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι ο στρατος εξακολουθει να ειναι ο βοθρος που βγαζει ο καθενας τον χειροτερο του εαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsapinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε Τελικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι ο στρατος εξακολουθει να ειναι ο βοθρος που βγαζει ο καθενας τον χειροτερο του εαυτο. βόθρος βυσμάτων και εκμετάλλευσης. το δημόσιο στην ίσως χειρότερη μορφή του. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από Tsapinho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε Παιδια καλησπερα ξερει κανεις τι γινεται στα μεγαρα πως τους παει;;; Λογικά λες για ΑΣ. Μέτρια πράγματα γενικά, δεν είναι και τελείως μαύρα αλλά δεν είναι και ζωάρα. Αρκετές υπηρεσίες (2-1, για Αθήνα είναι πολύ), αρκετή φωνή κι αγγαρείες (αναλόγως βέβαια και το λόχο σου απο οσο μου είπαν) και ψιλομακριά απο την πόλη. 16 ώρες πριν, panoschr είπε Καλησπέρα παιδιά, Μάσκα θα φοράμε σχεδόν όλη την ημέρα στο στρατόπεδο ή όχι; Επίσης πρέπει να είναι υφασμάτινη μάσκα μαύρη/χακί ή μπορώ να πάρω ιατρικές μάσκες σαν αυτή: https://www.myrootsbeauty.com/wp-content/uploads/protective-mask-ffp2.jpg Με FFP2 όλη μέρα θα πεθάνεις. Καλύτερα κάποια απλή ιατρική (γιατί η υφασμάτινη θέλει και πλύσιμο και δε θα σε βολέψει) 16 ώρες πριν, gba είπε Κατάλαβα φίλε μου!Τι άλλο δεν πρέπει να έχουμε μαζί μας γιατί υπάρχει περίπτωση να το κλέψουν; Με αφορμή αυτό που λες τώρα φίλε. Πρόβλημα με κλοπές είχαν κυρίως στα κέντρα που εμπαιναν 1000 άτομα μαζί. Με το τωρινό σύστημα, που πας κατευθείαν σε κάποια μονάδα, ο κύκλος είναι πολύ πιο μικρός και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει μαλακία. Αν μπείτε π.χ. 10 άτομα νεοσύλλεκτοι στο λόχο σου, δε θα γίνει τίποτα γιατί ο μαλάκας δεν θα τολμήσει να καρφωθεί με τόσο λίγα άτομα. Εμάς μας είχαν κάνει ξήγα κι οι παλιοί πως αν αναφερθεί κλοπή, θα βρεθεί άμεσα ο υπαίτιος και θα τον περιποιηθούν. Τώρα να κάθεσαι να κλειδώνεις τις φανέλες σου ή το αποσμητικό σου είναι βλακεία, είχαμε ένα παλικάρι που στο σάκο έβαζε 10 λουκέτα ακόμα και στη θήκη για τα άπλυτα. Κάθε μέρα με το εγερτήριο σκοντάφταμε πάνω του γιατί του έπαινε ενα τέταρτο να φτιάξει όλα τα λουκέτα Εκτός απο ξυριστική μηχανή, θεωρητικά κινδυνεύουν ακριβά ακουστικά (εγώ π.χ. δε πήρα τα Airpods μαζί μου), powerbanks και λοιπές μικροσυσκευές. Τώρα αν κάποιος σου κλέψει το αποσμητικό, τα μωρομάντηλα ή ένα ζευγάρι κάλτσες, χάρισμα του. Πας στο ΕΚΕΜΣ και παίρνεις με 1€. Λουκέτο εκτός απο όπλο και λουκάνικο θα πρότεινα να πάρετε και για τις αρβύλες κυρίως αν έχετε διάφορους ανώριμους που θεωρούν τεράστια μαγκιά να κάνουν κάποια γυμνασιακή φάρσα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Με αφορμή αυτό που λες τώρα φίλε. Πρόβλημα με κλοπές είχαν κυρίως στα κέντρα που εμπαιναν 1000 άτομα μαζί. Με το τωρινό σύστημα, που πας κατευθείαν σε κάποια μονάδα, ο κύκλος είναι πολύ πιο μικρός και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει μαλακία. Αν μπείτε π.χ. 10 άτομα νεοσύλλεκτοι στο λόχο σου, δε θα γίνει τίποτα γιατί ο μαλάκας δεν θα τολμήσει να καρφωθεί με τόσο λίγα άτομα. Εμάς μας είχαν κάνει ξήγα κι οι παλιοί πως αν αναφερθεί κλοπή, θα βρεθεί άμεσα ο υπαίτιος και θα τον περιποιηθούν. Τώρα να κάθεσαι να κλειδώνεις τις φανέλες σου ή το αποσμητικό σου είναι βλακεία, είχαμε ένα παλικάρι που στο σάκο έβαζε 10 λουκέτα ακόμα και στη θήκη για τα άπλυτα. Κάθε μέρα με το εγερτήριο σκοντάφταμε πάνω του γιατί του έπαινε ενα τέταρτο να φτιάξει όλα τα λουκέτα Εκτός απο ξυριστική μηχανή, θεωρητικά κινδυνεύουν ακριβά ακουστικά (εγώ π.χ. δε πήρα τα Airpods μαζί μου), powerbanks και λοιπές μικροσυσκευές. Τώρα αν κάποιος σου κλέψει το αποσμητικό, τα μωρομάντηλα ή ένα ζευγάρι κάλτσες, χάρισμα του. Πας στο ΕΚΕΜΣ και παίρνεις με 1€. Λουκέτο εκτός απο όπλο και λουκάνικο θα πρότεινα να πάρετε και για τις αρβύλες κυρίως αν έχετε διάφορους ανώριμους που θεωρούν τεράστια μαγκιά να κάνουν κάποια γυμνασιακή φάρσα... Συμφωνώ και διαφωνώ καθώς ναι μεν στα κέντρα γινόταν της κακομοίρας αλλα όλοι ήταν νεοσύλλεκτοι και συνήθως υπάρχει μία αλληλεγγύη. Οταν πας στη μονάδα σου θα είσαι σίγουρα με άτομα προηγούμενης ΕΣΣΟ και αναλόγως το μέγεθος της μονάδας μπορει να είσαι με 10 ή και με 20 ατομα στο θαλαμο. Παντως σε μένα οι περισσότερες κλοπές γινανε από άλλους θαλάμους. Ενός παιδιού του ανοίξανε το λουκάνικο με κοπίδι (αν εχεις το θεο σου). Ενός αλλου του κλεψανε τα κορδονια απο τα αρβυλλα. 17 ώρες πριν, gba είπε Κατάλαβα φίλε μου!Τι άλλο δεν πρέπει να έχουμε μαζί μας γιατί υπάρχει περίπτωση να το κλέψουν; Γενικά οτιδήποτε κοστίζει και δεν το έχεις συνεχώς πάνω σου όπως το κινητό. Εγω το powerbank το εβγαλα σε κοινή θεα όταν ημουν πλεον σιγουρος με τι άτομα εχω να κάνω. A word of caution στο στρατο υπαρχουν μερικοι τραχανοπλαγιαδες βοσκοι που τους αρεσει το τζακετ που σου δινει ο στρατος και κλεβουν τα τζακετ αλλων φανταρων. ΜΕΓΑΛΗ προσοχη γιατι αυτο το κοστολογει ο στρατος 150 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε Τελικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι ο στρατος εξακολουθει να ειναι ο βοθρος που βγαζει ο καθενας τον χειροτερο του εαυτο. Ο στρατός είναι φυλακή. Και στη φυλακή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Άμα πας με το σταυρό στο χέρι, εσύ βγαίνεις χαμένος. Για να αλλάξει η νοοτροπία των φαντάρων θα πρέπει να γίνει εθελοντικός, αλλά δε συμφέρει αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ο στρατός είναι φυλακή. Και στη φυλακή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Άμα πας με το σταυρό στο χέρι, εσύ βγαίνεις χαμένος. Για να αλλάξει η νοοτροπία των φαντάρων θα πρέπει να γίνει εθελοντικός, αλλά δε συμφέρει αυτό... Δεν λεω οτι εχεις αδικο, απλα απορω που δεν καταφεραμε να αλλαξουμε και πολλα προς το καλυτερο ολα αυτα τα χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, CaratNaturelle said: Δεν λεω οτι εχεις αδικο, απλα απορω που δεν καταφεραμε να αλλαξουμε και πολλα προς το καλυτερο ολα αυτα τα χρονια. Το κακό ξεκινάει απο την υποχρεωτικότητα. Όσο υπάρχει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι έπειτα θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη θητεία αξιοποιώντας τους φαντάρους παραπάνω, ο ελληνικός στρατός είναι η μεγαλύτερη σπατάλη μορφωμένων νέων ίσως στην ευρώπη. Έχεις μορφωμένους 25άρηδες στο πικ τους και τους βάζεις να φυλάνε άυπνοι αποθήκες στη μέση ενός στρατοπέδου. Λογικό είναι να βαριούνται, λογικό είναι να λουφάρουν, λογικό είναι να κοιτάζουν την πάρτη τους. Και δεν είναι πως ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά και δε χρειάζεται βοήθεια, μη τρελαθούμε. Μόνο τους γιατρούς εκμεταλλεύονται και λίγο τους πληροφορικάριους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Το κακό ξεκινάει απο την υποχρεωτικότητα. Όσο υπάρχει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι έπειτα θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη θητεία αξιοποιώντας τους φαντάρους παραπάνω, ο ελληνικός στρατός είναι η μεγαλύτερη σπατάλη μορφωμένων νέων ίσως στην ευρώπη. Έχεις μορφωμένους 25άρηδες στο πικ τους και τους βάζεις να φυλάνε άυπνοι αποθήκες στη μέση ενός στρατοπέδου. Λογικό είναι να βαριούνται, λογικό είναι να λουφάρουν, λογικό είναι να κοιτάζουν την πάρτη τους. Και δεν είναι πως ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά και δε χρειάζεται βοήθεια, μη τρελαθούμε. Μόνο τους γιατρούς εκμεταλλεύονται και λίγο τους πληροφορικάριους. Καλυτερα να τους βαζανε να κανουνε 1 χρονο εργασια σε κοινωνικες δομες. Ετσι ειναι δυστυχως οπως τα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretanboy45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι μη βυσματικες 5μηνου της Γ εσσο ή στα μέσα του Οκτωβρί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPap2002 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, jimis98 είπε δεν το είπα για αστείο, είσαι σεαπ? Συγγνώμη τότε. Όχι δεν είμαι ΣΕΑΠ, ούτε έχω μιλήσει με βύσμα. Πληροφορίες συλλέγω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiallothaginei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια ξερει κάνεις που είναι η 124 ΠΒΕ αεροποριας στην τριπολη; παταω να τν βρω και δν μ τν βγάζει στους χαρτες.. Θελω να μεινω ενα βράδυ τριπολη πριν μπω αλλα δν ξερω που κοντα ειναι ωστε να μπορώ να παω με ταξι την επομενη μερα η αστικο.. Μν μεινω τπτ μακρια γτ δν θα έχω μέσο να παω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tiallothaginei είπε Παιδια ξερει κάνεις που είναι η 124 ΠΒΕ αεροποριας στην τριπολη; παταω να τν βρω και δν μ τν βγάζει στους χαρτες.. Θελω να μεινω ενα βράδυ τριπολη πριν μπω αλλα δν ξερω που κοντα ειναι ωστε να μπορώ να παω με ταξι την επομενη μερα η αστικο.. Μν μεινω τπτ μακρια γτ δν θα έχω μέσο να παω.. Εδρεύει στον Άγιο Κωνσταντίνο, 2 χλμ. έξω από την Τρίπολη Απο Βικιπαιδεια Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το κακό ξεκινάει απο την υποχρεωτικότητα. Όσο υπάρχει, η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι έπειτα θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη θητεία αξιοποιώντας τους φαντάρους παραπάνω, ο ελληνικός στρατός είναι η μεγαλύτερη σπατάλη μορφωμένων νέων ίσως στην ευρώπη. Έχεις μορφωμένους 25άρηδες στο πικ τους και τους βάζεις να φυλάνε άυπνοι αποθήκες στη μέση ενός στρατοπέδου. Λογικό είναι να βαριούνται, λογικό είναι να λουφάρουν, λογικό είναι να κοιτάζουν την πάρτη τους. Και δεν είναι πως ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά και δε χρειάζεται βοήθεια, μη τρελαθούμε. Μόνο τους γιατρούς εκμεταλλεύονται και λίγο τους πληροφορικάριους. O στρατός δεν έχει ανάγκη από μόρφωση, είναι πολύ συγκεκριμένες οι ανάγκες του. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα της θητείας είναι ότι δεν σε εκπαιδεύουν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις