Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Killer45 είπε

Εχει κάνεις πάει στο κεπβ θηβα πως είναι τα πράγματα εκεί; 

Δεν ειναι πολυ καλα αλλα λογικα λιγο θα κατσεις εκει και θα φυγεις, μη σε νοιαζει!

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Οι δόκιμοι υπηρετούν στην παραμεθόριο, όχι στο ΓΕΣ

Καλα, μην παιρνεις και ορκο. Αμα εχεις μεσο ολα γινονται. Εγω ειχα πετυχει αρκετους δοκιμους στην ΑΣΔΥΣ πχ 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gba είπε

Παιδιά μπορείτε να προτείνετε καμία καλή ξυριστική μηχανή ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αμα εννοεις ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη θα σου προτεινα τον πρωτο καιρο να μην εχεις τετοια πραγματα μαζι σου γιατι υπαρχουν πολλοι ελαφροχερηδες και ορισμενοι απο αυτους δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε

Αμα εννοεις ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη θα σου προτεινα τον πρωτο καιρο να μην εχεις τετοια πραγματα μαζι σου γιατι υπαρχουν πολλοι ελαφροχερηδες και ορισμενοι απο αυτους δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο.

Κατάλαβα φίλε μου!Τι άλλο δεν πρέπει να έχουμε μαζί μας γιατί υπάρχει περίπτωση να το κλέψουν;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, panoschr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Μάσκα θα φοράμε σχεδόν όλη την ημέρα στο στρατόπεδο ή όχι;

Επίσης πρέπει να είναι υφασμάτινη μάσκα μαύρη/χακί ή μπορώ να πάρω ιατρικές μάσκες σαν αυτή:

https://www.myrootsbeauty.com/wp-content/uploads/protective-mask-ffp2.jpg

Αναλογως το στρατοπεδο και τον διοικητη. Σε εμας επαιζε αρκετα η μασκα, το ειχαν σαν απαιτηση και μπορουσε να πεσει και καμπανα σε αντιθετη περιπτωση.

Φορας οτι μασκα θες, δεν υπαρχει προβλημα

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoschr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Επίσης πρέπει να είναι υφασμάτινη μάσκα μαύρη/χακί ή μπορώ να πάρω ιατρικές μάσκες σαν αυτή:

Το προβλεπόμενο είναι ναι να φοράς συνέχεια, εννοείται όχι σε κψμ η σε άραγμα στον θάλαμο. Να έχεις πάντα πάνω σου τουλάχιστον μια γιατί θα σ χρειάζεται πάντα μες στη μέρα 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, TasosPap2002 είπε

Δεν έχω ρωτήσει καν, απαντά χωρίς να λες περιττά "αστεία"

δεν το είπα για αστείο, είσαι σεαπ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Βύσματα φεύγουν και μετά τα ΣΠΕΝ οπότε παπάτζα σου είπε ο κυρ βουλευτάς.

Ακριβώς. Σε εμάς ήρθε άτομο απο Δ' ΕΣΣΟ ακριβώς 2 μέρες αφότου γυρισα Αθήνα απο 5μηνη παραμεθόριο 😂

Επεξ/σία από FireKiller
Δημοσ.

Τελικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι ο στρατος εξακολουθει να ειναι ο βοθρος που βγαζει ο καθενας τον χειροτερο του εαυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε

Τελικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι ο στρατος εξακολουθει να ειναι ο βοθρος που βγαζει ο καθενας τον χειροτερο του εαυτο.

βόθρος βυσμάτων και εκμετάλλευσης. το δημόσιο στην ίσως χειρότερη μορφή του.

Επεξ/σία από Tsapinho
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε

Παιδια καλησπερα ξερει κανεις τι γινεται στα μεγαρα πως τους παει;;;

Λογικά λες για ΑΣ. Μέτρια πράγματα γενικά, δεν είναι και τελείως μαύρα αλλά δεν είναι και ζωάρα. Αρκετές υπηρεσίες (2-1, για Αθήνα είναι πολύ), αρκετή φωνή κι αγγαρείες (αναλόγως βέβαια και το λόχο σου απο οσο μου είπαν) και ψιλομακριά απο την πόλη.

16 ώρες πριν, panoschr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Με FFP2 όλη μέρα θα πεθάνεις. Καλύτερα κάποια απλή ιατρική (γιατί η υφασμάτινη θέλει και πλύσιμο και δε θα σε βολέψει)

16 ώρες πριν, gba είπε

Κατάλαβα φίλε μου!Τι άλλο δεν πρέπει να έχουμε μαζί μας γιατί υπάρχει περίπτωση να το κλέψουν;

Με αφορμή αυτό που λες τώρα φίλε.

Πρόβλημα με κλοπές είχαν κυρίως στα κέντρα που εμπαιναν 1000 άτομα μαζί. Με το τωρινό σύστημα, που πας κατευθείαν σε κάποια μονάδα, ο κύκλος είναι πολύ πιο μικρός και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει μαλακία. Αν μπείτε π.χ. 10 άτομα νεοσύλλεκτοι στο λόχο σου, δε θα γίνει τίποτα γιατί ο μαλάκας δεν θα τολμήσει να καρφωθεί με τόσο λίγα άτομα. Εμάς μας είχαν κάνει ξήγα κι οι παλιοί πως αν αναφερθεί κλοπή, θα βρεθεί άμεσα ο υπαίτιος και θα τον περιποιηθούν. Τώρα να κάθεσαι να κλειδώνεις τις φανέλες σου ή το αποσμητικό σου είναι βλακεία, είχαμε ένα παλικάρι που στο σάκο έβαζε 10 λουκέτα ακόμα και στη θήκη για τα άπλυτα. Κάθε μέρα με το εγερτήριο σκοντάφταμε πάνω του γιατί του έπαινε ενα τέταρτο να φτιάξει όλα τα λουκέτα

Εκτός απο ξυριστική μηχανή, θεωρητικά κινδυνεύουν ακριβά ακουστικά (εγώ π.χ. δε πήρα τα Airpods μαζί μου), powerbanks και λοιπές μικροσυσκευές. Τώρα αν κάποιος σου κλέψει το αποσμητικό, τα μωρομάντηλα ή ένα ζευγάρι κάλτσες, χάρισμα του. Πας στο ΕΚΕΜΣ και παίρνεις με 1€.

Λουκέτο εκτός απο όπλο και λουκάνικο θα πρότεινα να πάρετε και για τις αρβύλες κυρίως αν έχετε διάφορους ανώριμους που θεωρούν τεράστια μαγκιά να κάνουν κάποια γυμνασιακή φάρσα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με αφορμή αυτό που λες τώρα φίλε.

Πρόβλημα με κλοπές είχαν κυρίως στα κέντρα που εμπαιναν 1000 άτομα μαζί. Με το τωρινό σύστημα, που πας κατευθείαν σε κάποια μονάδα, ο κύκλος είναι πολύ πιο μικρός και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει μαλακία. Αν μπείτε π.χ. 10 άτομα νεοσύλλεκτοι στο λόχο σου, δε θα γίνει τίποτα γιατί ο μαλάκας δεν θα τολμήσει να καρφωθεί με τόσο λίγα άτομα. Εμάς μας είχαν κάνει ξήγα κι οι παλιοί πως αν αναφερθεί κλοπή, θα βρεθεί άμεσα ο υπαίτιος και θα τον περιποιηθούν. Τώρα να κάθεσαι να κλειδώνεις τις φανέλες σου ή το αποσμητικό σου είναι βλακεία, είχαμε ένα παλικάρι που στο σάκο έβαζε 10 λουκέτα ακόμα και στη θήκη για τα άπλυτα. Κάθε μέρα με το εγερτήριο σκοντάφταμε πάνω του γιατί του έπαινε ενα τέταρτο να φτιάξει όλα τα λουκέτα

Εκτός απο ξυριστική μηχανή, θεωρητικά κινδυνεύουν ακριβά ακουστικά (εγώ π.χ. δε πήρα τα Airpods μαζί μου), powerbanks και λοιπές μικροσυσκευές. Τώρα αν κάποιος σου κλέψει το αποσμητικό, τα μωρομάντηλα ή ένα ζευγάρι κάλτσες, χάρισμα του. Πας στο ΕΚΕΜΣ και παίρνεις με 1€.

Λουκέτο εκτός απο όπλο και λουκάνικο θα πρότεινα να πάρετε και για τις αρβύλες κυρίως αν έχετε διάφορους ανώριμους που θεωρούν τεράστια μαγκιά να κάνουν κάποια γυμνασιακή φάρσα...

Συμφωνώ και διαφωνώ καθώς ναι μεν στα κέντρα γινόταν της κακομοίρας αλλα όλοι ήταν νεοσύλλεκτοι και συνήθως υπάρχει μία αλληλεγγύη. Οταν πας στη μονάδα σου θα είσαι σίγουρα με άτομα προηγούμενης ΕΣΣΟ και αναλόγως το μέγεθος της μονάδας μπορει να είσαι με 10 ή και με 20 ατομα στο θαλαμο. Παντως σε μένα οι περισσότερες κλοπές γινανε από άλλους θαλάμους. Ενός παιδιού του ανοίξανε το λουκάνικο με κοπίδι (αν εχεις το θεο σου). Ενός αλλου του κλεψανε τα κορδονια απο τα αρβυλλα.

17 ώρες πριν, gba είπε

Γενικά οτιδήποτε κοστίζει και δεν το έχεις συνεχώς πάνω σου όπως το κινητό. Εγω το powerbank το εβγαλα σε κοινή θεα όταν ημουν πλεον σιγουρος με τι άτομα εχω να κάνω. 

A word of caution στο στρατο υπαρχουν μερικοι τραχανοπλαγιαδες βοσκοι που τους αρεσει το τζακετ που σου δινει ο στρατος και κλεβουν τα τζακετ αλλων φανταρων. ΜΕΓΑΛΗ προσοχη γιατι αυτο το κοστολογει ο στρατος 150 ευρω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...