tdei Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 6/9/2021 στις 7:28 ΜΜ, Greekz είπε Kαλησπερα παιδια , παρουσιαζεται κανενας αλλος στις 21 του μηνα στον Λαγο; Εγώ μπαίνω 22
Killer45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Εχει κάνεις πάει στο κεπβ θηβα πως είναι τα πράγματα εκεί;
ARXAIOS_ELLIN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια καλησπερα ξερει κανεις τι γινεται στα μεγαρα πως τους παει;;;
dionisis1925 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, L9fanboyxD είπε Καλησπερα ΣΟΣ αν ξερει καποιος ειμαι πεζικο μπορω να παρω μεταθεση Αθηνα μετα το τελος της εκπαιδευσης μου αμα εχω μεσο? Επισης μιλησα με εναν βουλευτη και ειπε οτι το εχουν αλλαξει και μεταθεση στον πεζικο παιρνεις μετα απο 4 μηνες ενω αεροπορια και ναυτικο παιρνεις στους 2...ισχυει κατι τετοιο? Βύσματα φεύγουν και μετά τα ΣΠΕΝ οπότε παπάτζα σου είπε ο κυρ βουλευτάς. 2
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TasosPap2002 είπε Με μετάθεση πας γες ως δόκιμος τι σου είπε το βύσμα σου?
yanis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Killer45 είπε Εχει κάνεις πάει στο κεπβ θηβα πως είναι τα πράγματα εκεί; Δεν ειναι πολυ καλα αλλα λογικα λιγο θα κατσεις εκει και θα φυγεις, μη σε νοιαζει!
DaemonLord92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Οι δόκιμοι υπηρετούν στην παραμεθόριο, όχι στο ΓΕΣ Καλα, μην παιρνεις και ορκο. Αμα εχεις μεσο ολα γινονται. Εγω ειχα πετυχει αρκετους δοκιμους στην ΑΣΔΥΣ πχ 1
gba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά μπορείτε να προτείνετε καμία καλή ξυριστική μηχανή ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
DaemonLord92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, gba είπε Παιδιά μπορείτε να προτείνετε καμία καλή ξυριστική μηχανή ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αμα εννοεις ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη θα σου προτεινα τον πρωτο καιρο να μην εχεις τετοια πραγματα μαζι σου γιατι υπαρχουν πολλοι ελαφροχερηδες και ορισμενοι απο αυτους δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο.
gba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Αμα εννοεις ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη θα σου προτεινα τον πρωτο καιρο να μην εχεις τετοια πραγματα μαζι σου γιατι υπαρχουν πολλοι ελαφροχερηδες και ορισμενοι απο αυτους δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο. Κατάλαβα φίλε μου!Τι άλλο δεν πρέπει να έχουμε μαζί μας γιατί υπάρχει περίπτωση να το κλέψουν;
panoschr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Μάσκα θα φοράμε σχεδόν όλη την ημέρα στο στρατόπεδο ή όχι; Επίσης πρέπει να είναι υφασμάτινη μάσκα μαύρη/χακί ή μπορώ να πάρω ιατρικές μάσκες σαν αυτή: https://www.myrootsbeauty.com/wp-content/uploads/protective-mask-ffp2.jpg
yanis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, panoschr είπε Καλησπέρα παιδιά, Μάσκα θα φοράμε σχεδόν όλη την ημέρα στο στρατόπεδο ή όχι; Επίσης πρέπει να είναι υφασμάτινη μάσκα μαύρη/χακί ή μπορώ να πάρω ιατρικές μάσκες σαν αυτή: https://www.myrootsbeauty.com/wp-content/uploads/protective-mask-ffp2.jpg Αναλογως το στρατοπεδο και τον διοικητη. Σε εμας επαιζε αρκετα η μασκα, το ειχαν σαν απαιτηση και μπορουσε να πεσει και καμπανα σε αντιθετη περιπτωση. Φορας οτι μασκα θες, δεν υπαρχει προβλημα 1
Στεφανος123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, panoschr είπε Καλησπέρα παιδιά, Μάσκα θα φοράμε σχεδόν όλη την ημέρα στο στρατόπεδο ή όχι; Επίσης πρέπει να είναι υφασμάτινη μάσκα μαύρη/χακί ή μπορώ να πάρω ιατρικές μάσκες σαν αυτή: https://www.myrootsbeauty.com/wp-content/uploads/protective-mask-ffp2.jpg Το προβλεπόμενο είναι ναι να φοράς συνέχεια, εννοείται όχι σε κψμ η σε άραγμα στον θάλαμο. Να έχεις πάντα πάνω σου τουλάχιστον μια γιατί θα σ χρειάζεται πάντα μες στη μέρα
TasosPap2002 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, jimis98 είπε τι σου είπε το βύσμα σου? Δεν έχω ρωτήσει καν, απαντά χωρίς να λες περιττά "αστεία"
Προτεινόμενες αναρτήσεις