Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας μη κανουμε αντιπαραθεση μεταξυ μας αφου γενικα δε διαφωνουμε σε σχεση με τις οδηγιες προς οπλιτες.

Απο εκει και περα για το Β εχεις απολυτο δικιο αλλα...

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dimitrios2021 είπε

Είναι κάποιος για Λιτοχωρο 21/9/2021 ? Είμαι στο εφοδιασμού-μεταφορών. Τι παιζει γενικά με αυτη την ειδικότητα?

Στην 24 ΕΥΠ θα πας, πολυ καλα ειναι. Καλη θητεια!

Δημοσ.

Καλησπερα ΣΟΣ αν ξερει καποιος ειμαι πεζικο μπορω να παρω μεταθεση Αθηνα μετα το τελος της εκπαιδευσης μου αμα εχω μεσο? Επισης μιλησα με εναν βουλευτη και ειπε οτι το εχουν αλλαξει και μεταθεση στον πεζικο παιρνεις μετα απο 4 μηνες ενω αεροπορια και ναυτικο παιρνεις στους 2...ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.
Στις 8/9/2021 στις 11:43 ΜΜ, magnam είπε

1. Κοίτα, εάν ένα στρατόπεδο είναι τίγκα στο χώμα, τότε είναι λογικό με τους αέριδες να σηκωθεί και να γεμίσει ο θάλαμος. Θέλει προσοχή. Σωστές καθαριότητες, κλειστά παράθυρα όταν πρέπει, και τήρηση των οδηγιών. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι σε στρατόπεδο κυριολεκτικά ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ και δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα κοριού. Δεν ξέρω, ίσως φταίει πως έχουν πέσει κάτι 5φυλλα για πλημμελείς καθαριότητες και πλέον όλα γίνονται υποδειγματικά με καθημερινές επιθεωρήσεις.

2. Είναι το καλύτερο deal για οποιονδήποτε δεν έχει έξω έτοιμη δουλειά να τον περιμένει.

Ένα μεγάλο ποσοστό στρατιωτών είναι φοιτητές, δούλευαν και παραιτήθηκαν ή έχουν αποφοιτήσει και κάνουν στρατό πριν απο μεταπτυχιακό. Κανένας απο αυτούς δε πάει για ΔΕΑ να χάσει το χρόνο του (τον χάνει ήδη αρκετά με τη θητεία έτσι κι αλλιώς). Είναι για άτομα που δεν έχουν γενικά τίποτα εκτός στρατού, αυτοί καλά κάνουν και πηγαίνουν. Αλλιώς ούτε μέρα παραπάνω σε στρατόπεδο. Συμφωνούμε πως διαφωνούμε, άλλωστε έχουμε άλλα βιώματα και οπτική γωνία :)

Αυτό που ήθελα να τονίσω όταν λέγαμε για τους κοριούς είναι πως αν ένας θάλαμος κολλήσει, απο έναν μαλάκα π.χ., τότε δύσκολα ξεμπλέκεις και μήνες μετά, όσο σχολαστικά και να καθαρίζεις έπειτα. Και είναι θέμα που αντιμετωπίζουν στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι και το ΓΕΕΘΑ έχει που οι στρατιώτες δεν έχουν ασκήσεις, δε φέρνουν χώματα κλπ κλπ. Απο όσο είχα ακούσει, δε ξέρω αν μπορείς να επιβεβαιώσεις ή όχι τη φήμη, τους κοριούς τους τραβάει το βερνίκι για τα παπούτσια και για αυτό είναι πρόβλημα που δε λύνεται...

5 ώρες πριν, L9fanboyxD είπε

Καλησπερα ΣΟΣ αν ξερει καποιος ειμαι πεζικο μπορω να παρω μεταθεση Αθηνα μετα το τελος της εκπαιδευσης μου αμα εχω μεσο? Επισης μιλησα με εναν βουλευτη και ειπε οτι το εχουν αλλαξει και μεταθεση στον πεζικο παιρνεις μετα απο 4 μηνες ενω αεροπορια και ναυτικο παιρνεις στους 2...ισχυει κατι τετοιο?

Βρες άλλον βουλευτή. Μια χαρά παίρνεις και μετά το πέρας της εκπαίδευσης...

11 ώρες πριν, Dimitrios2021 είπε

Είναι κάποιος για Λιτοχωρο 21/9/2021 ? Είμαι στο εφοδιασμού-μεταφορών. Τι παιζει γενικά με αυτη την ειδικότητα?

Λελα, στην ΕΥΠ θα είσαι που είναι η πιο χύμα μονάδα ενός ήδη χύμα στρατοπέδου. Χαλαρή εκπαίδευση, μέτριο φαγητό, λίγες υπηρεσίες και καλό επίπεδο φαντάρων. Γενικά το Λιτόχωρο είναι βυσματοστρατόπεδο οπότε κοίτα να φύγεις μετά τα ΣΠΕΝ γιατί αδειάζει και η πλειοψηφια των φαντάρων τηλε-μεταφέρεται στο Τ/ΓΕΣ :P

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Jimis και το TasosPap είναι το ίδιο πρόσωπο απο διαφορετικούς browsers...

απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα προπονητα?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, L9fanboyxD είπε

Παπατζες, απλα δε ψηνεται τοσο να σε βοηθησει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...