PantelisKapa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα, όταν είχα κάνει ηλεκτρονικά την αίτηση μου, επέλεξα να κάνω 12 μηνη θητεία συγκεκριμένα στο στρατόπεδο Νεα Σάντα Κιλκίς. Γνωρίζω οτι υπάρχουν κι άλλα στρατόπεδα όπως αυτά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μου τα εμφάνιζε στις επιλογές.. μου εμφανισε τα στρατόπεδα στα οποία "υπάρχουν κενές θέσεις" να το θέσω έτσι? Επίσης, αφού δήλωσα εκεί, θα υπηρετήσω εκεί? Ή υπάρχει περίπτωση να με στείλουν αλλού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
petropoulos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι Ξάνθη 22 του μήνα. Επειδή θα ταξιδέψω με τρένο από Αθήνα χρειάζομαι ένα ξενοδοχείο σχετικά κοντά στο Πετροχώρι αν γίνεται ώστε να πάω μια μέρα πριν. Οποιος έχει υπόψην κάτι ας βοηθησει. ευχαριστω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από petropoulos
tiallothaginei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια για μειωμενη θητεια λογο τριτεκνιας το πιστοποιητικό πρεπει να αναφερει για στρατολογική χρηση η θελει το απλο; Απλα παω στα κεπ και τους λεω ενα για στρατολογική χρηση; γτ online μονο το απλο μ αφηνει να εκτυπώσω
GeoKots Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας παιδιά, έχω χαρτι από τον ψυχίατρο μου ότι έχω αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή αλλά είμαι σε ύφεση. Επειδη θελω να υπηρετησω, ξερει κανεις τι παιζει, υπάρχει περίπτωση να με διώξουν ; Δεν θελω με τιποτα αναβολη. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας πει κάτι, θα με βοηθούσε απειρα.
Cretanboy45 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Cretanboy45 είπε Άμα δηλώσεις ότι θες να φύγεις από την παραμεθοριο και θες να κάνεις 12μηνο φεύγεις 100% ή υπάρχει πιθανότητα να μείνεις στην μονάδα που είσαι?? ???
puelito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, GeoKots είπε Γεια σας παιδιά, έχω χαρτι από τον ψυχίατρο μου ότι έχω αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή αλλά είμαι σε ύφεση. Επειδη θελω να υπηρετησω, ξερει κανεις τι παιζει, υπάρχει περίπτωση να με διώξουν ; Δεν θελω με τιποτα αναβολη. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας πει κάτι, θα με βοηθούσε απειρα. Οι γιατροί θα το κρίνουν αυτό φίλε μου. Λογικά θα σε βάλουν άοπλο αν υπηρετήσεις. Αναβολή δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να πάρεις χωρίς αιτία φοίτησης κλπ. 1
TasosPap2002 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Καλησπέρα. Δόκιμος σε λέσχη αξιωματικών τι κάνει?
puelito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Ναι γενικά ρωτούσα, τι καθήκοντα μπορεί να τύχουν Οργάνωση χώρου, ομαλή λειτουργία, καθαριότητα, ταμείο αν δίνει καφέ, δείπνα σε γαλονάδες, επιδιόρθωση ζημιών, ό,τι μπορεις να φανταστείς. Απο πόστο καβάτζας μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε εφιάλτη και το αντίστροφο.
vamvakoolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, GeoKots είπε Γεια σας παιδιά, έχω χαρτι από τον ψυχίατρο μου ότι έχω αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή αλλά είμαι σε ύφεση. Επειδη θελω να υπηρετησω, ξερει κανεις τι παιζει, υπάρχει περίπτωση να με διώξουν ; Δεν θελω με τιποτα αναβολη. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας πει κάτι, θα με βοηθούσε απειρα. οπως σου εγραψε στη καταταξη ετσι και αλλιως (ασχετα με τα πιστοποιητικα που θα δειξεις) θα σε πανε για επανεξεταση για να κρινει ο αντιστοιχος στρατιωτικος γιατρος. Υπαρχουν απειρα ποστα οποτε μην ανησυχεις θα υπηρετησεις 1
GeoKots Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, puelito είπε Οι γιατροί θα το κρίνουν αυτό φίλε μου. Λογικά θα σε βάλουν άοπλο αν υπηρετήσεις. Αναβολή δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να πάρεις χωρίς αιτία φοίτησης κλπ. 59 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε οπως σου εγραψε στη καταταξη ετσι και αλλιως (ασχετα με τα πιστοποιητικα που θα δειξεις) θα σε πανε για επανεξεταση για να κρινει ο αντιστοιχος στρατιωτικος γιατρος. Υπαρχουν απειρα ποστα οποτε μην ανησυχεις θα υπηρετησεις Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι αοπλος, απλα να μπω θελω να τελειωνω. Επειδή παρουσιάζομαι Σαμο, λετε να είναι καλύτερα να πάω πέντε μέρες πριν εδώ Αθήνα στο Φρουραρχείο για εξέταση, ώστε να το έχω σίγουρο; ή κατευθείαν στο νησί;
Sup25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά, πιστεύεται ότι σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα χρησιμοποιηθούν οι έφεδροι φαντάροι; Δηλαδή εμείς που υπηρέτησε απλά την θητεία μας. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Sup25 Λάθος σύνταξη
dionisis1925 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Sup25 είπε Παιδιά, πιστεύεται ότι σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα χρησιμοποιηθούν οι έφεδροι φαντάροι; Δηλαδή εμείς που υπηρέτησε απλά την θητεία μας. Τρολλ είσαι ? 1
Tsapinho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sup25 είπε Παιδιά, πιστεύεται ότι σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα χρησιμοποιηθούν οι έφεδροι φαντάροι; Δηλαδή εμείς που υπηρέτησε απλά την θητεία μας. Φοβάσαι πσυχουλα μου ;;; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Tsapinho
vamvakoolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GeoKots είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι αοπλος, απλα να μπω θελω να τελειωνω. Επειδή παρουσιάζομαι Σαμο, λετε να είναι καλύτερα να πάω πέντε μέρες πριν εδώ Αθήνα στο Φρουραρχείο για εξέταση, ώστε να το έχω σίγουρο; ή κατευθείαν στο νησί; φυσικα νησι! Θα υπηρετεις και λογω της παθησης θα μπορεις να σπαταλας θητεια κανοντας βολτα στο νοσοκομειο. Δεν ειναι με λιγα λογια δικη σου ευθηνη αλλα του στρατου οποτε μην ασχολεισαι για την ωρα 1
Napoleon_Borntoparty Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πιστευετε αξίζει να επενδυσεις σε μια ηλεκτρικη ξυριστικη απο το να παλευεις με ξυραφια κλπ? Απο την αλλη χοντρή τρίχα που βγαινει γρήγορα και φοβάμαι να μην τα παιρνει τοσο κοντα ωστε να ναι προβλεπόμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις