TStathis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Πήρα πτυχίο, έκοψα την αναβολή και παρουσιάζομαι Λάρισα αεροπορία στρατού (κάποιος άλλος την ανέφερε). Όσο για την θητεία έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις. Όσοι έχουν πάει είχαν καλή εμπειρία άλλοι βέβαια διαβάζω δεν τους βγήκε καλά. Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. έχω μια ερώτηση. Θα καθίσω 9μηνο λόγω οικογενειακής κατάστασης. Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τους Εφέδρους Αξιωματικούς. Είναι γενικά καλή θητεία ή τρέχεις το διπλάσιο από τους κανονικούς φαντάρους; Σκέφτομαι να το παλέψω αλλά έχω επιφυλάξεις γιατί είναι διπλή θητεία (9 vs 17 μήνες). Ποια είναι η άποψη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vspe7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Μπορώ να δηλώσω για Κυπρο ΕΛΔΥΚ (οχι ομως Ειδικές Δυνάμεις) , όταν περάσουν κλιμάκια της ΕΛΔΥΚ ετσι ; Γιατί όσοι γνωστοί μου πήγαν Κύπρο έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, +τα χρήματα + τα τσιγαρα για εμας τους καπνιστες που είναι μεγαλο θέμα.. Επίσης, σε περίπτωση που μείνω Εβρο, παραμεθόριο και μου έρθει μετάθεση στο 5μηνο/6μηνο και με πάνε κάπου στην πόλη μου (θεσσαλονίκη) ,θα κάνω 9μηνο ή 12μηνο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Kαλησπερα παιδια , παρουσιαζεται κανενας αλλος στις 21 του μηνα στον Λαγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xorotaktis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, TStathis είπε Καλησπέρα. Πήρα πτυχίο, έκοψα την αναβολή και παρουσιάζομαι Λάρισα αεροπορία στρατού (κάποιος άλλος την ανέφερε). Όσο για την θητεία έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις. Όσοι έχουν πάει είχαν καλή εμπειρία άλλοι βέβαια διαβάζω δεν τους βγήκε καλά. Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. έχω μια ερώτηση. Θα καθίσω 9μηνο λόγω οικογενειακής κατάστασης. Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τους Εφέδρους Αξιωματικούς. Είναι γενικά καλή θητεία ή τρέχεις το διπλάσιο από τους κανονικούς φαντάρους; Σκέφτομαι να το παλέψω αλλά έχω επιφυλάξεις γιατί είναι διπλή θητεία (9 vs 17 μήνες). Ποια είναι η άποψη σας; Βυσμααααααααααααα χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Napoleon_Borntoparty Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια το Ερευνας και Πληροφορικης με τις Διαβιβασεις τι διαφορά εχουν στην παραμεθώριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά για 9μηνη θητεία λόγω τριτεκνίας πρέπει να πάμε μαζί όταν παρουσιαστούμε το έγγραφο οικογενειακής κατάστασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, gba είπε Παιδιά για 9μηνη θητεία λόγω τριτεκνίας πρέπει να πάμε μαζί όταν παρουσιαστούμε το έγγραφο οικογενειακής κατάστασης; Ναι και να το δωσεις στο πρωτο γραφειο ωστε να κανετε την αιτηση για την μειωση ή την κατ εξαιρεση μεταθεση ή οτιδηποτε δικαιουσε. Το νου σου το εγγραφο οικογενειακης καταστασης πρεπει να αναφερει πανω οτι ειναι για στρατιωτικους λογους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, vspe7 είπε Καλησπέρα. Μπορώ να δηλώσω για Κυπρο ΕΛΔΥΚ (οχι ομως Ειδικές Δυνάμεις) , όταν περάσουν κλιμάκια της ΕΛΔΥΚ ετσι ; Γιατί όσοι γνωστοί μου πήγαν Κύπρο έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, +τα χρήματα + τα τσιγαρα για εμας τους καπνιστες που είναι μεγαλο θέμα.. Επίσης, σε περίπτωση που μείνω Εβρο, παραμεθόριο και μου έρθει μετάθεση στο 5μηνο/6μηνο και με πάνε κάπου στην πόλη μου (θεσσαλονίκη) ,θα κάνω 9μηνο ή 12μηνο ;; Ναι μπορείς να δηλώσεις για την Κύπρο. Για να κάνεις 9μηνο θα πρέπει να δηλώσεις αμετάθετο στον Έβρο, αν πας Θεσσαλονίκη στους 5 μήνες θα κάνεις 12 14 ώρες πριν, TStathis είπε Καλησπέρα. Πήρα πτυχίο, έκοψα την αναβολή και παρουσιάζομαι Λάρισα αεροπορία στρατού (κάποιος άλλος την ανέφερε). Όσο για την θητεία έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις. Όσοι έχουν πάει είχαν καλή εμπειρία άλλοι βέβαια διαβάζω δεν τους βγήκε καλά. Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. έχω μια ερώτηση. Θα καθίσω 9μηνο λόγω οικογενειακής κατάστασης. Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τους Εφέδρους Αξιωματικούς. Είναι γενικά καλή θητεία ή τρέχεις το διπλάσιο από τους κανονικούς φαντάρους; Σκέφτομαι να το παλέψω αλλά έχω επιφυλάξεις γιατί είναι διπλή θητεία (9 vs 17 μήνες). Ποια είναι η άποψη σας; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις με τη ζωή σου απο το να πας ΔΕΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPap2002 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Δόκιμος σε λέσχη αξιωματικών τι κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
puelito Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, TasosPap2002 είπε Καλησπέρα. Δόκιμος σε λέσχη αξιωματικών τι κάνει? Ανάλογα τη λέσχη. Η ερώτηση σου είναι πολύ γενική. Από τον πλήρη έλεγχο μέχρι κουβάλα και αγγαρεία. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από puelito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPap2002 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι γενικά ρωτούσα, τι καθήκοντα μπορεί να τύχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretanboy45 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άμα δηλώσεις ότι θες να φύγεις από την παραμεθοριο και θες να κάνεις 12μηνο φεύγεις 100% ή υπάρχει πιθανότητα να μείνεις στην μονάδα που είσαι?? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από Cretanboy45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davos_Seaworth Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Cretanboy45 είπε Άμα δηλώσεις ότι θες να φύγεις από την παραμεθοριο και θες να κάνεις 12μηνο φεύγεις 100% ή υπάρχει πιθανότητα να μείνεις στην μονάδα που είσαι?? Εγω ανυσηχώ για το αντίθετο . Να παρουσιαζεσαι σε μοναδα μη παραμεθωρίου και να μην σ αφησουν να πας παραμεθώριο μετα τη βασική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Davos_Seaworth είπε Εγω ανυσηχώ για το αντίθετο . Να παρουσιαζεσαι σε μοναδα μη παραμεθωρίου και να μην σ αφησουν να πας παραμεθώριο μετα τη βασική. Δεν υπάρχει περίπτωση. Σου πρήζουν κυριολεκτικά τα παπάρια για να δηλώσεις να πας παραμεθόριο. Απλά αν δηλώσεις να πας, δε θα πας Ρόδο, θα παίξεις Εβρο-λίγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aregli92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας παιδιά, γνωρίζει κανείς αν είναι απαραιτβτος ο συνοδός όταν πηγαινειε να ζητήσεις αναβολή ή απαλλαγη μέσω στρατοπέδου? Αν δηλαδή πάω νωρίς το πρωί χωρίς συνοδό ίσως διανυκτερευσω ή δεν έιναι απαραιτητος ο συνοδός? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις