mixalis099 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα αν κόψεις αναβολή Δεκέμβρη παρουσιάζεσαι Γενάρη η Μάρτη?
Papatroof Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μιας και πλησιαζει η ωρα μου θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος ποτε θα ανανεωθει το site της Στρατολογιας για την Α ΕΣΣΟ του 2019? μεχρι σημερα μου βγαζει οτι θα παρουσιαστω τον Ιανουαριο αλλα ακομα δεν εχει οριστικοποιηθει η ημερα και το σημειο καταταξης
vasiliasGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Papatroof είπε Μιας και πλησιαζει η ωρα μου θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος ποτε θα ανανεωθει το site της Στρατολογιας για την Α ΕΣΣΟ του 2019? μεχρι σημερα μου βγαζει οτι θα παρουσιαστω τον Ιανουαριο αλλα ακομα δεν εχει οριστικοποιηθει η ημερα και το σημειο καταταξης Τι πραγματα ψωνισες φιλε γιατι και εγω τον γεναρη μπαινω και τωρα αρχιζω μαζευω
Papatroof Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, vasiliasGR είπε Τι πραγματα ψωνισες φιλε γιατι και εγω τον γεναρη μπαινω και τωρα αρχιζω μαζευω δεν εχω παρει κατι ακομα νομιζω ειναι πολυ νωρις για να ψωνισω απο τωρα ας μπει ο Γεναρης και βλεπουμε
fredd0 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Papatroof είπε Μιας και πλησιαζει η ωρα μου θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος ποτε θα ανανεωθει το site της Στρατολογιας για την Α ΕΣΣΟ του 2019? μεχρι σημερα μου βγαζει οτι θα παρουσιαστω τον Ιανουαριο αλλα ακομα δεν εχει οριστικοποιηθει η ημερα και το σημειο καταταξης https://www.stratologia.gr/el/news-announcements οταν βγει η ΕΔΥΕΘΑ απο το ΓΕΣ για την Α Εσσο θα εχει και τις ημερομηνιες καταταξης, τοτε θα οριστικοποιηθει και το δικο σου
fastnq2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Συνηθως βγαινει καπου 20-25 μερες πριν την καταταξη,και το χαρτι ερχεται καπου 10-15 μερες πριν.
Papatroof Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 ευχαριστω παιδια εψαξα λιγο τις προηγουμενες προσκλησεις καταταξης και απο οτι καταλαβα βγαινουν πριν τις 20 του μηνα
Christos21417 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ορκίστηκε η ΣΤ ΕΣΣΟ αεροπορία. Όποιος θέλει πληροφορίες για την βασική και τι να αγοράσει να πει.
Beorn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 με ενδιαφερει εμενα, μπαινω με την 'Α 2019 στην 124...
Christos21417 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Beorn είπε με ενδιαφερει εμενα, μπαινω με την 'Α 2019 στην 124... Από πράγματα πάρε πολλά από τα βασικά είδη. Εσώρουχα, φανελάκια και πολλές κάλτσες. Εγώ έβαζα διπλές για να είναι πιο σταθερό το πόδι. Ισοθερμικά είναι απαραίτητα. Το sleeping bag επιτρέπεται και είναι απαραίτητο γιατί το κρύο στην Τρίπολη είναι πολύ. Δεν επιτρέπονται μωρομαντηλα. Πάρε κάτι να καλύπτεις τον λαιμό. Πατους οπωσδήποτε. Καλύτερα να πάρεις βαλίτσα γιατί την πρώτη μέρα θα την κουβαλάς συνέχεια. Η εκπαίδευση είναι δύσκολη από την άποψη ότι κάνεις πολλά πράγματα χωρίς λόγο και για σπάσιμο νεύρων. Η πρώτη μέρα είναι η πιο κουραστική. Εγώ έφτασα στις 10 το πρωί και πέρασα την πύλη στις 12. Και πήρα στολές την επόμενη μέρα. Θέλει αρκετή υπομονή γιατί όλα κινούνται αργά. Μέχρι και στο φαγητό μπορεί να έχει αναμονή μισή ώρα για να φας. Το φαγητό την πρώτη εβδομάδα τρωγόταν. Τις επόμενες όχι. Έχει κυρίως όσπρια, λαδερα και ζυμαρικά. Νερό έχει συγκεκριμένες ώρες. Κινητό δεν επιτρέπεται αλλά αν θες το περνάς εύκολα. Ότι άλλος θες ρώτησε. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Christos21417 1
bromiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/12/2018 στις 2:19 ΜΜ, Christos21417 είπε Η εκπαίδευση είναι δύσκολη (στην 124 ΠΒΕ Π.Α.) Χαχαχαχαχαχα Το διαβάσαμε και αυτό... Να είσαι καλά βρε φίλε... μου έφτιαξες το βράδυ!!!
Christos21417 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, bromiaris είπε Χαχαχαχαχαχα Το διαβάσαμε και αυτό... Να είσαι καλά βρε φίλε... μου έφτιαξες το βράδυ!!! Δεν είπα ότι είναι ειδικές δυνάμεις. Δεν είναι αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι ότι δε θα κάνεις όλη μέρα τίποτα. Και διευκρινίζω από ποια άποψη είναι δύσκολη.
AllNatural Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δυστυχως ειδικα για τον στρατο, ατομα που δεν εχουν πατησει σε καποιο στρατοπεδο τεινουν να χουν ισχυρη αποψη για το τι γινεται εκει περα
Προτεινόμενες αναρτήσεις